tromeros dennis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 γεια σας! εχω ενα προβλημα με το Keychain σε Leopard: ενω παντα λιτουργουσε μια χαρα, αποθικευε τα passwords, τα προγραμματα που τα χρειαζοντουσαν τα επαιρναν απο εκει τωρα δεν γινεται τιποτα! δεν αποθικευει τιποτα! γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τι εννοείς; Σου ζητάει πάντα επιβεβαίωση; Μήπως έχεις αλλάξει την ημερομηνία στον Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Safari >>> Preferences >>> Autofill >>> Autofill Web Forms >>> User Names and Password Έχει τικ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromeros dennis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 @dali13gr: οχι, δεν αλλαξα ημερομηνια. οταν με ρωταει καποιο προγραμμα για password, μπορεις σηνηθος να πεις και να αποθικευσει το password στο keychain! αλλα τελικα δεν το αποθικευει! @cassidy: τι ναι το "tik"; το πρβλημα εισχει για ολα τα προγραμματα μου, οχι μονο για το safari (το οποιο δεν δουλευω καν). ΕΝΤΙΤ: για καποιον λογο, τωρα μου τα αποθικευει τα password!!! o.0 δεν ειμαι σιγουρος ομως, αν μετα απο restart θα μεινει ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 @cassidy: τι ναι το "tik"; το πρβλημα εισχει για ολα τα προγραμματα μου, οχι μονο για το safari (το οποιο δεν δουλευω καν). ΟΚ, απλώς όταν είχα πάει σε Leopard, δε μου αποθήκευε τα password o safari και τελικά ήταν η επιλογή από default στο OFF:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.