tromeros dennis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 γεια σας! εχω ενα προβλημα με το Keychain σε Leopard: ενω παντα λιτουργουσε μια χαρα, αποθικευε τα passwords, τα προγραμματα που τα χρειαζοντουσαν τα επαιρναν απο εκει τωρα δεν γινεται τιποτα! δεν αποθικευει τιποτα! γιατι;
dali13gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τι εννοείς; Σου ζητάει πάντα επιβεβαίωση; Μήπως έχεις αλλάξει την ημερομηνία στον Mac?
cassidy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Safari >>> Preferences >>> Autofill >>> Autofill Web Forms >>> User Names and Password Έχει τικ;
tromeros dennis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 @dali13gr: οχι, δεν αλλαξα ημερομηνια. οταν με ρωταει καποιο προγραμμα για password, μπορεις σηνηθος να πεις και να αποθικευσει το password στο keychain! αλλα τελικα δεν το αποθικευει! @cassidy: τι ναι το "tik"; το πρβλημα εισχει για ολα τα προγραμματα μου, οχι μονο για το safari (το οποιο δεν δουλευω καν). ΕΝΤΙΤ: για καποιον λογο, τωρα μου τα αποθικευει τα password!!! o.0 δεν ειμαι σιγουρος ομως, αν μετα απο restart θα μεινει ετσι!
cassidy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 @cassidy: τι ναι το "tik"; το πρβλημα εισχει για ολα τα προγραμματα μου, οχι μονο για το safari (το οποιο δεν δουλευω καν). ΟΚ, απλώς όταν είχα πάει σε Leopard, δε μου αποθήκευε τα password o safari και τελικά ήταν η επιλογή από default στο OFF:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.