Edgar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 O kalos, o kakos kai o asximos pou thimizei to thema alla anyway.<P>Loipooon, exo mia dxr3, ena dvd rom tis acer kai blepo dvd meso tou koloprogramatos pou exei i dxr3 to...den thimamai pos to lene. Anyway.<BR>An anoikso to programma kai meta balo to diskaki sto drive, den to blepei pote. Mou bgazei sinexeia "NoTitle" eno ston explorer ton windows to blepo kanonika.<BR>Prepei na balo prota to diskaki mesa kai meta na anoikso to programma.<BR>Afou to kano auto, to paizei kanonika. Otan omos patiso stop, meta iparxei megali pithanotita na min mou to ksanapeksei to dvd. Mporei na mou leei sto "remote control" pou exei, pano pano, ton titlo tis tainias, alla den tha tin paiksei. Anyway, pes oti auto den me polinoiazei.<BR>To megalo mou problima einai to eksis. Otan kleiso to programa, eite apo ton task manager, eite to kleiso kanonika apo to "x" pou exei to "remote" tote kanei restart to pc....Akoma kai an den exei paiksei katholou i tainia, diladi, xoris dvd sto drive, anoikso to programma kai meta to kleiso, tha mou kanei restart.<BR>Mporeite na mou peite ti mporei na fteei?<BR>Aaa! kai kati allo, mipos kserete kanena allo player pou na paizei me tin dxr3 (oxi me software opos to windvd kai to power dvd) ektos apo auto pou exei mesa i karta?<P>Thanks prokatabolika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.