pipiris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 προς lefteris08 εσυ δηλωσε φαρμακευτικη και μην ανυσηχεις για της βασεις ακομα και εγω που εβγαλα 18360 μαλλον θα πιασω της Πατρας. για βιολογια και χημικων μηχανικων ουτε να το σκεφτεσε γιατι δεν προκειτε να βρεις δουλεια της προκοπης. για ΑΣΟΕΕ δεν ξερω τιποτα. Παντως για φαρμακευτικη να ξερεις πως φαρμακειο ειναι δυσκολο να ανοιξεις και θελει αρκετα λεφτα εκτος και αν εχεις καποιον συγγενη με φαρμακειο. Βεβαια εκτος απο φαρμακειο μπορεις να εργαστεις και αλλου οπως πχ σε φαρμακοβιομηχανια ή σε ερευνητικα κεντρα.Σε καθε περιπτωση να ξερεις πως θα βγαζεις πολλα και ξεκουραστα λεφτα ιδιαιτερα στη περιπτωση του φαρμακειου. Αυτα απο μενα
theok2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 προς lefteris08 εσυ δηλωσε φαρμακευτικη και μην ανυσηχεις για της βασεις ακομα και εγω που εβγαλα 18360 μαλλον θα πιασω της Πατρας. Παντως για φαρμακευτικη να ξερεις πως φαρμακειο ειναι δυσκολο να ανοιξεις και θελει αρκετα λεφτα εκτος και αν εχεις καποιον συγγενη με φαρμακειο. Βεβαια εκτος απο φαρμακειο μπορεις να εργαστεις και αλλου οπως πχ σε φαρμακοβιομηχανια ή σε ερευνητικα κεντρα.Σε καθε περιπτωση να ξερεις πως θα βγαζεις πολλα και ξεκουραστα λεφτα ιδιαιτερα στη περιπτωση του φαρμακειου. Αυτα απο μενα Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα πέσει 200 μόρια η φαρμακευτική, και θα είμαστε συμφοιτητές; Πάντως δεν είναι όσο ξεκούραστο επάγγελμα όσο νομίζεις...
g3orgi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 λοιπον.. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΗΑ ΠΑΩ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΔΝ ΔΗΛΩΣΩ 5ο ΠΕΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΟΘ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝς ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Διορθωσε τα greeklish σε Ελληνικα! Επισης στα sticky θα βρεις θεμα σχετικα με τις πανελληνιες.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Οταν εδινα εγω αν δεν επαιρνες αοθ δεν μπορουσες να πας 5ο πεδιο... Επισης αοθ παρε μονο αν θελεις να δηλωσεις 5ο πεδιο αλλιως δεν εχει νοημα. Αυτο τουλαχιστον ισχυε πριν 6 χρονια που εδινα εγω. * Τα εκανες Ελληνικα ωραια, γραψτο και με μικρα...
g3orgi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 λοιπον.. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.θα ΠΑΩ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΔΝ ΔΗΛΩΣΩ 5ο ΠΕΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΟΘ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝω ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Όταν λένε ότι το ΑΟΘ δίνει παραπάνω μόρια,αυτό είναι σχετικό.Είναι ένα πολύ εύκολο μάθημα που αρκετοί μαθητές,καλοί και κακοί,γράφουν πολύ καλά.Για παράδειγμα,άμα γράψεις ΑΟΘ 20 και σε όλα τα άλλα από 19 και κάτω,σου ανεβάζει τον μέσο όρο,άρα και τα μόρια.Όμως μόνο στο 5ο πεδίο θα σου δώσει πολλά μόρια,στα άλλα πεδία δεν δίνει τόσα πολλά λόγω συντελεστή βαρύτητας.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Aν κοιταξεις λιγες σελιδες πισω θα βρεις πολλα θεματα για πανελληνιες παντως.
DrLo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Φαίνεται πως αρχίζω να γερνάω .... Τί είναι το ΑΟΘ ?
Thail Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 λοιπον.. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.θα ΠΑΩ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΔΝ ΔΗΛΩΣΩ 5ο ΠΕΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΟΘ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Μ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝω ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! και γω την ιδια απορια ειχα οταν πηγαινα 3η..τελικα το εδωσα και τελικα θα δηλωσω οικονομικα...(!)βοηθαει παρα πολυ ειναι η αληθεια αλλα αμα δε θες να το δωσεις αποφασιζεις 10 μερες πριν...τι να σ πω...καλη επιτυχια!!!!(προκαταβολικα)
angmar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αρχές οικονομικής θεωρίας. Θυμάμαι τότε που έδινα εγώ (2001) μας είχαν πεί οτι μπορούμε να διαλέξουμε το 5ο πεδίο ακόμη και χωρίς ΑΟΘ απλά χάναμε όλα τα μόρια που έδινε το μάθημα αυτό και αυτά ήταν πολλά αφού ήταν το πρώτο μάθημα βαρύτητας. Δηλαδή αν ήσουν π.χ. μαθητής του 19 στην θετική κατεύθυνση χωρίς να έχεις πάρει ΑΟΘ περνούσες σε κάποια σχολή του 5ου πεδίου με βάση κοντά στο 14 - 15, γενικά δε νομίζω οτι άξιζε τον κόπο να γίνει αυτό. Οι αοθ ήταν πολύ εύκολο μάθημα και εφόσον κάποιος ήθελε να ακολουθήσει σπουδές πάνω στα οικονομικά έπρεπε να το πάρει.
g3orgi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 δηλαδη απο τη στιγμη π δν σκεφτομαι να δηλωσω 5ο πεδιο να μην διαλεξω αοθ? δν ξερω αν τα μορια τα παραπανω π δινει ειναι αρκετα η οχι..
dion-xs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ, και τι post!! Είμαι πρωτοετής φοιτητής στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς του ΕΜΠ, αλλά δεν μου άρεσε τόσο και για αυτό τα βρήκα λίγο σκούρα γενικά. Σκεφτόμουν αρκετό καιρό για 10% και γενικά έχω καταλήξει σε δύο σχολές που με εδνιαφέρουν: Πληροφορική ΑΣΟΕΕ και Οικονομικών Επιστημών ΑΣΟΕΕ. Βέβαια έχω διαβάσει διάφορα για αναγνώριση, δυσκολία, επαγγελματική αποκατάσταση και σπουδές. Εσείς τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.