Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μπαινεις στην αρχ. και αμα δεν σου αρεσει κανεις την επομενη χρονια ξανα μηχανογραφικο (10%) για την διακ.
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μπαινεις στην αρχ. και αμα δεν σου αρεσει κανεις την επομενη χρονια ξανα μηχανογραφικο (10%) για την διακ. ...10%???χμ...δηλαδη?
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Xωρίς να ξαναδώσεις εξετάσεις,με την βαθμολογία που έχεις φέτος δηλώνεις για άλλη σχολή.
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Xωρίς να ξαναδώσεις εξετάσεις,με την βαθμολογία που έχεις φέτος δηλώνεις για άλλη σχολή. :whistle:wow...να κατι π δεν ηξερα...καλο αυτο... thanks!!!!(again)
galil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Η αρχιτεκτονική είναι ωραία σχολή και έχει πολύ μεγάλη σχέση με τη διακοσμητική που θες. Και η διακόσμηση ένα κομμάτι της αρχιτεκτονικής είναι και γι' αυτό μπορείς να κάνεις ένα μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό. Βέβαια εσύ θα διαλέξεις οτι σου αρέσει και όχι οτι σου λέμε εμείς...
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Για την επιλογη της σχολης συμφωνω με αυτο που σου ειπαν και οι αλλοι. Αυτο που προτεινω παντα σε οσους ειναι να δωσουν μηχανογραφικο ειναι να επιλεξουν τη σχολη με βαση το ποσο πολυ τους αρεσει, να κατσεις να σκεφτεις δηλαδη αν οντως η αρχιτεκτονικη/διακοσμητικη ειναι αυτο που θελεις να κανεις στην υπολοιπη ζωη σου αν σε εκφραζει ή οχι. Η επαγγελματικη αποκατασταση ερχεται και ειναι παντα σε συναρτηση με το ποσο πολυ σ'αρεσει το αντικειμενο! Δεν εχω δει ατομο που ειναι καλο ή του αρεσει να ασχολειται με καποιο τομεα και να ειναι ανεργος.
memtsas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ναι ρε φιλε γιατι ως αρχιτεκτονας εχεις και το διακαιωμα της υπογραφης και ξερεις αυτο μεταφραζεται σε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕυρα
tmjuju Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πολλοί απόφοιτοι Διακοσμητικής δίνουν κατατακτήριες για να μπουν στην Αρχιτεκτονική. Οι Διακοσμητές έχουν πρόβλημα όντος να βρουν εργασία. Συνήθως δουλεύουν σαν σχεδιαστές με σχέδια που τους δίνει ο Αρχιτέκτονας. Η υπογραφή του Αρχιτέκτονα μετράει πολύ στην αγορά (για άδειες κτλ.) όπως όλες οι σχολές Πολυτεχνείου. Οι εταιρίες προτιμούν να έχεις υπογραφή για να μπορούν να αναλαμβάνουν δουλειές. Άρα πήγαινε πολυτεχνείο.
stonecity Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αν ειναι το ονειρο σου η διακοσμητικη και ειναι το ονειρο σου θα το κηνυγησεις και θα βρεις δουλεια...να κανεις αυτο που σε ευχαριστει γιατι αλλιως δε θα εισαι ευχαριστημενη απο τη ζωη σου....
flo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Συμφωνω με tmjuju. Θα σου ελεγα να διαλεξεις αρχιτεκτονικη.
azio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 συμπληρωνει ο αδερφος μου μηχανογραφικο και σκεφτεται να δηλωσει το τει αθηνας τουριστικων επιχειρησεων..ξερει κανεις αν ειναι καλη σχολη και αν οι αποφοιτοι εχουν προοπτικες? κανενας με προσωπικη εμπειρια ή απο γνωστο? thanks
DEVILMAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 παιδιά σος!΅~!!! μπορώ να πάρω μεταγραφή επειδή είμαστε τρια παιδια θέλω να δηλώσω στατιστική στο 2 πεδίο και να πάω στατιστική στο 5 πεδίο χωρίς να έχω δώσει οικονομία όμως μπορώ να τη δηλώσω τη στατιστική στο πεμπτο πεδίο? χρειάζεται να τη δηλώσω για να πάρω την αντίστοιχη μεταγραφή? βοήθεια παιδιά!
azio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 παιδιά σος!΅~!!!μπορώ να πάρω μεταγραφή επειδή είμαστε τρια παιδια θέλω να δηλώσω στατιστική στο 2 πεδίο και να πάω στατιστική στο 5 πεδίο χωρίς να έχω δώσει οικονομία όμως μπορώ να τη δηλώσω τη στατιστική στο πεμπτο πεδίο? χρειάζεται να τη δηλώσω για να πάρω την αντίστοιχη μεταγραφή? βοήθεια παιδιά! τι εννοεις..ειναι 2 τμηματα στατιστικης και το καθενα ανηκει σε αλλο πεδίο?
DEVILMAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 τι εννοεις..ειναι 2 τμηματα στατιστικης και το καθενα ανηκει σε αλλο πεδίο? ναι ειναι το ενα στο 2ο πεδίο και το αλλο στο 5
azio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ναι ειναι το ενα στο 2ο πεδίο και το αλλο στο 5 δεν ξερω μου κανει εντυπωση..μηπως ανηκουν και στα 2 πεδια?? καλυτερα να ρρωτησεις στο σχολειο και στη διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης που θα κανεις τα ζχαρτια σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.