Lefteris08 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 τα 2 τελευταία που είπες δεν τα πιάνω οπότε απο πληροφορικές μένει μόνο η ΑΣΟΕΕ σαν πρώτη κ διάφορες άλλες μετα...Το θέμα είναι συμφέρει καλύτερα αυτή απο βιολογίες κ χημικών μηχανικών???
gerr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Φίλε μου ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση πέρσι. Είχα 18065 3ο και δεν έμπαινα φαρμακευτική που ήταν πρώτη μου επιλογή. Τελικά πέρασα πληροφορική ΑΣΟΕΕ την οποία παρακολούθησα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πιστεύω είναι αρκετά καλή σχολή αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Στην θέση σου θα δήλωνα για Χημικών Μηχανικών που τη θεωρώ αρκετά καλή. Άλλος ένας φίλος μου πέρασε Χημικών μηχανικών αντί για μηχανολόγους που ήθελε και δεν του άρεσε. Αν και αυτός ήταν απο τεχνολογική και δεν του άρεσε η χημεία.
Lefteris08 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Φίλε μου ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση πέρσι. Είχα 18065 3ο και δεν έμπαινα φαρμακευτική που ήταν πρώτη μου επιλογή. Τελικά πέρασα πληροφορική ΑΣΟΕΕ την οποία παρακολούθησα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πιστεύω είναι αρκετά καλή σχολή αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Στην θέση σου θα δήλωνα για Χημικών Μηχανικών που τη θεωρώ αρκετά καλή. Άλλος ένας φίλος μου πέρασε Χημικών μηχανικών αντί για μηχανολόγους που ήθελε και δεν του άρεσε. Αν και αυτός ήταν απο τεχνολογική και δεν του άρεσε η χημεία. Ε ναι είναι να σου αρέσει κατι...Για πες για την ΑΣΟΕΕ...Σε δυσκόλεψαν πολύ τα μαθήματα???Η δεν σου άρεσαν???
talos_2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Περί του 5. Μην πας στην Βιομηχανική Πληροφορική Καβάλας.
gerr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Είναι αρκετά δύσκολα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυ διάβασα κι όλας. στο 1ο εξάμηνο κάναμε ένα οικονομικό μάθημα το οποίο ήταν απίστευτα βαρετό,αν και μάλλον με διάβασμα στο τέλος έβγαινε. Ο προγραμματισμός λίγο τσιμπημένος (δεν είχα κάνει και προγραμματισμό στο λύκειο). Τα μαθηματικά βατά. Τα εργαστήρια αρκετά ενδιαφέροντα και σχετικά εύκολα.
memtsas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 lefteri kali epitixia tora na sou po ego arxika kai tha sou po ti gnomi mou.(oso anafora mia ptixi ton epilogon sou toulaxiston) gia tin assoe kai tin pliroforiki, opos tha sou poune kai alloi apo edo mesa ta pragmata einai kapos zofera stin ellada oso afora tin pliroforiki. tora gia to farmakeutiko kai to ximiko nomizo oti einai (sorry gia to greeklissh to girnao tora!) καλυτερες σαν επιλογες για εσενα, καταρχας γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πιο κοντα σαν αντικειμενο σπουδων στην αρχικη σου επιλογη. πριν δηλωσεις ψαξε και μαθε για δυνατοτητα να μπεις απο καποια απο αυτες τις σχολες στη φαρμακευτικη με κατατακτηριες αναγνωριζοντας μεγαλο μερος των μαθηματων που εχεις κανει μετα απο 1-2 χρονια. παντως απο τα δυο , χημικο-βιολογικο, εγω λεω βιολογικο με 1000 διοτι ειναι κλαδος που απτεται ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στην ιατρικη και γενικα στις επιστημες υγειας και θα γνωρισει μεγαλη αναπτυξη (οχι απαραιτητα και στην ελλαδα) στο αμεσο μελλον. και επιπλεον ως εσχατη λυση αν τελειωσεις βιολογικο κανεις κανενα ιδιαιτερακι βιολογια(τα ξερεις ειχες καθηγητες τετοιους φετος) και κερδιζεις στανταρτ χρηματα να ζησεις.ενω ως χημικος οπως και να το κανουμε θα απευθυνεσαι στην ιδια μεριδα ανθρωπων (θετικη κατευθυνση) και θα εχεις πολυ περισσοτερους ανταγωνιστες(συναδελφους ιδιαιτεραδες χημικους) απ οτι ως βιολογος. παντως και το να ξαναδωσεις σκεψου το(ακουγεται βαρυ το ξερω....) αλλα σε ενα χρονο πηζει πολυ το μυαλο του νεου. και επελεξε σχολη και οχι πολη. φοιτητης οπου και να εισαι θα περνας καλα.(ετσι την "επαθα" και γω και τωρα σπουδαζω αθηνα και ειμαι ουτε λιγο ουτε πολυ χαμενος με τους συμφοιτητες μου) ( οχι οτι παραπονιεμαι βεβαια)
Lefteris08 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!Εσύ τί σπουδάζεις στην Αθήνα??
memtsas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ιατρικη. γι αυτο εκφραζω την ιδιαιτερη αυτη γνωμη για το βιολογικο που σου ειπα
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 καλησπερες!λοιπον...τελειωσαν οι πανελληνιες,ολα καλα...και εχω τωρα το μηχανογραφικο....πιανω αρχιτεκτονικη...αλλα..φοβαμαι οτι θα τη παρατησω στο 1ο εξαμηνο....μαρεσει παρα πολυ η διακοσμητικη απτην αλλη αλλα μου λενε οτι δεν εχει δουλεια....δε ξερω τι να κανω,και παραδιδω μηχανογραφικο σε λιγες μερες...καμμια αποψη????
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Γιατί να το παρατήσεις στο 1ο εξάμηνο? Δεν είναι στον κύκλο των ενδιαφερόντων σου?
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δε λεω...ειναι καλη σχολη...αλλα....μαρεσει πιο πολυ η διακοσμητικη...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το σωστό είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει στη ζωή σου,γιατί αν κάνεις μια ζωή μια δουλειά που δεν σ'αρέσει θα'σαι μες την μιζέρια. Άλλωστε αν αγαπάς αυτό που κάνεις,το κάνεις καλά,και την άκρη θα την βρεις.
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το σωστό είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει στη ζωή σου,γιατί αν κάνεις μια ζωή μια δουλειά που δεν σ'αρέσει θα'σαι μες την μιζέρια.Άλλωστε αν αγαπάς αυτό που κάνεις,το κάνεις καλά,και την άκρη θα την βρεις. σ'ευχαριστω pappou!(lol)
livewire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό? Μετά το πτυχίο Αρχιτεκτονικής, δεν μπορεί να γίνει κάποιο μεταπτυχιακό στη διακόσμηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.