Προς το περιεχόμενο

Μηχανογραφικό και απορίες

τονια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άστο καλύτερα...οι χημικοί μηχανικοί από επαγγελματικά δικαιώματα είναι πονεμένη ιστορία.

Πέρα από τα δικαιώματα, απο αποκατάσταση/ζήτηση; Ακόμα πιο πονεμένη;;;

Δημοσ.

Οικονομικό νομικής ποια ασοεε....

Και μια συμβουλή...μην "ψαρώνεται" με τις ψευτό-επιστήμες..(μαρκετινγ,λοχρη κλπ).

Ξεκινήστε με το γενικό πτυχίο του οικονομολογού και μετά πάτε σε κάποια απ'αυτές τις "επιστήμες".Γνώμη μου.

Και τέλος για τα παίδια που κάνουν μηχανογραφίκο.Μην ακούτε κανέναν,πόσο σε ένα φορουμ που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.Συλλέξτε και φιλτράρετε τις πληροφορίες που μαζεύεται.Και κάντε τη δική σας επιλογή αφήνοντας μακρία επιθυμιες γονιών/καθηγητών.

Δημοσ.

ε μαζί πάνε αυτά...από τις αγγελίες που βλέπω στο ενημερωτικό του ΤΕΕ έχουν μικρότερη ζήτηση, συν ότι είναι από τις ειδικότητες στις οποίες η δουλειά του ελεύθερου επαγγελματία είναι πάρα πολύ περιορισμένη...(αν συμπληρώνεις μηχανογραφικό καλύτερα πολιτικός μηχανικός στην ξάνθη παρά χημικός μηχανικός στην αθήνα)

Δημοσ.
Οικονομικό νομικής ποια ασοεε....

Και μια συμβουλή...μην "ψαρώνεται" με τις ψευτό-επιστήμες..(μαρκετινγ,λοχρη κλπ).

Ξεκινήστε με το γενικό πτυχίο του οικονομολογού και μετά πάτε σε κάποια απ'αυτές τις "επιστήμες".Γνώμη μου.

Και από αυτά που ανέφερες πτυχίο οικονομολόγου θα έχουν οι απόφοιτοι!

Όσο για το οικονομικό νομικής vs ΑΣΟΕΕ φυσικά θα πας στο "Οικονομικό Πανεπιστήμιο" και όχι στη νομική για να μάθεις "οικονομικά". Κοντά στο νου και η γνώση

Δημοσ.
Και από αυτά που ανέφερες πτυχίο οικονομολόγου θα έχουν οι απόφοιτοι!

Όσο για το οικονομικό νομικής vs ΑΣΟΕΕ φυσικά θα πας στο "Οικονομικό Πανεπιστήμιο" και όχι στη νομική για να μάθεις "οικονομικά". Κοντά στο νου και η γνώση

:lol::lol::

-

Πτυχίου οικονομολόγου με ανεπαρκείς γνώσεις.

Πως μπορεί ένα 18 χρόνο παιδί να ξέρει ότι θέλει να ασχοληθεί με χρηματοοικονομικά?

Τεσπα μεγάλη συζήτηση.

-

ασοεε λεγότανε.

Οικονομικό νομικής λεγότανε.

Αν πιστεύεις ότι παίρνεις νομικές γνώσεις και όχι οικονομικές,εθελοτυφλείς,δεν έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο και για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για κάποιους,παραπληροφορείς.Αυτά.

Υ.Γ. Επειδή από την εμπειρία μου οι περισσότερες συζήτησεις ξέρω πως καταλήγουν δεν το συνεχίζω.

Δημοσ.
:lol::lol::

ασοεε λεγότανε.

Οικονομικό νομικής λεγότανε.

Αν πιστεύεις ότι παίρνεις νομικές γνώσεις και όχι οικονομικές,εθελοτυφλείς,δεν έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο και για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για κάποιους,παραπληροφορείς.Αυτά.

Δεν παίρνεις μόνο νομικές γνώσεις είναι η αλήθεια στο νομικό τμήμα, αλλά (ασχέτως αν είναι σωστό ή όχι) στην αγορά εργασίας το όνομα ΑΣΟΕΕ έχει (ακόμα) μεγαλύτερο βάρος από τις υπόλοιπες οικονομικές σχολές που δεν κάνει σχεδόν κανένα άσχετο μάθημα και επικεντρώνεται στα οικονομικά.

Η νομική κάνει και λίγο προγραμματισμό, κάνει και λίγα θεωρητικά οπότε είναι για πιο σφαιρική γνώση.

Πως μπορεί ένα 18 χρόνο παιδί να ξέρει ότι θέλει να ασχοληθεί με χρηματοοικονομικά?

Τότε υπάρχει πρόβλημα. Καλώς ή κακώς στα 18 σου πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και να μην πηγαίνεις σε μια ό,τι κάτσει σχολή γιατί ναι μεν δεν κλείνεις πόρτες και δεν απορρίπτεις ευκαιρίες αλλά στο τέλος θα ξέρεις λίγο από όλα οπότε για εξειδίκευση θα χρειάζεσαι απαραίτητα μεταπτυχιακό/επιπλέον σπουδές.

Δημοσ.

Μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο οι υποψήφιοι καταθέτουν και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

- Επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αν ο τίτλος αυτός προέρχεται από ξένο σχολείο, συνυποβάλλεται βεβαίωση της οικείας εκπαιδευτικής ή διπλωματικής αρχής της χώρας, της οποίας το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί το συγκεκριμένο σχολείο, από την οποία να προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δίδει τη δυνατότητα εισαγωγής σε Πανεπιστήμια της χώρας αυτής. Αν το ξένο αυτό σχολείο λειτουργεί στο εσωτερικό, εκτός της ανωτέρω βεβαίωσης συνυποβάλλεται και βεβαίωση της οικείας Διεύθυνσης Δ.Ε. για την νόμιμη λειτουργία του σχολείου αυτού στην Ελλάδα.

- Φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης με τους βαθμούς πρόσβασης το οποίο επικυρώνεται από το μέλος που ελέγχει τα δικαιολογητικά μόνο με την επίδειξη του πρωτοτύπου. Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή των υποψηφίων στο σημείο αυτό, γιατί, αν δεν επιδεικνύεται στην Επιτροπή η πρωτότυπη βεβαίωση, η οποία μπορεί να ζητείται και σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο της κατάθεσης, δεν θα παραλαμβάνεται το μηχανογραφικό δελτίο.

Εχω μια απορία για τα 2 παραπάνω υπογραμμισμένα! :)

Τα έχω αυτά αλλά λέει εκεί επικυρωμένα κτλπ, τι εννοοεί;

Θέλει επιπλέον χαρτιά;

PLs όποιος ξέρει ας μου απαντήσει γιατί αύριο που θα πάω να δώσω το μηχανογραφικό δεν θα τρέχω για χαρτιά!!B):cool:

Δημοσ.

Αν εχεις τα πρωτοτυπα:

απλως βγαζεις μια φωτοτυπια το καθενα, πας σε ενα ΚΕΠ, σου επικυρωνουν το φωτοαντιγραφο του απολυτηριου. Το αντιγραφο της βεβαιωσης θα στο επικυρωσουν οταν καταθετεις μηχανογραφικο οι ιδιοι της επιτροπης (πρεπει να κρατας και το πρωτοτυπο μαζι σου).

Μαζι με την αστυνομικη ταυτοτητα, τα παραπανω ειναι οτι χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Χμμ....

Δεν μας είπαν κάτι τέτοιο για ΚΕΠ..

Είναι υποχρεωτικό αυτό? Μήπως το κάνουν και αυτό στη νομαρχία που θα πάμε να δώσουμε το μηχανογραφικό;

Δημοσ.

Εγω παντως σημερα που πηγα στο σχολειο μου να παρω το απολυτηριο και το μηχανογραφικο μου εδωσαν οι τυποι απο το σχολειο ετοιμες φωτοτυπιες επικυρωμενες και απο την βεβαιωση και απο το απολυτηριο...

Δημοσ.

και έμενα μου έδωσαν..

red7genius πίσω από τη βεβαίωση έχει σφραγίδα σε εσένα;

(προσοχή όχι από μπροστά.. από πίσω που δεν έχει γράμματα..)

Δημοσ.
και έμενα μου έδωσαν..

red7genius πίσω από τη βεβαίωση έχει σφραγίδα σε εσένα;

(προσοχή όχι από μπροστά.. από πίσω που δεν έχει γράμματα..)

yeap...τους ρωτησα κιολλας και μου ειπε ο γραμματεας μας οτι ειναι φουλ επικυρωμενα ολα...Γιατι δεν πας απο το σχολειο σου? Ή εισαι αποφοιτος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...