Προς το περιεχόμενο

Μηχανογραφικό και απορίες

τονια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hallo! ειμαι καινουριο μελος και θα χρειαστω μαλλον την συμβουλη σασ:-) αυριο πρεπει να συμπληρωσω μηχανογραφικο και το αχγος χτυπαει κοκκινο καθως δεν αποφασισα ακομα τι να δηλωσω...διλλημα: ΣΣΑΣ ή ΑΣΟΕΕ??:confused:ολοι μου λενε να παω σσασ για επαγγελματικη αποκατασταση και σιγουρα λεφτα...ειναι ομως αυτο αρκετο για να δηλωσεις μια σχολη??? με ολα οσα εχω ακουσει τελευταια νιωθω οτι φοβαμαι πλεον την ανεργια, ομως δεν ξερω αν αντεχω το "πακετο" του στρατιωτικου...:fear:ειμαι αρκετα μπερδεμενη και αγχομενη καθως δεν θελω να μετενιωσω για την τελικη μου αποφαση (ακουω συχνα να λενε"γιατι δεν μπηκα σσασ και τωρα ειμαι ανεργος" ή το αντιθετο,"τι δουλεια εχω εγω εδω και εφαγα τα φοιτητικα μου χρονια" κλπ)....οποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει να βοηθησει ας το κανει, please:-)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις σκοπο να εισαι επιμελης στις υποχρεωσεις σου δλδ να μην γραψεις τελειως τη σχολη και φυσικα να μην τη τελειωσεις νυχτα πηγαινε ΑΣΟΕΕ θα μπορεσεις να βρεις δουλεια και ισως να συνεχισεις για μεταπτυχιακο κλπ...

Αν πας ΣΣΑΣ να ξερεις οτι δεν εχεις φοιτητικη ζωη και οτι θα ακολουθησεις ενα επαγγελμα για την υπολοιπη ζωη σου που πιθανοτατα δεν θα σε ευχαριστει (κατι που θεωρω τραγικο) μονο και μονο επειδη σου εξασφαλιζει ενα καλο μισθο.

Προσωπικα δεν θα πηγαινα με τιποτα ΣΣΑΣ.

Δημοσ.

MAPKETINΓK & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ,οι σχολες OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ(πανελληνιως εννοω) και OPΓAN.και ΔIOIK. EΠIXEIPHΣEΩN, ειναι καλεσ σχολες; Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ θεωριτικες. Ισχυει? Σχετικα με δουλεια? Βρισκεις ευκολα?

Δημοσ.

Σημαντικό ποσοστό των ατόμων (είτε γνωστοί/φίλοι είτε στον στρατό) που γνωρίζω και πέρασαν σε κάποια στρατιωτική σχολή, δηλώνουν άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο μετανιωμένοι για την επιλογή τους. Δε λέω πως είναι ο κανόνας αλλά είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλοι που γουστάρουν αυτό το επάγγελμα.

Καμιά 10αριά άτομα που έτυχε να γνωρίσω και είναι απόφοιτοι ΑΣΟΕΕ, δεν είχαν πρόβλημα στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Πέρα από αυτά ΜΗΝ επιλέξεις σχολή βάσει μόνο το τι σου προσφέρει (δημόσιο) αλλά λάβε υπόψη τι σου αρέσει κι εσένα.

Δημοσ.
MAPKETINΓK & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ,οι σχολες OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ(πανελληνιως εννοω) και OPΓAN.και ΔIOIK. EΠIXEIPHΣEΩN, ειναι καλεσ σχολες; Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ θεωριτικες. Ισχυει? Σχετικα με δουλεια? Βρισκεις ευκολα?

ΑΣΣΟΕ μαθαίνεις πάρα πολλά και σιγουρα θα έχεις κάποια επαγγελματικη αποκτασταση.

Πάντως μην περιμενεις με το που θα βγεις στην αγορά εργασίας να τσιμπάς κανα 2χιλιαρο αμεσως...πλέον ολοι έχουν πτυχίο δεινοπαθούν να βρουν δουλειά.

P.S:Ρε παιδιά κανέναν από ΤΕΕ δεν έχουμε εδώ?Πότε βγαίνουν οι δικιοί μας βαθμοί?έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Παιδια sos και εδω αυριο δινω μηχανογραφικο και ειμαι σε διλλημα.Ειμαι μεταξυ της νομικης Αθηνας και Ιστοριας και Αρχαιολογιας Αθηνας....

Η πρωτη ναι μεν εχει κυρος και δημιουργει αρκετους επαγελλματικους οριζοντες αλλα οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολη σχολη και δεν μπορω να πω οτι με συναρπαζει ιδιαιτερα το επαγελλμα του δικηγορο.Η δευτερη ειναι πιο κοντα στα ενδιαφεροντα μου το αντικειμενο της αλλα δεν ξερω κατα τα ποσο μπορεις να αισθανεσαι εξασφαλισμενος για το μετεπειτα με δεδομενες τις δυσκολιες του επαγελλματος του εκπαιδευτικου....

Δημοσ.

Καλά μη φαντάζεσαι ότι το επάγγελμα του δικηγόρου έχει τις καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Δημοσ.

flo1¨Μαθε απο τη δευτεροβαθμια ή απο το λυκειο που αποφοιτησες.

Να ρωτησω εγω κατι... την επικυρωση του απολυτηριου λυκειου, που την κανουμε;

Δημοσ.

Για να δώσεις με το 10% έχει κάποια διαδικασία;

Από όσο θυμάμαι πηγαίνεις εκεί που καταθέτει μηχανογραφικά το σχολείο στο οποίο ήσουν και απλά δηλώνεις και εσύ...

Χρειάζεται καμιά βεβαίωση ή κάτι σχετικό;

Είχα δώσει για δεύτερη σχολή πριν μερικά χρόνια αλλα δεν είχα ασχοληθεί και τώρα λέω να ξαναδοκιμάσω..

Άν κάποιος ξέρει τα δικαιολογητικά (αν xρειάζονται κιόλας) για κατάθεση με το 10% άς σφυρίξει ;)

Επίσης αν υπάρχει κάνα pdf με το νέο μηχανογραφικό θα ήταν ευπρόσδεκτο ;)

τηνχ..

Δημοσ.

Τι προοπτικές υπάρχουν σήμερα για έναν Χημικό Μηχανικό; Κάπου άκουσα πως υπάρχει μέλλον αλλά για όσους ακολουθήσουν το κλάδο σχετικά με το περιβάλλον.

Ισχύει αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...