Προς το περιεχόμενο

το pc κανει ο,τι θέλει

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουσα πως το συνεχομενο μπιπ ειναι για να memory or video problem.... ομως εγω έχω 2 ραμ παιζει να εχουν και οι δυο προβλημα???

τεσπα....

δοκιμασα με ολουσ τουσ δυνατουσ συνδιασμους των ραμσ να κάνω εκκινηση και δεν τα καταφερα...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για πες μας αναβει καθολου , δλδ ξεκιναει να δουλευει και υστερα το πιανει η τρελλα Η δεν ξεκιναει κα8ολου?

Διοτι αν δεν ξεκιναει κα8ολου ΤΟΤΕ μαλλον ειναι η καρτα γραφ.

Αν ξεκιναει και μετα κανει ταρζανιες τοτε ψαχνεις CPU , ram , κλπ...

Ελπιζω ν βοηθησα..

Α! και μην κανεις τον McGuyver ετσι αν δεν ξερεις απο ηλεκτρονικη >>>>> μην χειροτερεψεις τα πραγματα !!!

Δημοσ.

(τελευταία φορά)

α)...μην παίζουμε με τα beeps. Tσέκαρε το error beep codes link που σου δώσανε πριν.

β)...αν και συνεχίζω να είμαι με την αίσθηση ότι στην περίπτωσή ΣΟΥ, καλύτερα πάνε σε τεχνικό.

Δημοσ.
(τελευταία φορά)

β)...αν και συνεχίζω να είμαι με την αίσθηση ότι στην περίπτωσή ΣΟΥ, καλύτερα πάνε σε τεχνικό.

τι εχει η περιπτωση μου φιλαρακο??? δεν καταλαβα δλδ?

Δημοσ.

Είναι δύσκολη λόγο του avatar:p

Εγώ θα δοκίμαζα να έβαζα κι αλλον δίσκο με άλλα Windows.Το μπιπ σίγουρα είναι απο την μητρικη?Το λεω γιατί έχω ακούσει κ δίσκους..

Δημοσ.

Μπα, και καμενος να ειναι ο δισκος, απλως δεν θα τον αναγνωρισει καθολου, αποκλειεται να μην μπει στο BIOS.

Εγω θα δοκιμαζα διαφορετικες ραμ και σε διαφορετικες slots. Δες αν μπορεις να δανειστεις καμια

Νομιζω οτι ο επεξεργαστης δουλευει γιατι διαφορετικα δεν θα ειχαμε ουτε μπιπ, αλλα για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος.

Και να δοκιμαζες και αλλη καρτα γραφικων δεν θα εβλαπτε αν και σχεδον σιγουρα δεν φταιει αυτη

Αν παρολα αυτα δεν δουλεψει εχει προβλημα η μητρικη. Τωρα απο τι μπορει να εχει χαλασει ποιος ξερει? Ισως με τιποτα ανωμαλιες με το ρευμα.

Δημοσ.

α)για το ΔΙΚΟ σου καλό το είπα.

β)...ΕΚΤΟΣ από το προβληματικό avatar

biggrin.gif

η περίπτωσή σου

[ η οποία είναι η εξής :

1)δεν φαίνεται να προσέχεις κάποιες οδηγίες που σου δόθηκαν.

2)ΑΝ τις προσέχεις, δεν βοηθάς εδώ, για να βοηθηθείς εκεί, μη αναφέροντας τί έχεις κάνει και τί όχι από ό,τι προτάθηκε.

3)φαίνεται κάποια πράγματα να μην τα γνωρίζεις αρκετά (από διάφορα λεγόμενά σου), πράγμα που σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, δυσχεραίνει τα πράγματα.

4)μπερδεύεις τα πράγματα, ακούγοντας "κόλπα φίλων", και ανακατεύοντας περισσότερο το εσωτερικό του υπολογιστή, καθώς παράλληλα προσπαθείς να βοηθηθείς εδώ. ]

"μυρίζει" ότι και το χρόνο σου θα χάσεις έτσι όπως πάει, και συμπέρασμα δε θα βγει, και τελικώς θα "καταλήξεις" εκεί που προέβλεψα - γι' αυτό και πρότεινα για 1 ώρα αρχύτερα : Πάνε σε τεχνικό.

Αν παρ' όλ' αυτά ΔΕΝ σε χαλάει να "παιδευτείς" εδώ, ειδικά από άποψη χρόνου, παιδέψου.

Αν επίσης το να πας σε τεχνικό, είναι ζόρι (οικονομικό κυρίως), τότε θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να το ψάχνεις εδώ, ΑΛΛΑ αλλάζοντας "γραμμή πλεύσης", για να ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ να βοηθηθείς.

Δημοσ.

Χάμπο όλα τα beeps δεν είναι ίδια. Μπορεί πχ ο υπολογιστής σου να κανει συνεχώς beep με ρυθμό 2 beeps-ΠΑΥΣΗ-1beep και να φταίει η μνήμη, 1 beep-ΠΑΥΣΗ και πάλι το ίδιο και να φταίει κάτι άλλο.

Πρέπει να πας στις σελίδες που σου έχουν δώσει, η να ψάξεις τα beep codes για τη μητρική σου τέλοσπάντων για να δείς τι φταίει.

Δημοσ.

Λοιπόν! κάθε ήχος έχει διαφορετική συμμασία.. (πχ άλλο μπίπ και άλλο μπίπ...μπίπ...μπίπ). αν μπορείς κάνε μια ηχογράφιση.

(ένα 10% μπορεί να είναι το CPU,5% RAM,40% MB,10% κάποιο hardware...etc ) καλό έκανες που τα έβγαλες όλα και δοκιμάζεις τι μπορεί να είναι...αν κανει διαφορετικό ηχο κάθε φορά που βαζεις ακόμα ένα πράγμα θα ωρείς τι ακριβώς φταίει.

Δημοσ.

thnx guys για ολα (όσο για σενα washcloud δεν σχολιάζω)

το προβλημα αντιμετωπίστηκε....

ήταν στις μνημες διοτι αγορασα μια ddr 400 που φοράει ο υπολογιστής μου και την εβαλα στο ιδιο σλοτ που εβαζα τις άλλες και δουλεψε κανονικά....

τώρα λες να καηκαν και οι δύο?? δεν ξερω σημασία έχει πως φτιάχτηκε... και όσο για τις απαρρυθμήσεις της ημερομηνίας αλλαξα την μπαταριούλα και ειμαστε μια χαρα....so keep walking thnx

και όσο για το αvatar συντομα θα το αλλάξω γιατι από τοτε που το εβαλα χαλασε η σχεση μ με την τεχνολογια ....όλα μ πάνει στραβα....

Δημοσ.

Τι ακριβώς δε σχολιάζεις, το ότι σου "μίλησα" ειλικρινά ;

Το τόνισα πως για το δικό σου καλό ήταν, και κακώς το πήρες στραβά.

Προτίμησες δηλαδή για παράδειγμα τα αυθαίρετα ποσοστά (για την ιστορία, όταν παίζουν beeps , o πρώτος ύποπτος, όσον αφορά τη συχνότητα εμφάνισης προβλήματος, είναι οι μνήμες, σχεδόν τό ίδιο όσο και η κάρτα γραφικών, και μετά o επεξεργαστής), για να δώσεις ευχαριστίες ; Δεν πόσταρα για τις ευχαριστίες, αλλά αν νομίζεις ότι κι εγώ δεν έκανα κόπο....

Άλλωστε αυτά που είπα με τον δικό μου τρόπο, σου τα είπαν και άλλοι, είτε με λιγότερα λόγια, είτε/και με διαφορετικά. Ψάξε το thread και θα το δεις.

Αν είχες εξ' αρχής ακολουθήσει το λινκ που σου δόθηκε, και είχες επιβεβαιώσει πως τα error beep codes υποδηλώνουν μητρική, δε θα χρειαζόταν τίποτε άλλο, ούτε καν να συνεχίζεται το θέμα.

Χαίρομαι πάντως που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου (να τονίσω ότι έτσι που το χειρίστηκες, ΔΕΝ βρήκες λύση μέσω του φόρουμ, οπότε προς τί ο κόπος ; ), έστω και μέσω ανορθόδοξου δρόμου.

hackos , όχι, δεν έκανε καλά να ξηλώσει τα πάντα, ΠΡΩΤΑ (αν δεν ξέρουμε) τσεκάρουμε τί σημαίνουν τα error codes, και το ξήλωμα τ' αφήνουμε για περιπτώσεις που ΔΕΝ υπάρχουν μπιπ.

Ας με διαψεύσει κάποιος, με επιχειρήματα.

Δημοσ.

και όσο για το αvatar συντομα θα το αλλάξω γιατι από τοτε που το εβαλα χαλασε η σχεση μ με την τεχνολογια ....όλα μ πάνει στραβα....

Πάμε για Κυριάκο ή Dora?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...