xampos20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 :shock::shock: λοιπον έχω ενα Ρ4 και χωρις να του εχω κανει κατι ... χωρις να το ζορισω εκεινο...όταν πηγα να το ανοιξω μου βαρεσε ενασ σαν συναγερμος μεσα στο κουτί και δεν με πηγαινει καν στα bios το ανοιξα λοιπον το κουτι και εβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα .... τώρα λοιπον μου κάνει το αλλο ενώ μπαινει, μετα απο 2 προσπαθειεσ αποτυχεις βαρόντασ αυτός ο σπαστικος συναγερμός.... παει να μπει στα windows και κανει επανακινισι συνεχως.... ΤΙ ΦΤΑΕΙ .... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????
antonl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πιθανόν κάτι να παίχτηκε με την ψύκτρα του cpu και να μην πατάει καλά, οπότε ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία. Κάνε λίγο googling για να δεις τι σημαίνει ο συγκεκριμένος ήχος για τη μητρική που έχεις. Αν δε βρεις λύση, δοκίμασε να αλλάξεις avatar.
xampos20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δεν νομιζω να φταει η ψυκτρα η μητρικη ειναι dfi
Mystirios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πρωτα απ'όλα που πας μ'αυτό το avatar? Και μετά απορείς γιατί σου κάνει κόλπα το pc. Αρκετά μπορεί να χουν παιχτεί. Άρχισε τεστάροντας τις μνήμες σου. Αυτό που σφυράει λέγεται beeper και προσπαθει να σου δείξει που ακριβώς έχεις πρόβλημα. Κάτι τέτοιο μάλλον θα σε βοηθήσει. Γόυγλισε για beeper error tones γενικά. Αλλάζουν αναλόγως το bios
xampos20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 λοιπον παιδια.... εκανα το κολπο ενος φίλου .. εβγαλα τα παντα μεσα απο το pc (τα παντα) τα παντα εκτοσ απο 1 ραμ που ειχα την ψύκτρα και το τροφοδοτικό .... και οταν παω να το βαλω μπροστα χτυπάει παλι.... τωρα μηπως βοηθησα καθολοθ να μ πειτε τι ακριβως να κάνω????
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 φιλος αυτος ο σπαστικος συναγερμος ειναι 1000% θερμοκρασια,το οποιο οφειλετε στη ψυκτρα της cpu.ψαξτο....
xampos20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 υπαρχει περιπτωση να ειναι η μπαταρίουλα???? κατω στην μητρική???? ξερεις γτ το λέω γτ τελευταια μ αλλαζε την ημερομηνια απομονο του... με γυρναγε στο 2003 πχ
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Πρώτα πρώτα δοκίμασε να αλλάξεις την εικόνα σου και δές άμα πάρει μπρός ο υπολογιστής... (πιθανων να πάρει όπως παρατήρησε και παραπάνω και άλλος) Θερμοαγώγημη πάστα έβαλες? Βγάλε τον cpu και ξαναβάλε τον μπάς και πήγε βόλτα. Πές τι bios έχεις και τι μπίπ ακούγεται (π.χ 1 μακρόσυρτο και 2 μικρά) και τα led που ανάβουν μέσα στο κουτί(δές σε ποιό κολάει). Υ.Γ Η μπαταρία δέν φταίει, φυσικό είναι να χάσει τον μπούσουλα αφου την έβγαλες, με αυτήν δουλεύει το ρολόι, μπές στο bios και κάνε ένα reset to default.
Kryptonite Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επίσης αν έχεις το manual της μητρικής ρίξτου μια ματιά..Κατα 99.9999% θα εξηγεί τι σημαίνουν τα μπίπ που σου κάνει..
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αλλιώς βρέξε την μητρική με υγρό άζωτο για να κρυώσει γρήγορα και να έχεις σούπερ επιδόσεις!
washcloud Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν θα πρωτοτυπήσω. Θα σου πω ότι πρώτ' απ' όλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ν' αλλάξεις avatar. Aλλιώς είναι σα να καλούμε μηχανικό, χωρίς πρώτα να δούμε αν έχουμε βενζίνη. Επίσης αν δεν τσεκάρεις το link του Mystirios για error beep codes, καλύτερα να πας το pc σε τεχνικό, μη χάνουμε όλοι μαζί το χρόνο μας εδώ (...και κάνουμε κλέφτες και τους τεχνικούς).
xampos20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 λοιπον το βεερ που ακουγεται ειναι σαν συνεγερμος πως να στο εξηγησω.... και τελος εχει κατι λεντακια η μητρική με κοκκινο χρώμα και μου χτυπαει εκεινο που ειναι διπλα στην ψυκτρα...
xampos20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ααα και παρεπιπτώντος ειναι συνεχομενο ρε παιδια το μπιπ.... !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.