Krokodilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Απ τη πλευρα σου εχεις δικιο αλλα και γω απ τη πλευρα μου εχω δικιο! Αυτο δεν μπορει να ισχυει(σε ολα απο αυτα που ειπα και σε ολα απο αυτα που ειπες) γιατι μερικα ειναι αντιφατικα μεταξυ τους. Σε μερικα ή εγω εχω δικιο ή εσυ! Εγω σου ειπα σε ποια πιστευω οτι εχεις αδικο. Εσυ τωρα δεν μου λες(μαλλον ξερω τον λογο) και αυτο δεν μου πολυαρεσει αλλα δικαιωμα σου προφανως. Και ειδικα για το....: Αλλα το θεμα μας τωρα δεν ειναι αυτο. Εγω απλα είμαι αγανακτισμενος με την ολη λογικη της MS του να μας υποχρεωνει να πληρωνουμε....το νιωθεις αυτο, στο πετσι σου! ....που ειπες, νομιζω οτι εγω εχω δικιο. Εκτος αν σε αναγκαζει με απειλες καποιος μεσα απο την Microsoft να αγοραζεις τα προιοντα της. Αλλα καλυτερα να μην απαντησεις μεμονωμενα σε αυτο, γιατι θα ηθελα να μου πεις ολες τις διαφωνιες σου σε αυτα που ειπα προηγουμενως.
nemesis345 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Φίλε Krokodilos, δεν είναι δυνατό να έχει μόνο ο ένας απο τους 2 σας δίκιο! Αν και λίγο ακραία η άποψη του feodor, ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα! Η τσέπη μας, μας επιβάλλει κάποιες αποφάσεις που θα πάρουμε! Η MS επίσης! Θέλεις δεν θέλεις να το πιστέψεις έτσι είναι! Όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά και μόνο επειδή έτσι έχει κάνει την αγορά! Δεν μου λες θα έβαζες φυσικό αέριο στο σπίτι σου αν δεν είχες δίκτυο που να σε καλύβει? Θέλεις να βάλεις τα Vista αλλά πρέπει να μπορείς να τα σηκώσεις, τι κάνεις λοιπόν είτε αναβαθμίζεις το PC είτε αγοράζεις ένα καινούργιο! Άρα θα βάλεις το χέρι στην τσέπη! Και καλά η αγορά να σου παει καλά! Αυτό το είδες καθόλου: by Bourdoulas http://blog.seattlepi.nwsource.com/m...staone3046.pdf αν όχι κάνε έναν κόπο και διάβασε το! Μια ερώτηση, τα αγόρασες τα Vista?
feodor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 βασικα απαντουσα στο προτελευταιο ποστ σου και οχι στο τελευταιο. Δεν ειχα προλαβει να το δω ακομα το τελευταιο. Οταν ελεγα, απ τη πλευρα σου εχεις δικιο εννοουσα οταν υπερασπιζοσουν οσουν θελουν να μεινουν στην ευχρηστια των windows. Ok, δικαιωμα τους να θελουν να τα βρισκουν ολα ετοιμα και δεν φταινε σε τιποτα αν δεν βρισκουν ακρη με το λινουξ. Απ την αλλη ομως υπαρχει και η αλλη λογικη που λεει οτι οι υπολογιστες θελουν λιγο ψαξιμο και δεν μπορουμε να τα βρουμε ολα ετοιμα. Να σου πω την αληθεια, δεν θεωρω κακο να το ψαχνει κανεις λιγο μονος του και συμφωνω αρκετα με τη δευτυερη αποψη. Εξαλλου οι υπολογιστες ειναι ειναι κατι συνθετο και προσφερονται για κατι τετοιο. Γι αυτο λοιπον ελεγα παραπανω οτι και συ μπορει να εχεις δικιο αλλα και γω μπορει να εχω δικιο.Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας. Τωρα οταν λεω δεν θα σου σπασει τα νευρα το λινουξ, τι εννοω! Απλα ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορο το συστημα. Δεν κολλαει, και τι εννοω λεγοντας αυτο! Τα windows μετα απο καποιο διαστημα γινονται πιο αργα. Αργουν να ανοιγουν εφαρμογες και τα λοιπα....τα ξερουμε αυτα. Εξαλλου δεν χρησιμοποιω μονο εγω windows αλλα και φιλοι μου και ο αδερφος μου και τα βλεπω. Αυτο δεν προκειται να συμβει σε λινουξ. Γι αυτο λεω πως δεν θα σου σπασουν τα νευρα.Ισως να κανω λαθος.Ας με διορθωσει καποιος λινουξας αν κανω λαθος. Απ την αλλη σιγουρα υπαρχουν προβληματα που σου σπανε τα νευρα και στο λινουξ αλλα οφειλοτναι στο οτι δεν εχουμε ψαξει οσο θα επρεπε για λυση ή σε αλλους παραγοντες. Π.χ.ειναι ενα προβλημα το οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια σε λινουξ, αλλα δεν φταιει το λινουξ γι αυτο.Εγω ομως δεν συμφωνω οτι το windows ειναι καλυτερο απ το λινουξ επειδη τρεχουν σε αυτο περισσοτερες εφαρμογες. Τα windows εχουν πολυ μεγαλυτερη εγκατεστημενη βαση χρηστων, προγραμματων. Ειναι αυτο που λεμε, οικονομιες δικτυου, αν θυμαμαι σωστα τον ορο. Οσο για το τελευταιο που λες....για το αν σε αναγκαζουν τα windows να πληρωνεις ή οχι: Καποιος που ειναι χρηστης windows αναγκαζεται να πληρωνει...πως? Μα ειναι απλο! Οταν τα xp για παραδειγμα παψουν να υποστηριζονται με updates και προγραμματα δεν θα αναγκαστει κανεις να μεταβει σε αλλο OS της MS? Αυτο το νεο ΛΣ θελει και νεο υλικο το οποιο πρεπει να αγορασεις. Με αλλα λογια, θελω να πω πως οι χρηστες windows αναγκαζομαστε να πληρωνουμε για μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας!Δηλαδη τα βιστα, δεν θελουν 1024 ram?Πολλοι εχουν 512. Μα για να βαλω καινουρια ραμ ισως χρειαστει να αλλαξω και μητρικη αν ειναι αρχαια? Κανω λαθος? Οσο για τη νεα εκδοση windows. Θα χρειαστει και αυτη να την αγορασω. Αφου η παλια θα παψει να υποστηριζεται! Λοιπον??Να πως πληρωνουμε! Και γω σου λεω το αλλο, καποιος που αγοραζει pc τωρα ειτε με βιστα ειτε με xp και βγουν αληθινες οι φημες οτι το 2009 ή 2010 βγαλουν στην αγορα τα windows 7. Τι θα κανουν αυτοι που τα αγορασαν? Κοροϊδα είναι? Εγω λεω ναι! Ετσι μας αντιμετωπιζουν στη MS!Γι αυτο σου λεω οτι αγανακτω με τη λογικη της MS.Γι αυτο σου λεω οτι με τον τροπο τους και οχι κυριολεκτικα με το πιστολι στον κροταφο μας αναγκαζουν να πληρωνουμε.Υπαρχουν κι αλλοι τροποι ομως που το κανουν!Στα καταστηματα τοσα χρονια προωθουνται windows κυριως. Για μενα ευτυχως που υπαρχει το ελευθερο λογισμικο....ελπιζω καποια στιγμη να μην εχω καθολου αναγκη τα windows και οταν τα xp παψουν να υποστηριζονται να τους πω: παρτε τα @@ μου. Εχω λινουξ. Και μεχρι το pc moy να λιωσει απο τη χρηση, λινουξ θα εχω!
feodor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αυτό το είδες καθόλου: by Bourdoulas http://blog.seattlepi.nwsource.com/m...staone3046.pdf αν όχι κάνε έναν κόπο και διάβασε το! δεν δουλευει το link ;-)
Krokodilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Φίλε Krokodilos, δεν είναι δυνατό να έχει μόνο ο ένας απο τους 2 σας δίκιο! LOL! Αληθεια? Φυσικα και ειναι δυνατο. Αμα αναφερομαστε στο ιδιο πραγμα και λεμε αντιθετες αποψεις, οπως εγινε σε μερικα απο τα προαναφερθεντα, τοτε ειναι και παραειναι δυνατον και ειναι και λογικο αλλωστε να εχει μονο ενας δικιο. Δεν λεω φυσικα οτι σε ΟΛΑ ο ενας μας μονο εχει δικιο(και ισως αυτο ειναι που εσυ εννοεις). Αν και λίγο ακραία η άποψη του feodor, ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα! Η τσέπη μας, μας επιβάλλει κάποιες αποφάσεις που θα πάρουμε! Ναι ειπα εγω το αντιθετο? Η τσεπη μας, και οχι η Microsoft! Η MS επίσης! Θέλεις δεν θέλεις να το πιστέψεις έτσι είναι! Αν μου το εξηγησεις....ισως το πιστεψω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, απλά και μόνο επειδή έτσι έχει κάνει την αγορά! Δηλαδη επειδη δημιουργησε την μονοκρατορια της αυτη μας ωθει στις αποφασεις και μας τις επιβαλει? Δεν συμφωνω καθολου σε αυτο! Οι αποφασεις ειναι δικιες μας, εστω και αν ειναι μονοδρομος μερικα θεματα. Το οτι η Microsoft πχ εχει δημιουργησει τα Windows XP και γυρω απο αυτα εχει δημιουργηθει η πλειοψηφια των προγραμματων για οποιοδηποτε σκοπο-- πχ(τυχαιο παραδειγμα) ειμαι σχεδιαστης και τα Windows αποτελουν μονοδρομο για μενα αφου το Χ προγραμμα ειναι το καλυτερο και τρεχει μονο σε αυτα-- ναι μεν επιβαλει εμμεσως σε καποιον να αγορασει Windows, αλλα δεν μπορω να δεκτω οτι ειναι η Microsoft που του το επιβαλει! Ο ιδιος παιρνει την αποφαση! Πχ εστω οτι εγω δημιουργω αυριο το καλυτερο κλαδευτηρι ολων των εποχων. Και ενω με τα αλλα οι κηπουροι μπορουν να κλαδευουν πολυ καλα, με το δικο μου καινουριο θα μπορουν να τελειωνουν πιο γρηγορα και πιο ευκολα. Και ενω άλλα κλαδευτηρια κανουν 20-30? εγω το πουλαω 260 ?!!!! Πες με τραγικο, πες με κλεφτη, πες με εκμεταλλευτη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να με κατηγορησεις για τιποτα! Τόσο θελω τοσο το πουλαω. Εσυ αμα θελεις μπορεις να το αγορασεις. Αμα δεν θελεις μπορεις να μην το αγορασεις. Τοσο απλά! Τωρα θα μου πεις, ναι αλλα η αναγκη και αφου το κλαδευτηρι σου ειναι το καλυτερο με οδηγει στο να το αγορασω. Η δημιουργια του απο εσενα με κανει να το αγορασω. Ε και? Εγω το δημιουργησα. Τωρα εσυ αν θελεις το αγοραζεις. Αν δεν θελεις κανενα προβλημα. Οποτε ολα αυτα τα κακια Microsoft που καθε χρονο βγαζει καινουριο λειτουργικο και ειναι και ακριβο, τα ακουω βερεσε. Εχω την ικανοτητα και το δικαιωμα της επιλογης. Συνεκτιμω ολα τα κριτηρια(κοστος, λειτουργιες, χρησιμοτητα, αν ειναι καλυτερο απο το free Linux, κλπ) και αποφασιζω. ΕΓΩ! Δεν μου λες θα έβαζες φυσικό αέριο στο σπίτι σου αν δεν είχες δίκτυο που να σε καλύβει? Θέλεις να βάλεις τα Vista αλλά πρέπει να μπορείς να τα σηκώσεις, τι κάνεις λοιπόν είτε αναβαθμίζεις το PC είτε αγοράζεις ένα καινούργιο! Άρα θα βάλεις το χέρι στην τσέπη! Ναι ωραια, σωστα ολα αυτα, και? Αμα καποιος δεν θελει να βαλει το χερι στην τσεπη ας μην το βαλει. Που ειναι το προβλημα? Που φταιει η Microsoft σε ολη αυτη την κατασταση? Αμα δεν θες Vista βαλε Linux και μην κανεις αναβαθμιση στον υπολογιστη για 10 χρονια. Αμα θες. Θα παρεμβει η Microsoft να το σταματησει αυτο μηπως? Πρεπει να καταλαβετε οτι οι μονοπωλιακες τακτικες δεν δημιουργουνται απο τις εταιριες-κολοσσους. Αλλα απο τους πελατες των εταιριων! Απο εμας! Αυτό το είδες καθόλου: by Bourdoulas http://blog.seattlepi.nwsource.com/m...staone3046.pdf αν όχι κάνε έναν κόπο και διάβασε το! Το λινκ εχει προβλημα. Πιθανοτατα εκανες το λαθος και το αντεγραψες με τις τελειες. Πιθανοτατα ειναι αυτο: http://blog.seattlepi.nwsource.com/microsoft/library/vistaone3046.pdf (ιδιο στην οψη αλλα διαφορετικο. Ποτέ μην εμπιστευεσαι μονο τα ματια σου. ) Μια ερώτηση, τα αγόρασες τα Vista? Οχι. Δεν εχω καν Vista. Μια χαρα ειμαι με τα XP. Αν τα Vista με καποιο upgrade ή καποια καινουρια εκδοση των Windows ή το Linux παρουσιασουν καποια πλεονεκτηματα με το παρον λειτουργικο(XP) που εχω τωρα, σε συνδιασμο με τα προγραμματα που χρησιμοποιω θα τα αγορασω.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 1) Στις LTS έχεις 5 χρόνια support για server.2) Τι σημασία έχει το support για 2-3 χρόνια στο desktop, όταν μπορείς να κάνεις FREE upgrade στις νεότερες εκδόσεις; Το πρόβλημά σου πού ακριβώς είναι; Κάνεις ένα θεμελιώδες λάθος.Ότι στα Windows μόλις βγει η επόμενη έκδοση σου ζητάνε να σκάσεις 100-650 Ε για να αναβαθμιστείς.Κάτι που φυσικά συνεπάγεται ότι θα κάνεις και format,έτσι;Στο ubuntu που αναφέρεις δεν είδα κανα χέρι να βγαίνει και να σου ζητάει λεφτά.Όχι σου βγάζει ένα κουμπάκι,το πατάς και μετά από μισή ωρίτσα είσαι στη νέα έκδοση. Από εκεί και πέρα ως γνωστόν linux δεν είναι μόνο το ubuntu,υπάρχουν πάρα πολλά rolling distros για όλα τα γούστα. Δεν αναλύω περεταίρω... Παίδες... δεν με καταλάβατε. Δεν λέω ότι είναι κακό αυτό, ίσα- ίσα που είναι πιο λογικό για μένα ένα λειτουργικό να αναβαθμίζετε συχνά και όχι μόνο με μερικά hotfix ή update. Αυτό που λέω είναι ότι είναι ικανοποιητικά τα 7 χρόνια για μένα, αν όχι πολλά.
dimitris74 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μα ειναι απλο! Οταν τα xp για παραδειγμα παψουν να υποστηριζονται με updates και προγραμματα δεν θα αναγκαστει κανεις να μεταβει σε αλλο OS της MS? Αυτο το νεο ΛΣ θελει και νεο υλικο το οποιο πρεπει να αγορασεις. Με αλλα λογια, θελω να πω πως οι χρηστες windows αναγκαζομαστε να πληρωνουμε για μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας!Δηλαδη τα βιστα, δεν θελουν 1024 ram?Πολλοι εχουν 512. Μα για να βαλω καινουρια ραμ ισως χρειαστει να αλλαξω και μητρικη αν ειναι αρχαια? Κανω λαθος? Οσο για τη νεα εκδοση windows. Θα χρειαστει και αυτη να την αγορασω. Αφου η παλια θα παψει να υποστηριζεται! Λοιπον??Να πως πληρωνουμε! δηλαδη θα σου επιβάλει η Microsoft απο το 2001 αν θυμαμαι καλά που παρουσιαστηκαν τα xp να αγορασεις το 2014 καινουριο υπολογιστη που θα σταματησει να υποστηριζει με update τα xp. σαφεστατα το πιστολι στον κροταφο και σου λεει αναβαθμισε τώρα. εσυ να υποθέσω θα κρατησεις το pc σου ιδιο και απαράλαχτο απο το 2001 εως το 2014( 13 χρονια) και θα τρεχει ολα τα προγραμματα που θα βγάλουν οι υπολοιποι μιας και μονο η Microsoft επιβάλλει την αγορα καινουριου υπολογιστή οποτε τα δικα τους τρεχουν με specs 2001.
nemesis345 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 LOL! Αληθεια? Φυσικα και ειναι δυνατο. Αμα αναφερομαστε στο ιδιο πραγμα και λεμε αντιθετες αποψεις, οπως εγινε σε μερικα απο τα προαναφερθεντα, τοτε ειναι και παραειναι δυνατον και ειναι και λογικο αλλωστε να εχει μονο ενας δικιο. Δεν λεω φυσικα οτι σε ΟΛΑ ο ενας μας μονο εχει δικιο(και ισως αυτο ειναι που εσυ εννοεις). Ακριβώς αυτό εννοούσα! Ναι ειπα εγω το αντιθετο? Η τσεπη μας, και οχι η Microsoft!Αν μου το εξηγησεις....ισως το πιστεψω. Δηλαδη επειδη δημιουργησε την μονοκρατορια της αυτη μας ωθει στις αποφασεις και μας τις επιβαλει? Δεν συμφωνω καθολου σε αυτο! Οι αποφασεις ειναι δικιες μας, εστω και αν ειναι μονοδρομος μερικα θεματα. Το οτι η Microsoft πχ εχει δημιουργησει τα Windows XP και γυρω απο αυτα εχει δημιουργηθει η πλειοψηφια των προγραμματων για οποιοδηποτε σκοπο-- πχ(τυχαιο παραδειγμα) ειμαι σχεδιαστης και τα Windows αποτελουν μονοδρομο για μενα αφου το Χ προγραμμα ειναι το καλυτερο και τρεχει μονο σε αυτα-- ναι μεν επιβαλει εμμεσως σε καποιον να αγορασει Windows, αλλα δεν μπορω να δεκτω οτι ειναι η Microsoft που του το επιβαλει! Ο ιδιος παιρνει την αποφαση! Αυτό ακριβώς που είπες για την μονοκρατορία της είναι η απάντηση! Έχω δημιουργήσει αυτόν τον αθέμυτο ανταγωνισμό και κατέχοντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά είναι και λογικό οι υπόλοιπες εταιρείες λογισμικού να δημιουργούν προγράμματα με βάση τη MS! Αυτό λοιπόν συνεπάγετε το να βάλεις το χέρι στην τσέπη σου βαθιά! Προς θεού, όχι γιατί σου βάζει το πιστόλι στον κροταφο αλλά γιατί έχει δημιουργήσει μια αγορά η οποία έιναι σαν πιστόλι στον κρόταφο! Αν αυτή την στιγμή η διαφορά μεταξύ MS, Apple, Linux ήταν στα ίδια επίπεδα τότε θα συμφωνούσα ότι δεν υπάρχει "πιστόλι στον κρόταφο"! Πάντως για έναν σχεδιαστή χίλιες φορές καλύτερα Apple (Mac) παρά Win! Πχ εστω οτι εγω δημιουργω αυριο το καλυτερο κλαδευτηρι ολων των εποχων. Και ενω .... Και ενω άλλα κλαδευτηρια κανουν 20-30? εγω το πουλαω 260 ?!!!! Πες με τραγικο, πες με κλεφτη, πες με εκμεταλλευτη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να με κατηγορησεις για τιποτα! Τόσο θελω τοσο το πουλαω. .... Τοσο απλά! Τωρα θα μου πεις, ναι αλλα η αναγκη και αφου το κλαδευτηρι σου ειναι το καλυτερο με οδηγει στο να το αγορασω. Η δημιουργια του απο εσενα με κανει να το αγορασω. Ε και? Εγω το δημιουργησα. Τωρα εσυ αν θελεις το αγοραζεις. Αν δεν θελεις κανενα προβλημα. Εδώ θα σου πω αμέσως ότι είσαι λάθος! Πιστεύεις ότι με το να φτιάξεις το καλύτερο (κάτι που για μένα προσωπικά δεν ισχύει για την MS, ειδικά άμα κρίνεις την ανάγκη των πόρων και τι hardware πρέπει να έχεις για τα Vista σε σχέση με Apple και Linux) και βάζοντας την υψηλοτερη τιμή αυτό σε κάνει καλύτερο ή κερδισμένο? Εδώ λοιπόν μπαίνει ένα άλλο ζήτημα το τι θες να προσφέρεις και τι να κερδίσεις! Θες να προσφέρεις στον κόσμο τις δημιουργίες σου για το καλό του ή θέλεις να βγάλεις κέρδη ακόμα και αν πατήσεις επί πτωμάτων?? Φυσικά αν έχω την οικονομική δυνατότητα και δω ότι μου προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι τα άλλα των 20-30eur, εε ναι θα το αγοράσω! Εχω την ικανοτητα και το δικαιωμα της επιλογης. Συνεκτιμω ολα τα κριτηρια(κοστος, λειτουργιες, χρησιμοτητα, αν ειναι καλυτερο απο το free Linux, κλπ) και αποφασιζω. ΕΓΩ! Αν δεν μπορούσες να το κάνεις τότε, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ. θα ήσουν καθυστερημένος! Ναι ωραια, σωστα ολα αυτα, και? Αμα καποιος δεν θελει να βαλει το χερι στην τσεπη ας μην το βαλει. Που ειναι το προβλημα? Που φταιει η Microsoft σε ολη αυτη την κατασταση? Αμα δεν θες Vista βαλε Linux και μην κανεις αναβαθμιση στον υπολογιστη για 10 χρονια. Αμα θες. Θα παρεμβει η Microsoft να το σταματησει αυτο μηπως? Το θέμα δεν είναι η αναβάθμιση! Και σίγουρα δεν θα παρέμβει η MS γιατί δεν χρειάζετε! Το έχει κάνει ήδη χωρίς να το καταλάβεις! Πρεπει να καταλαβετε οτι οι μονοπωλιακες τακτικες δεν δημιουργουνται απο τις εταιριες-κολοσσους. Αλλα απο τους πελατες των εταιριων! Απο εμας! Και όμως δημιουργούνται από τις εταιρείες! Και αυτό γιατί δεν γίνονται αμέσως μονοπωλιακές και αθέμιτα ανταγωνιστικές! Αυτό το κάνουν σιγά σιγά και με έναν ας πούμε ύπουλο τρόπο!
nikos_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πρεπει να καταλαβετε οτι οι μονοπωλιακες τακτικες δεν δημιουργουνται απο τις εταιριες-κολοσσους. Αλλα απο τους πελατες των εταιριων! Απο εμας! Ναι έ;Για εξήγησέ μας και τι έγινε με το OOXLM
nemesis345 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παίδες... δεν με καταλάβατε. Δεν λέω ότι είναι κακό αυτό, ίσα- ίσα που είναι πιο λογικό για μένα ένα λειτουργικό να αναβαθμίζετε συχνά και όχι μόνο με μερικά hotfix ή update. Αυτό που λέω είναι ότι είναι ικανοποιητικά τα 7 χρόνια για μένα, αν όχι πολλά. Θα συμφωνήσω μαζί σου! Ας δούμε για παράδειγμα τα διαφορα Αντι-Βιοτικά προγράμματα! Αγοράζεις ένα οποιοδήποτε! Έχεις και το license ας πούμε για 2 χρόνια, άμα στα μισά βγει νεότερη έκδοση πιο βελτιωμένη έχεις την δυνατότητα να κάνεις ένα upgrade! Πριν την λήξη του license το ξανααγοράζεις και συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο! Μακάρι να υιοθετούσε και η MS αυτή την λογική! Στο κάτω κάτω πόσα επιπλέον λεφτά θέλει να βγάλει αφού αυτά που έχει βγάλει δεν τα χωράνε πλέον οι τσέπες τους, τι να τα κάνει?
lef50 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ΑΝ 1363/1938 «Περί κατοχυρώσεως διατάξεων των άρθρων 1 και 2 του εν ισχύι Συντάγματος», άρθρα 4 και 5. Κατά το επόμενο έτος τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν από το άρθρο 2 του ομότιτλου ΑΝ 1672/1939, το οποίο ορίζει στην παρ. 2 τα ακόλουθα: «Προσηλυτισμός ιδία είναι η δια πάσης φύσεως παροχών ή διʼ υποσχέσεως τοιούτων ή άλλης ηθικής ή υλικής περιθάλψεως δια μέσων απατηλών δια καταχρήσεως της απειρίας ή εμπιστοσύνης ή διʼ εκμεταλλεύσεως της ανάγκης, της πνευματικής αδυναμίας ή κουφότητος άμεσος ή έμμεσος προσπάθεια προς διείσδυσιν εις την θρησκευτικήν συνείδησιν ετεροδόξων επί σκοπώ μεταβολής του περιεχομένου αυτής». Αυτον τον προσηλυτισμο εννοεις φιλε krokodilos?
nikos_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Επίσης όσοι έχετε Vista και σκοπεύετε να αλλάξετε μητρική (η σκοπεύει η ίδια να καεί) θα τα ξανά-αγοράσετε έτσι;Αναφέρεται στην EULA που έχετε αποδεχτεί.
nemesis345 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και γω σου λεω το αλλο, καποιος που αγοραζει pc τωρα ειτε με βιστα ειτε με xp και βγουν αληθινες οι φημες οτι το 2009 ή 2010 βγαλουν στην αγορα τα windows 7. Τι θα κανουν αυτοι που τα αγορασαν? Κοροϊδα είναι? Εγω λεω ναι! Ετσι μας αντιμετωπιζουν στη MS!Γι αυτο σου λεω οτι αγανακτω με τη λογικη της MS.Γι αυτο σου λεω οτι με τον τροπο τους και οχι κυριολεκτικα με το πιστολι στον κροταφο μας αναγκαζουν να πληρωνουμε.Υπαρχουν κι αλλοι τροποι ομως που το κανουν!Στα καταστηματα τοσα χρονια προωθουνται windows κυριως. Για μενα ευτυχως που υπαρχει το ελευθερο λογισμικο....ελπιζω καποια στιγμη να μην εχω καθολου αναγκη τα windows και οταν τα xp παψουν να υποστηριζονται να τους πω: παρτε τα @@ μου. Εχω λινουξ. Και μεχρι το pc moy να λιωσει απο τη χρηση, λινουξ θα εχω! Εγώ θα σε διορθώσω απλά αλλάζοντας κάτι: "Και γω σου λεω το αλλο, αυτοί που έχουν αγοράσει pc με Vista και βγουν..." Για τα XP δεν μπορούμε να πούμε κάτι! Μπορούμε να ευχηθούμε να μην σταματήσει η προώθηση τους! Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα βγούν εκτός! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο!
nemesis345 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Επίσης όσοι έχετε Vista και σκοπεύετε να αλλάξετε μητρική (η σκοπεύει η ίδια να καεί) θα τα ξανά-αγοράσετε έτσι;Αναφέρεται στην EULA που έχετε αποδεχτεί. Χαχαχαχαχαχαχα! Καλά σοβαρά το λες αυτό? :cool::shifty:
nikos_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Άλλη φορά να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα