Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οι λόγοι που ο κόσμος δε θέλει τo χαζολειτουργικό δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις του, αλλά και πολλοί ακόμα.

Για να μην ξεχνιόμαστε :

Δε μου λέτε ρε καλόπαιδα, τιμητές της M$ και υπερασπιστές των MEII: Εσείς, τα ΜΕΙΙ γιατί τα αγοράσατε; Γουστάρετε τώρα να πληρώνετε, ε, γουστάρετε; (τέλος...) .

* Για το AERO ? Ποια ευχρηστία ακριβώς προσφέρει? Με τι κόστος? Ο ανταγωνισμός τι eye-candy προσφέρει και με τι κόστος (σε resources)

* Για το WGA, που το θυμάται η M$ όποτε θέλει, αλλά κάπου κάπου το ξεχνάει λέγοντάς σας στη μάπα "πόσο κορόιδα είστε"?

* Για τα DRM? Λειτουργικό αγοράσατε ή την αστυνομία στο σπίτι σας? Ποιος είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα στην M$ να ενσωματώσει DRM στο λειτουργικό της? Τι σχέση έχει ένα λειτουργικό με DRM?

* Για τη φημισμένη ασφάλεια της M$? Το UAC μήπως? Αν ναι, τότε γιατί όλος ο κόσμος που αγοράζει MEII το έχει απενεργοποιήσει? Και μη μου πείτε ότι όλοι οι "ψαγμένοι" εδώ μέσα δεν το έχετε απενεργοποιήσει για λόγους performance...

* Για το DX10? Αν ναι, ok είστε gamers λοιπόν και απαιτείτε ένα αναλόγως σοβαρό λειτουργικό... Πάω πάσο. Τα Win γενικά αριστεύουν στο gaming... Μαγκιά της M$ που σας βάζει να πληρώνετε για να παίξετε παιχνίδια που αγοράζετε με το hardware που αγοράζετε. Έχετε το λειτουργικό που σας αξίζει και την εταιρεία που γνωρίζει ότι την παίρνει να σας εκβιάζει (μετά την απόδειξη ότι το DX10 μπορούσε να περάσει και στα XP)

* Για το καλύτερο performance σε σχέση με τα XP? LOL

* Για τη συμβατότητα με λογισμικό ενός έτους? Ή μήπως υπήρξε καμιά σοβαρή καινοτομία που δεν επιτρέπει τη συμβατότητα? Ξέρει ότι "σας έχει" και πολύ που νοιάστηκε...

* Για νέο και πιο αποτελεσματικό FS ή μήπως για την κατάργηση του καρκινώματος της Registry που μας είχαν υποσχεθεί?

* Για καλύτερη σταθερότητα? Σε καμία περίπτωση τα MEII δεν είναι περισσότερο σταθερά σε σχέση με τα XP

* Για περισσότερη ευχρηστία? Για να κάνετε με 10 κλικς ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα με 2?

* Για φιλοσοφικούς προβληματισμούς σε σχέση με την έννοια του "ΌΧΙ" ? Όταν λέμε "ΟΧΙ" εννοούμε "ΌΧΙ". Εκεί στην M$ δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν να επεμβαίνουν στο λειτουργικό μου ακόμα και όταν εγώ το έχω ΑΡΝΗΘΕΙ

to be continued...

Είπα ότι τα αγόρασα; :lol:

Δημοσ.

Αυτό που λές μόνο κακό κάνει στα επιχειρήματά σου και στην αξιοπιστία που μπορεί να έχουν οι οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσεις στο υπόλοιπο του thread.

Δημοσ.
Αυτό που λές μόνο κακό κάνει στα επιχειρήματά σου και στην αξιοπιστία που μπορεί να έχουν οι οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσεις στο υπόλοιπο του thread.

Σε εμένα απευθύνεσαι; Απλώς απάντησα ότι δεν τα αγόρασα, κακό είναι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Να ρε gdp77, έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από το Ημεροβίγλι.

απλά rofl :P

Σε εμένα απευθύνεσαι; Απλώς απάντησα ότι δεν τα αγόρασα, κακό είναι;

νομίζω στον gdp77

Δημοσ.

παιδιά και γω ΧΡ χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. δοκίμασα τα vista αλλά κάνανε πιο αργή την δουλειά μου. και δεν έχω τόσο παλιο μηχάνημα ένα athlon 4800x2 2gb ram ati x1950pro.

χρησιμοποιώ και linux επί καθημερινή βάση. ΧΡ έχω για τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Vista δεν ξέρω άμα βάλω ποτέ. αλλά πιθανότατα να μεταπηδήσω στα 7 (η όπως αλλιώς λέγονται τότε), τα vista πιο πολύ σαν την αποτυχία των windows millenium μου φαίνονται.

θέλω το λειτουργικό να είναι εργαλείο δικό μου, του χρήστη, και όχι να προσαρμόζεται ο τρόπος χρήσης μου στα καπρίτσια κανενός. τα ΧΡ δεν σε περιορίζουν , ελπίζω όχι και τα 7 αν και δεν τα έχω δει.

να σημειώσω ότι δεν δούλεψα vista sp1 οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. άκουσα από πολλούς ότι επιτάχυνε πολύ την λειτουργία του λειτουργικού. αλλά δεν έχω όρεξη προς στιγμής να φορμαρω δίσκους για να αλλάζω κάτι το οποίο προς στιγμής δουλεύει as intended.

Δημοσ.

Εάν δεν τα αγόρασες και δεν τα έχεις, οχι δεν είναι κακό απλώς δεν είσαι και ο πλέον κατάλληλος για να τα κρίνεις.

Αν δεν τα αγόρασες και τα έχεις παρ' όλα αυτά χωρίς να τα έχεις κερδίσει σε κάποιο διαγωνισμό π.χ. τότε διάβασε το προηγούμενο post μου.

Και στις 2 περιπτώσεις ισχύει το ίδιο πράγμα όμως. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα προϊόν από το κόστος το οποίο έχει είτε αυτό είναι χρηματικό είτε οχι. Δηλαδή, θεωρώ ότι το να λες ότι τα vista είναι καλό λειτουργικό σημαίνει ότι πιστεύεις πως το αντίτιμο των 400 ευρώ (δεν ξέρω αν κάνουν τόσα, τυχαίο νούμερο είπα) είναι αντιπροσωπευτικό του προϊόντος. Και για να το τραβήξω και παραπέρα, θα συμπεριλάβω και το κόστος ενός καινούργιου υπολογιστή ο οποίος χρειάζεται για να τρέξουν τα vista με όλα να new-and-improved, can't live without them features. Και πριν ρωτήσει κανένας, όχι, ο καλός μου υπολογιστής δεν είναι σε θέση να τρέξει Vista, τουλάχιστον από αυτά που μου μετέφεραν φίλοι που τα δοκίμασαν.

Τελικά το να λες ότι ο κόσμος κάνει λάθος και είναι προκατειλημμένος με τα Vista (ένα εμπορικό προϊόν με αρκετά υψηλή τιμή για το σημερινό μέσο πορτοφόλι) από την στιγμή που εσύ δεν τα έχεις αγοράσει, αποδυναμώνει πολύ τα επιχειρήματά σου.

Στα μάτια μου τουλάχιστον.

EDIT: Αυτά που λέει ο gdp77 είναι σωστά αλλά η διατύπωση είναι ατυχής και χάνει το δίκιο του.

EDIT2: Εκτός αν ότι είπες σε προηγούμενα posts ήταν χιούμορ οπότε ζητώ συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Δημοσ.

Nαι ειναι γεγονος καποιοι συμφωνουν με τον gdp77 oσο και αν καποιους αλλους τους χαλαει αυτο τι να κανουμε αυτα εχει η δημοκρατια!

Συν ενα και απο μενα.

Δημοσ.

gdp77 φίλε μου ξέρεις πως είναι αυτά, όταν κάποιος λέει 5 σωστά και ωμά πράγματα στο κοσμάκη αυτός του απαντάει με ψυχολογία μάζας (δλδ 10 σερί ποστ με τα ίδια επίθετα, ουσιαστικά, χαρακτηρισμούς κτλ απλά σε άλλη σειρά).

βλέπεις θέλουν καλούς πλασιέ και κράχτες (βλ. bill gates) και όχι ανθρώπους που κάνουν ουσιαστική δουλειά και δίνουν σωστές και εύστοχες συμβουλές.

οντοπικ: τα vista με sp1 μια χαρά λειτουργικό σταθερότατο είναι, αλλά απαιτεί σοβαρή αναβάθμιση, επίσης κάποιες αλλαγές στην αναζήτηση και στο setup στον πινακα ελέγχου ξενίζουν μερικούς (προσωπικά τα έχω δει σε 2 φίλους μου πως λειτουργούν και απόψεις διασταυρώνω και απο το νετ), αλλά αυτό συνηθίζεται και παλεύεται.

Τέλος μεγάλο νταβαντζιλίκη η κατάργηση των xp, δεν θέλουν ρε παιδί μου όλοι να κάνουν αναβάθμιση, δεν έχει νόημα.

Συμβουλή: βάλτε μια διανομή λινουξ, τωρα με το wine είναι χιλιόμετρα μπροστα (όχι οτι πριν δεν ήταν).

Δημοσ.

- Μάστορα, πέφτουν οι σοβάδες από την πεζούλα, τι θα κάνουμε?

- Βάλε Λίνουξ.

- Λίνουξ? Σωστός. Πανάκεια.

- Μετά βάλε και Φίνα.

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ δεν μου την σπάν τα βίστα αλλά κάτι εταιρίες (βλ.Creative,Xilinx,κτλ επαγγελματικά προγράμματα) που τα έχουν κάνει ΣΚΑ###Α με τους drivers και το software και στα βίστα δεν τρέχουν ούτε για πλάκα.Δεν φταίνε τα vista μόνο αλλά και οι προγραμματιστές των υπόλοιπων εταιριών που ξύνουν τα @@ τους κάνοντας copy paste τον sc στις καινούριες εκδόσεις για vista.Τα πάντα στον ψηφιακό κόσμο πρέπει να εξετάζονται στο βαθμό της συμβατότητας και διασύνδεσης.Αν κάποιο από τα 2 αποτυγχάνει για κάποιο λόγο πρέπει να προετοιμαζόμαστε για εκνευριστικές στιγμές μπροστά στην οθόνη.

Δημοσ.

@nzeppos

οτιναναι, εδώ απαντάμε για ενναλλακτική λύση στα vista και εσύ πετάς τη ξέμπαρκη, μπακαλίστικη και καλά έξυπνη και λακωνική κρυάδα για επιχείρημα;

αθανατος ελληνάρας, του έμαθαν οτι ειναι ενας και μοναδικος και τις αμολαει οπου βρει, έτσι επειδη μετράει και είναι μόρτης και μάγκας.

EDIT: πάω να κάνω φορματ επειδή μου την είπανε μόρτικα. τέτοια επιχειρήματα ούτε απο καθηγητές με PhD...

Δημοσ.

Απλώς έχουμε βαρεθεί σε κάθε κουβέντα για Windows, να πετάγεται η μειοψηφία του επίσημου 2-3% (άντε ανεπίσημου 10% το πολύ) και να μας παροτρύνει να βάλουμε Linux.

(για κάποιο περίεργο λόγο οι περισσότεροι Λινουξάδες θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που έχουν επαφή με το... άθλημα και ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι περίπου ζώα που άγονται και φέρονται από τον Gates και το συνάφι του).

Δημοσ.

σύνθημα σε τοίχο:

προσοχή τα αυτιά έχουν τοίχους !

λογικό είναι όταν ...αναπαύεσαι

να σε ενοχλούν οι ομιλίες:-)

μάστορα

Τώρα που θα κλείσει η microsoft

να δω τι λειτουργικό θα βάλετε

που είναι και free και δεν θα μπορείτε να το ¨δανείζεστε¨ ? :mrgreen:

γραφικός

.

τα λειτουργικά, είναι λίγο παραπάνω απο άθλημα

είναι αλήθεια όμως ότι ¨πετιώμαστε¨ λίγο:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...