Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι χαίιιιιρομαι που κλείνουν το κανάλι 67...

Ώπα, λάθος, ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ξεμπερδεύουμε με τα ΧΡ, έτσι ώστε να αναγκαστεί πολύς κόσμος να βάλει τα Vista. Έτσι πολλοί άπιστοι Θωμάδες θα πάρουν χαμπάρι ότι τα τελευταία είναι πολύ καλύτερο και σταθερότερο λειτουργικό από τα ΧΡ. Αφήστε δε που θα παίξουν και πολλές αναβαθμίσεις (χωρίς αυτές δεν πάει μπροστά η τεχνολογία, ούτε εισπράττει τον ΦΠΑ το κράτος ώστε να φτιάξει κανα γήπεδο στη Λάρισα!)

Δεν έχω τίποτα με τη Λάρισα, μια χαρά ομάδα είναι.

Vista 4 ever, τέλος.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν βγικανε τα windows 2000 λεγατε τα windows 98 τι καλα που ηταν

οταν βγικανε τα windows xp λεγατε τι καλα που ειναι τα windows 2000

τωρα παλι η ιδια ιστορια !!!!

μηπως να παμε στο dos κιολας

οπως προχωρωραει το hardware προχωραει και το software

οταν βγουνε εφαρμογεσ που δεν θα τρεχουν σε xp να δω τι θα λετε

δεν εχετε δουλεψει ουτε λεπτο σε vista ή τρεχετε εφαρμογεσ του περασμενου αιωνα

με την λογικη σας να βαλω windows 95 και το pc μου θα πεταει

επισης για να μην ξεχνιομαστε τα windows 7 θα βασιζονται στον πυρυνα των windows vista

Δημοσ.
Οι λόγοι που ο κόσμος δε θέλει τo χαζολειτουργικό δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις του, αλλά και πολλοί ακόμα.

Για να μην ξεχνιόμαστε :

Δε μου λέτε ρε καλόπαιδα, τιμητές της M$ και υπερασπιστές των MEII: Εσείς, τα ΜΕΙΙ γιατί τα αγοράσατε; Γουστάρετε τώρα να πληρώνετε, ε, γουστάρετε; (τέλος...) .

* Για το AERO ? Ποια ευχρηστία ακριβώς προσφέρει? Με τι κόστος? Ο ανταγωνισμός τι eye-candy προσφέρει και με τι κόστος (σε resources)

* Για το WGA, που το θυμάται η M$ όποτε θέλει, αλλά κάπου κάπου το ξεχνάει λέγοντάς σας στη μάπα "πόσο κορόιδα είστε"?

* Για τα DRM? Λειτουργικό αγοράσατε ή την αστυνομία στο σπίτι σας? Ποιος είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα στην M$ να ενσωματώσει DRM στο λειτουργικό της? Τι σχέση έχει ένα λειτουργικό με DRM?

* Για τη φημισμένη ασφάλεια της M$? Το UAC μήπως? Αν ναι, τότε γιατί όλος ο κόσμος που αγοράζει MEII το έχει απενεργοποιήσει? Και μη μου πείτε ότι όλοι οι "ψαγμένοι" εδώ μέσα δεν το έχετε απενεργοποιήσει για λόγους performance...

* Για το DX10? Αν ναι, ok είστε gamers λοιπόν και απαιτείτε ένα αναλόγως σοβαρό λειτουργικό... Πάω πάσο. Τα Win γενικά αριστεύουν στο gaming... Μαγκιά της M$ που σας βάζει να πληρώνετε για να παίξετε παιχνίδια που αγοράζετε με το hardware που αγοράζετε. Έχετε το λειτουργικό που σας αξίζει και την εταιρεία που γνωρίζει ότι την παίρνει να σας εκβιάζει (μετά την απόδειξη ότι το DX10 μπορούσε να περάσει και στα XP)

* Για το καλύτερο performance σε σχέση με τα XP? LOL

* Για τη συμβατότητα με λογισμικό ενός έτους? Ή μήπως υπήρξε καμιά σοβαρή καινοτομία που δεν επιτρέπει τη συμβατότητα? Ξέρει ότι "σας έχει" και πολύ που νοιάστηκε...

* Για νέο και πιο αποτελεσματικό FS ή μήπως για την κατάργηση του καρκινώματος της Registry που μας είχαν υποσχεθεί?

* Για καλύτερη σταθερότητα? Σε καμία περίπτωση τα MEII δεν είναι περισσότερο σταθερά σε σχέση με τα XP

* Για περισσότερη ευχρηστία? Για να κάνετε με 10 κλικς ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα με 2?

* Για φιλοσοφικούς προβληματισμούς σε σχέση με την έννοια του "ΌΧΙ" ? Όταν λέμε "ΟΧΙ" εννοούμε "ΌΧΙ". Εκεί στην M$ δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν να επεμβαίνουν στο λειτουργικό μου ακόμα και όταν εγώ το έχω ΑΡΝΗΘΕΙ

to be continued...

γιατι ο hell-ηναρ-ass γουσταρει να εχει ντ....ες πανω απο το κεφαλι του.:P

Δημοσ.

Δεν λέω να μην προχωράει η τεχνολογία, αλλά να μην επαναλαμβανετε με διαφορετικό πρόσωπο!

Και στο κάτω κάτω σιγά την καινοτομία των Vista!

Τέλος πάντων αλλάζει το θέμα με αυτό τον τρόπο!

Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να πράξει όπως νομίζει!

Πάντως το να σταματήσει την προώθηση των XP δεν νομίζω να είναι και οτι καλύτερο!

Δημοσ.
Μεχρι τοτε οι πιο πολλοι απο εμας θα εχουν αλλαξει υπολογιστη ετσι κι αλλιως

Μέχρι τότε όλοι θα έχουν Linux !:mrgreen:

εφαρμογεσ του περασμενου αιωνα

το μυαλό έχει σημασία να είναι σύγχρονο

οι εφαρμογές ας είναι και dos !

.

Δημοσ.
Ειλικρινά για πες μου κόστος για να μπορέσει κάποιος να έχει ένα μηχάνημα που να τα πηγαίνει καλά με τα Vista αλλά όχι στα Recommended!

Και δώσε και χαρακτηριστικά!

Επίσης πως σε οφελεί η αναβάθμιση από τα XP σε Vista?

σε καμια περιπτωση δε χρειζεται να δωσεις πανω απο 50? για οποιοδηποτε κομματι hardware. Ουτε καν ξεχωριστη καρτα γραφικων δε χρειαζεται να εχεις. Δλδ οσο θα αγοραζεις ενα φθηνο pc για να του βαλεις XP

επισης ειπα οτι κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να αλλαξει λειτουργικο ή οτι θα δει τον κοσμο με αλλο ματι αν βαλει vista. Παντως η μονη αληθεια ειναι οτι σιγουρα οτι η φημη για τo οτι τα vista δεν ειναι καλο λειτουργικο προερχεται απο ατομα που δεν εχουν κανει boot ουτε στον υπνο τους στα vista. Δεν προσπαθω να προωθησω τα vista ουτε να θαψω τα XP(Μια χαρα με υπηρετησαν τοσα χρονια) ουτε υπερμαχος της MS ειμαι μιας χρησιμοποιω και Linux. Ανακριβειες μονο δεν μπορω να ακουω

Δημοσ.
Εγώ λέω να πάρω αμέσως τα 7!!

και πολυ καλα θα κανεις, αυτο σημαινει οτι κανεις αλλαγες οποτε θες εσυ και το εχεις αναγκη και οχι οποτε το προσταζει η αγορα

Δημοσ.
Παντως η μονη αληθεια ειναι οτι σιγουρα οτι η φημη για τo οτι τα vista δεν ειναι καλο λειτουργικο προερχεται απο ατομα που δεν εχουν κανει boot ουτε στον υπνο τους στα vista. Δεν προσπαθω να προωθησω τα vista ουτε να θαψω τα XP(Μια χαρα με υπηρετησαν τοσα χρονια) ουτε υπερμαχος της MS ειμαι μιας χρησιμοποιω και Linux. Ανακριβειες μονο δεν μπορω να ακουω

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσοι υπερασπίζονται το χαζολειτουργικό είτε βγάζουν με κάποιο τρόπο κέρδος από αυτό είτε έχουν πλήρη άγνοια από βασικά πράγματα που αφορούν OS (aka noobs).

unpisteftableuc3.jpg

Υ.Γ. : Αφού είναι τόσο μαμάτο το χαζολειτουργικό, γιατί καταργεί η M$ τα XP ? Τι έχει να φοβηθεί; Όταν κολοσσοί όπως η Intel (που έχει άμεση συνεργασία με την M$ στον κώδικά των OS) δε βάζουν Vista, τι σημαίνει; Παρόλα αυτά μερικά ξυπνοπούλια επιμένουν να εξυμνούν το χαζολειτουργικό (ή broken OS). Είναι κάτι σαν την trash tv. Όσο τη βλέπει ο κόσμος, τόσο θα υπάρχει. Όσο "σας έχει" η Μ$, τόσο θα βγάζει σαβούρα όπως το χαζολειτουργικό.

Δημοσ.
και πολυ καλα θα κανεις, αυτο σημαινει οτι κανεις αλλαγες οποτε θες εσυ και το εχεις αναγκη και οχι οποτε το προσταζει η αγορα

Έχουμε την δύναμη να επιλέγουμε!

Δεν είμαστε παθητικά όντα, αλλά ενεργητικά!

Αλίμονο αν αγόραζαμε αμέσως ότι μας έδιναν!

Και σίγουρα αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς και να το απορίψεις!

Linux, ωωωω ναι!!!!

Δημοσ.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσοι υπερασπίζονται το χαζολειτουργικό είτε βγάζουν με κάποιο τρόπο κέρδος από αυτό είτε έχουν πλήρη άγνοια από βασικά πράγματα που αφορούν OS (aka noobs).

unpisteftableuc3.jpg

Υ.Γ. : Αφού είναι τόσο μαμάτο το χαζολειτουργικό, γιατί καταργεί η M$ τα XP ? Τι έχει να φοβηθεί; Όταν κολοσσοί όπως η Intel (που έχει άμεση συνεργασία με την M$ στον κώδικά των OS) δε βάζουν Vista, τι σημαίνει; Παρόλα αυτά μερικά ξυπνοπούλια επιμένουν να εξυμνούν το χαζολειτουργικό (ή broken OS). Είναι κάτι σαν την trash tv. Όσο τη βλέπει ο κόσμος, τόσο θα υπάρχει. Όσο "σας έχει" η Μ$, τόσο θα βγάζει σαβούρα όπως το χαζολειτουργικό.

σε καμια περιπτωση δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου, ετσι κι αλλιως σου εχω πει καποια πραγματα σε αλλο post για τους τροπους σου και την επιλογη των εκφρασεων σου

Δημοσ.

gdp77 νισάφι πια... Ούτε ο πατέρας του Linux να ήσουν. Από τα 1355 σου ποστ, τα 1000 πρέπει να είναι σχετικά με τα Vista και πόσο χάλια λειτουργικό είναι. Δεν βαριέσαι αυτό το προσηλυτιστικό παραλήρημα κάθε φορά; Λες και σε πληρώνει κάποιος να θάβεις την MS. Αν αντί για το Linux υποστήριζες το Mac OS θα έλεγα ότι τα παίρνεις από την Apple!:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...