Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Microsoft σταματά τη Δευτέρα τη διάθεση των Windows XP στα καταστήματα και τους μεγάλους κατασκευαστές υπολογιστών, παρά τις αντιδράσεις μιας μερίδας χρηστών που δεν θέλουν να να εγκαταστήσουν τη νεώτερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Η εταιρεία θα συνεχίσει έως τον Ιανουάριο τις πωλήσεις των XP σε μικρότερα καταστήματα που συναρμολογούν υπολογιστές, ενώ μια ειδική έκδοση των XP για φθηνούς υπολογιστές, όπως το Asus Eee, θα παραμείνει διαθέσιμη για περισσότερο.

Εκστρατεία για τη σωτηρία των Windows XP μέσω της συγκέντρωσης υπογραφών πραγματοποιήθηκε στο μεταξύ στον ενημερωτικό δικτυακό τόπο InfoWorld, με πρωτοβουλία μιας ομάδας χρηστών που απαιτούσε παράταση μέχρι την εμφάνιση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, Windows 7.

Πολλοί διαμαρτύρονται ότι τα Vista έχουν υπεβολικά μεγάλες απαιτήσεις από το υλικό των υπολογιστών.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι προγραμματίζει το ντεμπούτο των Windows 7 εντός του 2009.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη των Windows XP έως το τέλος του 2009 και περιορισμένη υποστήριξη έως το 2014.

Source.png Πηγή: in.gr

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα, τι ειναι τα XP, η Caretta-caretta;

Ειπαμε, δεν μας εκατσε καλα το νεο λειτουργικο, αλλα οχι και εκστρατεια για τη σωτηρια των XP. Ημαρτον

Δημοσ.

και εγω κατα των βιστα, αλλα οχι και εκστρατεια για τη σωτηρια των ΧΡ. Οσοι τα θελουν τοσο πολυ ας τα αγορασουν τωρα που μπορουν και οταν σταματησουν πηγαινουν στα γουιν 7 το 2010. Μεχρι τοτε οι πιο πολλοι απο εμας θα εχουν αλλαξει υπολογιστη ετσι κι αλλιως

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αυτή την άμεση ανάγκη να σταματήσουν την πώλησει των XP! Μάλλον κατάλαβαν την πατάτα με τα Vista!

Είδαν ότι οι χρήστες δεν τα προτιμούν λόγω του υψηλού κόστους αγοράς Η/Υ που να τα υποστηρίζει και θέλουν μάλλον να μας αναγκάσουν να τα αγοράσουμε!

Χμμ, αναμενόμενο!

Δημοσ.

Το γνωστό πολυκατάστημα Δε Πιρατ Μπαίη θα παρέχει τα ΕξΠι ως το 2999. Καταθέστε το κόστος της άδειας χρήσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπερ του κατασκευαστή για να είστε νόμιμοι :lol:. Αν δεν τα θέλουν ας μην τα πάρουν.

Δημοσ.

XP, (s)Vista ή Windows 7, όσο η πλειοψηφία των PC είναι υποχείρια της Microsoft, η κάθε κίνησή της σωστή ή λάθος θα μας επηρεάζει... Όποτε λάτρεις των XP όσοι τα έχετε απολάψτε τα όσο ακόμα μπορείτε. Από εκεί και πέρα περιμένετε και δείτε... :-)

Για τους υπόλοιπους που γουστάρουν δοκιμές ας αρχίσουνε να μαζέβου λεφτά γιατί ποτέ δεν Ξέρεις με τι απαιτήσεις θα σκάσουν τα Win 7!! lol

Υπομονή και καλό καλοκαίρι...

Δημοσ.
Το γνωστό πολυκατάστημα Δε Πιρατ Μπαίη θα παρέχει τα ΕξΠι ως το 2999. Καταθέστε το κόστος της άδειας χρήσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπερ του κατασκευαστή για να είστε νόμιμοι :lol:. Αν δεν τα θέλουν ας μην τα πάρουν.

Αν μπορούν....

XP, (s)Vista ή Windows 7, όσο η πλειοψηφία των PC είναι υποχείρια της Microsoft, η κάθε κίνησή της σωστή ή λάθος θα μας επηρεάζει... Όποτε λάτρεις των XP όσοι τα έχετε απολάψτε τα όσο ακόμα μπορείτε. Από εκεί και πέρα περιμένετε και δείτε... :-)

Για τους υπόλοιπους που γουστάρουν δοκιμές ας αρχίσουνε να μαζέβου λεφτά γιατί ποτέ δεν Ξέρεις με τι απαιτήσεις θα σκάσουν τα Win 7!! lol

Υπομονή και καλό καλοκαίρι...

Σωστός....

Δημοσ.

19900000 αποτελεσματα μου εβγαλε η μηχανη της google οταν εβαλα τις λεξεις save xp καποιοι θελουν να γερασουν με αυτο το λειτουργικο δικαiωμα τους τωρα γιατι χαλαει αυτο την μικρομαλακη ? Προβλεπω τα xp να γινονται ο εφιαλτης της!

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω αυτή την άμεση ανάγκη να σταματήσουν την πώλησει των XP! Μάλλον κατάλαβαν την πατάτα με τα Vista!

Είδαν ότι οι χρήστες δεν τα προτιμούν λόγω του υψηλού κόστους αγοράς Η/Υ που να τα υποστηρίζει και θέλουν μάλλον να μας αναγκάσουν να τα αγοράσουμε!

Χμμ, αναμενόμενο!

να λεγες οτι ειναι ακριβα τα vista ή οτι δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης του λειτουργικου για καποιον ενταξει, αλλα οχι και οτι ειναι υπερβολικο το κοστος υπολογιστη για να υποστηριζει τα vista, εδω με 40? παιρνεις 2GB μνημη και με αλλα 50 dual core!!!

Δημοσ.

καλα τα ΧΡ αλλα ανηκουν στο παρελθον ,αs κοιταμε μπροστα.

πλησιαζει το touchscreen πλεον και για pc καθημερινηs χρησηs.

Δημοσ.
καλα τα ΧΡ αλλα ανηκουν στο παρελθον ,αs κοιταμε μπροστα.

πλησιαζει το touchscreen πλεον και για pc καθημερινηs χρησηs.

Ακριβώς! Έλεος πια με το εξπι βέρσους Βίστα φλέιμινγκ. Οι Vista-haterz το κάνουν γιατί το pc τους δεν τα σηκώνει, ε κάθε 3 χρόνια θέλει νέο pc ή κάθε 4-5 με upgrades. Εγώ τον έχω 4 χρόνια με upgrades και μια χαρά τα σηκώνει τα Vista τα οποία και ασφαλή και full-functional είναι αρκεί να μην τα βγάλεις την ίδια μέρα γιατί αλλιώς δεν τα μαθαίνεις:P....

Δημοσ.

Οι λόγοι που ο κόσμος δε θέλει τo χαζολειτουργικό δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις του, αλλά και πολλοί ακόμα.

Για να μην ξεχνιόμαστε :

Δε μου λέτε ρε καλόπαιδα, τιμητές της M$ και υπερασπιστές των MEII: Εσείς, τα ΜΕΙΙ γιατί τα αγοράσατε; Γουστάρετε τώρα να πληρώνετε, ε, γουστάρετε; (τέλος...) .

* Για το AERO ? Ποια ευχρηστία ακριβώς προσφέρει? Με τι κόστος? Ο ανταγωνισμός τι eye-candy προσφέρει και με τι κόστος (σε resources)

* Για το WGA, που το θυμάται η M$ όποτε θέλει, αλλά κάπου κάπου το ξεχνάει λέγοντάς σας στη μάπα "πόσο κορόιδα είστε"?

* Για τα DRM? Λειτουργικό αγοράσατε ή την αστυνομία στο σπίτι σας? Ποιος είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα στην M$ να ενσωματώσει DRM στο λειτουργικό της? Τι σχέση έχει ένα λειτουργικό με DRM?

* Για τη φημισμένη ασφάλεια της M$? Το UAC μήπως? Αν ναι, τότε γιατί όλος ο κόσμος που αγοράζει MEII το έχει απενεργοποιήσει? Και μη μου πείτε ότι όλοι οι "ψαγμένοι" εδώ μέσα δεν το έχετε απενεργοποιήσει για λόγους performance...

* Για το DX10? Αν ναι, ok είστε gamers λοιπόν και απαιτείτε ένα αναλόγως σοβαρό λειτουργικό... Πάω πάσο. Τα Win γενικά αριστεύουν στο gaming... Μαγκιά της M$ που σας βάζει να πληρώνετε για να παίξετε παιχνίδια που αγοράζετε με το hardware που αγοράζετε. Έχετε το λειτουργικό που σας αξίζει και την εταιρεία που γνωρίζει ότι την παίρνει να σας εκβιάζει (μετά την απόδειξη ότι το DX10 μπορούσε να περάσει και στα XP)

* Για το καλύτερο performance σε σχέση με τα XP? LOL

* Για τη συμβατότητα με λογισμικό ενός έτους? Ή μήπως υπήρξε καμιά σοβαρή καινοτομία που δεν επιτρέπει τη συμβατότητα? Ξέρει ότι "σας έχει" και πολύ που νοιάστηκε...

* Για νέο και πιο αποτελεσματικό FS ή μήπως για την κατάργηση του καρκινώματος της Registry που μας είχαν υποσχεθεί?

* Για καλύτερη σταθερότητα? Σε καμία περίπτωση τα MEII δεν είναι περισσότερο σταθερά σε σχέση με τα XP

* Για περισσότερη ευχρηστία? Για να κάνετε με 10 κλικς ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα με 2?

* Για φιλοσοφικούς προβληματισμούς σε σχέση με την έννοια του "ΌΧΙ" ? Όταν λέμε "ΟΧΙ" εννοούμε "ΌΧΙ". Εκεί στην M$ δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν να επεμβαίνουν στο λειτουργικό μου ακόμα και όταν εγώ το έχω ΑΡΝΗΘΕΙ

to be continued...

Δημοσ.
Οι λόγοι που ο κόσμος δε θέλει τo χαζολειτουργικό δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις του, αλλά και πολλοί ακόμα.

Για να μην ξεχνιόμαστε :

Δε μου λέτε ρε καλόπαιδα, τιμητές της M$ και υπερασπιστές των MEII: Εσείς, τα ΜΕΙΙ γιατί τα αγοράσατε; Γουστάρετε τώρα να πληρώνετε, ε, γουστάρετε; (τέλος...) .

* Για το AERO ? Ποια ευχρηστία ακριβώς προσφέρει? Με τι κόστος? Ο ανταγωνισμός τι eye-candy προσφέρει και με τι κόστος (σε resources)

* Για το WGA, που το θυμάται η M$ όποτε θέλει, αλλά κάπου κάπου το ξεχνάει λέγοντάς σας στη μάπα "πόσο κορόιδα είστε"?

* Για τα DRM? Λειτουργικό αγοράσατε ή την αστυνομία στο σπίτι σας? Ποιος είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα στην M$ να ενσωματώσει DRM στο λειτουργικό της? Τι σχέση έχει ένα λειτουργικό με DRM?

* Για τη φημισμένη ασφάλεια της M$? Το UAC μήπως? Αν ναι, τότε γιατί όλος ο κόσμος που αγοράζει MEII το έχει απενεργοποιήσει? Και μη μου πείτε ότι όλοι οι "ψαγμένοι" εδώ μέσα δεν το έχετε απενεργοποιήσει για λόγους performance...

* Για το DX10? Αν ναι, ok είστε gamers λοιπόν και απαιτείτε ένα αναλόγως σοβαρό λειτουργικό... Πάω πάσο. Τα Win γενικά αριστεύουν στο gaming... Μαγκιά της M$ που σας βάζει να πληρώνετε για να παίξετε παιχνίδια που αγοράζετε με το hardware που αγοράζετε. Έχετε το λειτουργικό που σας αξίζει και την εταιρεία που γνωρίζει ότι την παίρνει να σας εκβιάζει (μετά την απόδειξη ότι το DX10 μπορούσε να περάσει και στα XP)

* Για το καλύτερο performance σε σχέση με τα XP? LOL

* Για τη συμβατότητα με λογισμικό ενός έτους? Ή μήπως υπήρξε καμιά σοβαρή καινοτομία που δεν επιτρέπει τη συμβατότητα? Ξέρει ότι "σας έχει" και πολύ που νοιάστηκε...

* Για νέο και πιο αποτελεσματικό FS ή μήπως για την κατάργηση του καρκινώματος της Registry που μας είχαν υποσχεθεί?

* Για καλύτερη σταθερότητα? Σε καμία περίπτωση τα MEII δεν είναι περισσότερο σταθερά σε σχέση με τα XP

* Για περισσότερη ευχρηστία? Για να κάνετε με 10 κλικς ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα με 2?

* Για φιλοσοφικούς προβληματισμούς σε σχέση με την έννοια του "ΌΧΙ" ? Όταν λέμε "ΟΧΙ" εννοούμε "ΌΧΙ". Εκεί στην M$ δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν να επεμβαίνουν στο λειτουργικό μου ακόμα και όταν εγώ το έχω ΑΡΝΗΘΕΙ

to be continued...

Απλά συμφωνώ!!!

Δημοσ.
να λεγες οτι ειναι ακριβα τα vista ή οτι δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης του λειτουργικου για καποιον ενταξει, αλλα οχι και οτι ειναι υπερβολικο το κοστος υπολογιστη για να υποστηριζει τα vista, εδω με 40? παιρνεις 2GB μνημη και με αλλα 50 dual core!!!

Ειλικρινά για πες μου κόστος για να μπορέσει κάποιος να έχει ένα μηχάνημα που να τα πηγαίνει καλά με τα Vista αλλά όχι στα Recommended!

Και δώσε και χαρακτηριστικά!

Επίσης πως σε οφελεί η αναβάθμιση από τα XP σε Vista?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...