Προς το περιεχόμενο

"Φουσκώνουν" οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κάνενα δε λυπάμαι. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους. Εγώ απλά προσπαθώ να περνάω καλά και έχω αποβάλει τη ψωνοφοβία από επάνω μου, δηλαδή δε ντρέπομαι να έχω πχ το φθηνό κινητό που μου ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, αγόρασα αμάξι με λίγα κυβικά γιατί στην Αθήνα δε μου χρειάζεται κάτι άλλο, ψωνίζω online πολλά προιόντα, κυνηγάω τις προσφορές, κυνηγάω τα ρέστα μέχρι cent (για να μην παίρνουν θάρρος και αυξάνουν ένα cent την ημέρα το προιόν!!).

Γενικά αυτό που βγαίνει αυτήν την εποχή είναι η ψευτομαγκιά του Έλληνα τα τελευταία 20 χρόνια όπου με πατρικά λεφτά, ξεπούλημα περιουσιών, δανεικά κ.τ.λ. ζει μια ζωή που δε χρειάζεται , μόνο και μόνο για να φτιάξει τη μούρη του. Απλά η άυξηση του πετρελαίου έφερε τις καλές ημέρες νωρίτερα. Έρχονται και καλύτερες αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια προοπτική για ανάπτυξη/επενδύσεις, πέρα από παροχή υπηρεσιών.

ΚΑι καλά, εμείς κάπως θα τη βγάλουμε, τα παιδιά μας όμως καλύτερα να μη γεννηθούν!!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν. Ακουσα στο ραδιόφωνο από ένα εκπρόσωπο μιας οργάνωσης καταναλωτών ότι έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ με το εξής σκεπτικό.

- Η ΔΕΗ παράγει ένα ποσοστό μόνο της ενέργειας της με βάση το πετρέλαιο. Με βάση το ποσοστό αυτό η αύξηση στην τιμή του ρεύματος θα έπρεπε να ήταν 1% και όχι 7% όπως ήταν στην προηγούμενη αύξηση.

- Ο ισολογισμός της για το 2007 παρουσίαζε 70δις δρχ. κέρδη και στο 1ο τρίμηνο του 2008 30δις δρχ. κέρδη. Επομένως δεν τίθεται σε καμία περίπτωση κίνδυνος ζημιών από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.

- Το ρεύμα είναι βασικό αγαθό και η ΔΕΗ έχει στον τομέα της ενέργειας μονοπώλιο.

- Η πληρωμή και της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν έχει βάση.

Δημοσ.
Λοιπόν. Ακουσα στο ραδιόφωνο από ένα εκπρόσωπο μιας οργάνωσης καταναλωτών ότι έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ με το εξής σκεπτικό.

- Η ΔΕΗ παράγει ένα ποσοστό μόνο της ενέργειας της με βάση το πετρέλαιο. Με βάση το ποσοστό αυτό η αύξηση στην τιμή του ρεύματος θα έπρεπε να ήταν 1% και όχι 7% όπως ήταν στην προηγούμενη αύξηση.

- Ο ισολογισμός της για το 2007 παρουσίαζε 70δις δρχ. κέρδη και στο 1ο τρίμηνο του 2008 30δις δρχ. κέρδη. Επομένως δεν τίθεται σε καμία περίπτωση κίνδυνος ζημιών από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου.

- Το ρεύμα είναι βασικό αγαθό και η ΔΕΗ έχει στον τομέα της ενέργειας μονοπώλιο.

- Η πληρωμή και της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ δεν έχει βάση.

Ναι και άντε να φάει κανα πρόστιμο που θα το πληρώσουμε εμείς πάλι.

Δημοσ.

μαζικές απολύσεις απο τους ξυσ@@ που την διοικούν. δεν έχει μόνο να κάνει με το γεγονός οτι τρώνε, αλλά κυρίως με την κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση των πόρων.

θα μου πεις "ναι ρε μεγάλε, αλλά απο πίσω υπάρχει ολόκληρο επιτελείο απο μαθηματικούς, αναλυτές, οικονομολόγους κτλ κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα", το οποίο και βέβαια ισχύει και δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά σαν δημόσιος οργανισμός που είναι αυτό συνεπάγεται και άσυλο στην εν μερη τεμπελιά και μη μέγιστη απόδοση των (δημοσίων) υπαλλήλων του, με αποτέλεσμα την "προχειροδουλειά", "προχειρομελέτη" που αυτό έμμεσα επηρεάζει και τη λογική των τιμολογίων κτλ.

τα παραπάνω είναι δική μου άποψη με τα όσα βλέπω τριγύρω, (δλδ παίζει να λέω και μπαρούφες) και με τη ναφθαλίνη που καταλαβαίνω οτι έχει συσσωρευθει γύρω απο τους τεχνοκράτες που έχουν χάσει το νόημα και νομίζουν οτι η γραφειοκρατία είναι αυτοσκοπός πλέον.

*Υ.Γ. στο παρατηρήσιμο περιβάλλον μου βάζω και τα ρουσφέτια στο χωριό μου (όπου έξω απο αυτό βρίσκεται η ΔΕΗ της ρόδου) για την πρόσληψη των περισσότέρων υπαλλήλων + διάφορα που συζητιούνται και παρατηρούνται για το πως ξοδεύει στην εκεί κοινωνία τα χρήματα της η ΔΕΗ για την "ενίσχυση" των πολιτών (απο εκεί προκύπτει ενα μερος της αιτιολόγησης της κακοδιοίκησης και της προχειροδουλειάς απο τους "ειδήμονες").

Δημοσ.
Ακριβότερο από την 1η Ιουλίου το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς τα εμπορικά και οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ αυξάνονται ως και 8% και ως και 10% τα βιομηχανικά.

Ειδικότερα, τα οικιακά τιμολόγια με τετραμηνιαία κατανάλωση από 801 μέχρι 2.000 κιλοβατώρες ακριβαίνουν κατά 6%, με τετραμηνιαία κατανάλωση από 0 μέχρι 2.000 κιλοβατώρες κατά 7% και με τετραμηνιαία κατανάλωση πάνω από 2.000 κιλοβατώρες κατά 8%.

Κατά 5% ανεβαίνει και η τιμή της νυχτερινής κιλοβατώρας.

Επίσης για τις επιχειρήσεις τα τιμολόγια αυξάνονται κατά 6% (για τις εμπορικές) και κατά 10% (για τις βιομηχανίες).

Να σημειωθεί ότι μετά τις νέες αυξήσεις της 1ης Ιουλίου τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος αυξάνονται συνολικά κατά 21,30%, ενώ με την επιβολή ρήτρας καυσίμων (που εκτιμάται σε 5% από τον Ιανουάριο του 2009), οι λογαριασμοί να αυξηθούν κατά 30,5%.

"Οι αυξήσεις είναι αναπόφευκτες και προαποφασισμένες", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας.

Από την πλευρά τους, καταναλωτικές οργανώσεις και παραγωγικοί φορείς αντιδρούν έντονα στις αυξήσεις των τιμολογίων.

Για διπλό χτύπημα στην τσέπη των καταναλωτών, έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών, Γιώργος Λεχουρίτης, προσθέτοντας ότι εκτός από τις αυξήσεις στο οικιακό ρεύμα, οι καταναλωτές θα κληθούν να πληρώσουν και τις αυξήσεις που θα επιβληθούν στις παραγωγικές τάξεις.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Δημήτρης Αρμενάκης δήλωσε ότι οποιαδήποτε αύξηση πλήττει το εισόδημα των καταναλωτών, τους βρίσκει αντίθετους.

"Απαράδεκτη και προκλητική" χαρακτηρίζει τη νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ ο ΣΥΝ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, "η αύξηση θα οδηγήσει σε νέο κύμα ανατιμήσεων στην αγορά και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή χιλιάδων νοικοκυριών".

Source.png Πηγή: skai.gr

απλα ελεος...που θα φτασουμε;;:-(

Γι' αυτό πρέπει να ανοιχτεί η αγορά ενέργειας. Ας υπήρχανε πέντε εταιρίες που προσφέρανε ρεύμα θα έπαιρνε τον πούλο τώρα η ΔΕΗ. Όπως γίνεται και με τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Αν υπήρχε μόνο ο (Π)ΟΤΕ τώρα θα πληρώναμε 100 ευρώ για 256Κ γραμμή.

Αλλά φταίτε και εσείς ρε παιδιά. Όλο φωνάζετε και όλο τους ίδιους ψηφίζετε. Εδώ και τρεις δεκαετίες μας κυβερνάνε δύο οικογένειες, τόσο χάλι μιλάμε...

Δημοσ.

Αλλά φταίτε και εσείς ρε παιδιά. Όλο φωνάζετε και όλο τους ίδιους ψηφίζετε. Εδώ και τρεις δεκαετίες μας κυβερνάνε δύο οικογένειες, τόσο χάλι μιλάμε...

+...1000:-)

Δημοσ.

Να μην τα ρίχνουμε και όλα σε μας.Έχουν και οι γονείς κ παππούδες μερίδιο στις εκλογές.Αυτοί μέχρι να βαρεθούν να ψηφίζουν τα ίδια λάθη θα κάνουν.

Δημοσ.

... και ιδιωτες αμα μπουν δεν θα εχουμε καρτελ, μιζες, κτλ;

η ΔΕΗ ειναι (ακομα) πιο φτηνη απο ολες τις ιδιωτικες εταιριες της ευρώπης.

Δημοσ.
Να μην τα ρίχνουμε και όλα σε μας.Έχουν και οι γονείς κ παππούδες μερίδιο στις εκλογές.Αυτοί μέχρι να βαρεθούν να ψηφίζουν τα ίδια λάθη θα κάνουν.

Εγω παντως βλεπω οτι στα πανεπιστημια ΔΑΠ και ΠΑΣΠ παιρνουν συνολικα μεγαλυτερο ποσοστο απʼοτι τα 2 μεγαλα κομματα στις εθνικες εκλογες. Άρα μαλλον εμεις φταιμε περισσοτερο απο τους γονεις και τους παππουδες.

Δημοσ.

Από μια διετή λεπτομερέστατη καταγραφή όλων των εξόδων μου - μέχρι και τα 50 λεπτά που έδινα στους επαίτες κατέγραφα ή και το 2 λεπτά που δεν μου έδινε ρέστα το ταμείο - έβγαλα το καταπληκτικό συμπέρασμα πως ένα ποσοστό 17% απ τις αγορές μου ήταν πράγματα που εκ των υστέρων ή αποδείχτηκαν άχρηστα ή ότι μπορούσα και να μην τα είχα αγοράσει! Μετά απ αυτό πριν πάω για ψώνια καταγράφω σε χαρτάκι τι ακριβώς χρειάζομαι. Και σκέφτομαι αν είναι πράγματι απαραίτητο. Και για να ξεφύγω απ την λίστα στο super market θα πρέπει να είναι κάτι που χρειαζόμουνα και είχα ξεχάσει να το γράψω στην λίστα. Μετά έχω βρεί προϊόντα φτηνά που όμως η ποιότητά τους με ικανοποιεί και δεν αγοράζω ετικέττας προϊόντα μόνο και μόνο επειδή έχουν ετικέττα. Και βέβαια ΠΟΤΕ δεν αγοράζω κάτι όταν το βλέπω σε εξωπραγματικές τιμές όπως κεράσια 5 ευρώ το κιλό!!! για παράδειγμα. Τι λέτε ρε; Φιλέτο είναι τα κεράσια; ή μήπως σφυρίδα φρέσκια; Έλεος! Όταν βλέπω στην λαϊκή τέτοιες τιμές και επιπλέον βλέπω ανθρώπους να τα αγοράζουν φρικάρω! 1750 δραχμές ένα κιλό κεράσια; Τέσπα..με λίγα λόγια πιστεύω δυστυχώς πως εμείς τους δίνουμε τις αυξήσεις που έχουν βάλει στα προϊόντα τους. Ας τα φάνε μόνοι τους για κάνα τρίμηνο και μετά θα δείτε που θα πάνε οι τιμές... Αρκεί να συνειδητοποιήσει ο καθένας μας το πόσο συμβάλλει στο κοινό καλό ή στο κοινό κακό ακόμα και με την παραμικρότερη αγορά που κάνει. Και όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα..

Η άλλη λύση βέβαια αν το παρατραβήξουν θα είναι αυτή που πρότεινε κάποιος φίλος παραπάνω: Pyotr Kropotkin για να θυμηθούμε και λίγο την εξαρχιώτικη εφηβεία μας :)

Νομίζω πάντως πως θα φανούν έξυπνα αυτά τα ανθρωποειδή οι εμποράκοι και δεν θα φτάσουν να ρισκάρουν το κεφάλι τους και πως δεν θα το πάνε παραπέρα απ όσο αντέχουν οι άνθρωποι

Δημοσ.
Εγω παντως βλεπω οτι στα πανεπιστημια ΔΑΠ και ΠΑΣΠ παιρνουν συνολικα μεγαλυτερο ποσοστο απʼοτι τα 2 μεγαλα κομματα στις εθνικες εκλογες. Άρα μαλλον εμεις φταιμε περισσοτερο απο τους γονεις και τους παππουδες.

Μην ξεχνάς τις νοθείες φίλτατε και τα άτομα που "επισκέπτονται" τις κάλπες απο άλλες σχολές.Όλο άγνωστες φάτσες βλέπεις εκείνες τις μέρες :P

Δημοσ.
Από μια διετή λεπτομερέστατη καταγραφή όλων των εξόδων μου - μέχρι και τα 50 λεπτά που έδινα στους επαίτες κατέγραφα ή και το 2 λεπτά που δεν μου έδινε ρέστα το ταμείο - έβγαλα το καταπληκτικό συμπέρασμα πως ένα ποσοστό 17% απ τις αγορές μου ήταν πράγματα που εκ των υστέρων ή αποδείχτηκαν άχρηστα ή ότι μπορούσα και να μην τα είχα αγοράσει! Μετά απ αυτό πριν πάω για ψώνια καταγράφω σε χαρτάκι τι ακριβώς χρειάζομαι. Και σκέφτομαι αν είναι πράγματι απαραίτητο. Και για να ξεφύγω απ την λίστα στο super market θα πρέπει να είναι κάτι που χρειαζόμουνα και είχα ξεχάσει να το γράψω στην λίστα. Μετά έχω βρεί προϊόντα φτηνά που όμως η ποιότητά τους με ικανοποιεί και δεν αγοράζω ετικέττας προϊόντα μόνο και μόνο επειδή έχουν ετικέττα. Και βέβαια ΠΟΤΕ δεν αγοράζω κάτι όταν το βλέπω σε εξωπραγματικές τιμές όπως κεράσια 5 ευρώ το κιλό!!! για παράδειγμα. Τι λέτε ρε; Φιλέτο είναι τα κεράσια; ή μήπως σφυρίδα φρέσκια; Έλεος! Όταν βλέπω στην λαϊκή τέτοιες τιμές και επιπλέον βλέπω ανθρώπους να τα αγοράζουν φρικάρω! 1750 δραχμές ένα κιλό κεράσια; Τέσπα..με λίγα λόγια πιστεύω δυστυχώς πως εμείς τους δίνουμε τις αυξήσεις που έχουν βάλει στα προϊόντα τους. Ας τα φάνε μόνοι τους για κάνα τρίμηνο και μετά θα δείτε που θα πάνε οι τιμές... Αρκεί να συνειδητοποιήσει ο καθένας μας το πόσο συμβάλλει στο κοινό καλό ή στο κοινό κακό ακόμα και με την παραμικρότερη αγορά που κάνει. Και όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα..

Η άλλη λύση βέβαια αν το παρατραβήξουν θα είναι αυτή που πρότεινε κάποιος φίλος παραπάνω: Pyotr Kropotkin για να θυμηθούμε και λίγο την εξαρχιώτικη εφηβεία μας :)

Νομίζω πάντως πως θα φανούν έξυπνα αυτά τα ανθρωποειδή οι εμποράκοι και δεν θα φτάσουν να ρισκάρουν το κεφάλι τους και πως δεν θα το πάνε παραπέρα απ όσο αντέχουν οι άνθρωποι

Ομολογώ ότι φέτος το κεράσι το έχουν ξεσκίσει. Πάντως καλό είναι να αρχίσουμε να γκρινιάζουμε και να ψωνίζουμε σωστά. Εντάξει αν δεις κάτι που σου αρέσει και δεν το έχεις προγραμματίσει, θα το πάρεις, γι'αυτό δουλεύεις. Μη καταντήσουμε και καημένοι, αλλά ο έλεγχος στις τιμές πρέπει να είναι ανελέητος και μάλιστα να γίνεται και μπροστά σε κόσμο. Ο Έλληνας αν βλέπει καημένους να παζαρεύουν ή να είναι σχολαστικοί, τον κοροιδέυουν και ταυτίζουν το "παζάρεμα/έλεγχο" με το "κοινωνικά κατώτερος". Αν δουν όμως σοβαρά άτομα να σχολιάζουν στις παρέες με ψευτογκόμενες και γενικά στο σούπερ μάρκετ ,ακόμα και στο κλαμπ που σου έρχεται ότι νάναι, τότε ο κόσμος θα το προσέξει!!

Εγώ αυτό έχω αρχίσει να κάνω, στην αρχή με κοιτούσαν λίγο ειρωνικά και υπεράνω, αλλά επειδή "μετράω" δε μπορούν να πουν κάτι ή να κοροιδέψουν!! ΚΑι σιγά σιγά ακολουθούν κάποιοι. Άλλοι αγνούν επιδεικτικά βέβαια και δεν δέχονται να ξεκολήσουν.

Άλλοι θεωρούν ότι να ψωνίζουν τόσο ακριβά , είναι μαγκιά!!

Γενικά ο Έλληνας θέλει να πλρώνει ακριβά ότι παίρνει και αν είναι φθηνό, θα ρίξει άλλο τόσο σε μπουρμπουάρ είτε για να εξασφαλίσει πιο γρήγορη παράδοση, είτε απλά για το "να είναι καλό" του παππού μου!!!!

Γενικά πρέπει να ξεκολήσουμε από κάποια συμπλέγματα, πάνω στα οποία κινείται η αγορά. Πάρε αυτό που σε ικανοποιεί, πάρε το ακριβά αν σου προσφέρει ποιότητα και υποστήριξη, αλλά ψάξε να δεις αν ο άλλος το δίνει φθηνότερα. Αν δεις όμως ότι κάποιοι το έχουν ξεσκίσει , μην πάρεις!!

Αν αύριο βγει κεράσι 10 ευρώ, αλλά υπάρχουν μόνο 1000 κιλά στην Ελλάδα, θα το πάρεις? Όχι ρε φίλε!Του χρόνου!!

Δημοσ.

αγαπητε δεν φταιει ο κλασσικος ελληναρας που θα πει για τον αλλο " ρε κοιτα τον κακομοιρη που αγοραζει απο τα φτηνα" αλλα ο αλλος ελληναρας που θα κατσει να τον ακουσει και θα ξεκινησει να αγοραζει απο τα ακριβα...δεν θελω να επαναλαμβανομαι αλλα ο πατερας μου απο μικρο με επαιρνε μαζι του στη δουλεια η στα μαστορεματα του σπιτιου ημουν διπλα του και αποροφουσα οτι ελεγε...ανακαινισαμε το διαμερισμα που μενουμε στην αθηνα μεσα εναμισυ μηνα (ιουνιος-ιουλιος) πλακακια,σοβατισμα,βαψιμο,καλοδιωση (τα φτυσαν λογω κλιματιστικων) και πινακα καινουριο (εδω μπηκε ξαδερφος ηλεκτρολογος που το συνδεσε),μπανιο και τα καγκελα του μπαλκονιου αλλαχτηκαν τα πανελ σιγα σιγα επειδη ηταν απο σιδερο οχι αλουμινιο και σαπισαν με αποτελεσμα να υπαρχει κινδυνος να πεσει κανα τζαμι στο δρομο...εναμιση μηνας φιλε και καλωδια περασα και τσιμεντο πλακακι εκανα κλπ...πριν 3 χρονια αποφασισαμε να αλλαξουμε ταμπουρα και ενα ρεμπιλτ στο ρεμαρκε (τη λεγομενη νταλικα) σε διο εβδομαδες περασαμε καινουριο πατωμα,καλοδιωση καινουρια με φωτα (εγινε σαν χριστουγενιατικο δεντρο) ,ταμπουρα και λαστιχα καινουρια...εαν θελετε να μαθετε πως αλλαζεις λαστιχο 315χ80χ22,5 μονο με μια βαριοπουλα και λοστο ευχαριστως να σας δειξω απο κοντα...οπως και στο χωριο στο σπιτι εκει αλλαξαμε σκεπη,σοβατισαμε μονο πληρωσαμε ενα φορτηγο να φερει λιγο μπετον και το ξαδερφο ενα φραπε να ερθει με το τρακτερ να φρεζαρουμε τον κηπο και να τον σπειρουμε...

να μην πω για τα σερβις των αυτοκινητων που εχω κανει...πριν 5 χρονια με ενα φιλο μαστορα στο σπιτι μου καναμε ρεμπιλτ το μοτερ της τοτε μπεμπας μου...πιστονια,βαλβιδες τα παντα αλλαχτηκαν...μετα αμορτισερ,ψαλιδια κλπ ..το φιατακι πιο ευκολο στη συντηρηση του...στο σπιτι της γυναικας μου εχουμε γκαραζ με καναλι απο κατω και φτιαχνεις τα παντα μονος...εχω και τον πεθερο που ειναι και αυτος DIY maniac και εχω σουλουπωσει το φιατακι στην τσιτα...ειναι φοβερη ικανοποιηση να ξερεις οτι εφτιαξες κατι μονος...μια φορα εκανα το λαθος και πηγα σε μαστορα να μου αλλαξει τα λαδια και ο βλακας βιδωσε στραβα τη βιδα του καρτερ και αναγκαστηκα να αλλαξω καρτερ επειδη η παλια βιδα κολλησε μεσα....

τωρα για τα εξοδα πως τα βγαζουμε περα...εχουμε το Kaufland εδω που εχει τρομερες προσφορες και παντα αγοραζουμε αυτα που χρειαζομαστε...επισης στο αμαξι εβαλα υγραεριο κιτακι και εκοψα τα εξοδα μετακινησης στο μισο (απο 1.35 ευρω βενζινη σε 0.62 σεντ λιτρο υγραεριο)...ελλαδα το εχουν νομιμοποιησει το υγραεριο εδω και δεκαετιες αλλα ο ελληναρας αφου εφτασε το μαχαιρι στο κοκκαλο τωρα το θυμηθηκε οτι υπαρχει υγραεριοκινηση...μαλιστα σε θρεντ σε αλλο φορουμ ολοι κλαιγονταν για την τιμη της βενζινης και ειχαν φαγωθει ταυτοχρονα αν το αμαξι θα χασει 0.0002 μιλισεκοντ στην επιταχυνση 0-100 ..εκει ηταν για πολλες σφαλιαρες αλλα τι να τον κανεις δεν μπορεις να του βαλεις μυαλο...προσωπικα εχω υγραεριοκινητα αυτοκινητα εδω και 10 χρονια και κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης...ενα φορντ ειχα και του εκανα 400.000 χλμ πριν το πεταξω επειδη καποιος με εμβολισε απο τα αριστερα...

εν κατακλειδι,δεν απαιτω απο τον καθενα να κανει τις επισκευες μονος του η να κανει οικονομια με το ετσι θελω...κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας και ειδικα οταν ξεκινας να κανεις οικογενεια κοιτας το πρακτικο και οχι το γκλαμουριαρικο...δυστηχως οι περισσοτεροι ελληνες δεν το σκευτονται ετσι...οταν αρχισουν να μενουν αστεγοι οπως στην αμερικη κλπ τοτε να δειτε πως θα σφιξουν οι ποποι...καλο σας βραδι και σορρυ για το μακροσκελες ποστ...σε λιγο θα ανεβασω ποστ με το επομενο DIY PROJECT...αλλαγη μουαγε και ρουλεμαν τροχου σε DAF XF 480 spacecab :lol: σε συνθηκες δρομου..σε λιγο θα κατεβω να βγαλω φωτο με το κινητο να παθετε πλακα...

εν τω μεταξυ ειμαι γιατρος :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...