Προς το περιεχόμενο

"Φουσκώνουν" οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια, μην το παραχεζουμε...αυτοι που κανουν επιδειξη ψευτονεοπλουτισμου μπορει να ειναι πολλοι αλλα δεν ειναι και πλειοψηφια. Και στην τελικη σε λιγο καιρο όπως πανε τα πραγματα θα εξαλειφθουν και αυτοι γιατι πλεον δεν θα τους παιρνει ουτε με δανεια.

Και στην τελικη ακομα και αυτοι, φτωχοι ειναι, απλα λογω μαλακυνσης του εγκεφαλου τους, καταληγουν να γίνονται καταδικοι και να τους κυνηγανε οι τραπεζες μιας και οσα εχουν και δεν εχουν τα κανουν αυτοκινητα.

Επι του θεματος το προβλημα ειναι οτι οι νορμαλ άνθρωποι σιγα σιγα αρχιζουν να μην εχουν στον ηλιο μοιρα, παρα τις σπουδες τους και τις προσπαθεις χρόνων που κανουν. Εκει πρεπει να εστιασουμε.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα που είπες για σπουδές...

Τους φοιτητές δεν τους έχει σκεφτεί κανείς...

Ήτανε που ήτανε τσίμα τσίμα τα οικονομικά τους + οικογενειακή στήριξη τώρα τους βλέπω να μην έχουν στον ήλιο μοίρα αυτά που θα σπουδάζουν εκτός τον πόλεων διαμονής τους...

Και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ούτε στο ελάχιστο εκείνο το χρηματικό ποσό που παίρναν... (απορώ πως δεν το έχουν κόψη και αυτό)

Δημοσ.
Ενταξει ρε παιδια, μην το παραχεζουμε...αυτοι που κανουν επιδειξη ψευτονεοπλουτισμου μπορει να ειναι πολλοι αλλα δεν ειναι και πλειοψηφια. Και στην τελικη σε λιγο καιρο όπως πανε τα πραγματα θα εξαλειφθουν και αυτοι γιατι πλεον δεν θα τους παιρνει ουτε με δανεια.

Και στην τελικη ακομα και αυτοι, φτωχοι ειναι, απλα λογω μαλακυνσης του εγκεφαλου τους, καταληγουν να γίνονται καταδικοι και να τους κυνηγανε οι τραπεζες μιας και οσα εχουν και δεν εχουν τα κανουν αυτοκινητα.

Επι του θεματος το προβλημα ειναι οτι οι νορμαλ άνθρωποι σιγα σιγα αρχιζουν να μην εχουν στον ηλιο μοιρα, παρα τις σπουδες τους και τις προσπαθεις χρόνων που κανουν. Εκει πρεπει να εστιασουμε.

"μακαρι" να ηταν ετσι critter, αλλα δυστυχως δεν ειναι. γιατι ολοι αυτοι οι καιροσκοποι εχουν κανει τοσο γερες κλικες που παντα βρισκουν τον τροπο να τη σκαπουλαρουν. δεν βγηκε τυχαια το ρητο "δουλευε για να φας και κλεψε για να εχεις"...:mad:

Δημοσ.
να σου δωσω μια τραγικα ειλικρινη απαντηση; λοιπον, οι γενους θηλυκου καγκουροχλιδοανεργοτρέντηδες ΟΧΙ.

Χεχε και να σκεφθείς οτι όταν λέω την παραπάνω φράση ΠΟΤΕ δεν παει το μυαλό μου σε γυναίκες.Μάλλον επειδή μου την σπάνε περισσότερο οι άντρες που κοκορεύονται με το γυαλί σαν μπαρμπριζ από λεωφορείο,το κινητό των 700 ευρώ που ούτε ξέρουν τι δυνατότητες έχει,και τον freddo(Που έχει αντικαταστήσει τον "φθηνιαρικο" φραπέ) των 6 ευρώ.Μάλλον επειδή όταν θηλυκού γένους το μυαλό είναι σε άλλα πράγματα δεν τα κοιτάω όλα αυτά, ούτε ξέρω πόσο κοστίζουν τα ρούχα,παπούτσια και τσάντες.Αρα συμπέρασμα και τα δύο φύλα του συγκεκριμένουν είδους δεν καταλαβαίνουν Χριστό.Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουν όμως?Εμφύλιος?

Δημοσ.
Χεχε και να σκεφθείς οτι όταν λέω την παραπάνω φράση ΠΟΤΕ δεν παει το μυαλό μου σε γυναίκες.Μάλλον επειδή μου την σπάνε περισσότερο οι άντρες που κοκορεύονται με το γυαλί σαν μπαρμπριζ από λεωφορείο,το κινητό των 700 ευρώ που ούτε ξέρουν τι δυνατότητες έχει,και τον freddo(Που έχει αντικαταστήσει τον "φθηνιαρικο" φραπέ) των 6 ευρώ.Μάλλον επειδή όταν θηλυκού γένους το μυαλό είναι σε άλλα πράγματα δεν τα κοιτάω όλα αυτά, ούτε ξέρω πόσο κοστίζουν τα ρούχα,παπούτσια και τσάντες.Αρα συμπέρασμα και τα δύο φύλα του συγκεκριμένουν είδους δεν καταλαβαίνουν Χριστό.Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουν όμως?Εμφύλιος?

Pyotr Kropotkin:devil::devil:

Δημοσ.
Τώρα που είπες για σπουδές...

Τους φοιτητές δεν τους έχει σκεφτεί κανείς...

Ήτανε που ήτανε τσίμα τσίμα τα οικονομικά τους + οικογενειακή στήριξη τώρα τους βλέπω να μην έχουν στον ήλιο μοίρα αυτά που θα σπουδάζουν εκτός τον πόλεων διαμονής τους...

Και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ούτε στο ελάχιστο εκείνο το χρηματικό ποσό που παίρναν... (απορώ πως δεν το έχουν κόψη και αυτό)

Παλιά 50 ευρώ την βδόμαδα μου έφθαναν και έβαζα και στην άκρη και μπορούσα να ψωνίζω κάτι extra για τον υπολογιστή για την πάρτη μου δηλαδή.Πλήρωνα 370 ευρώ ενοίκι κάπνιζα και έπαιρνα delivery.Τώρα πληρώνω 270 ευρώ ενοίκιο,δεν καπνίζω,κινητό δεν μιλάω πολύ(δεν μιλούσα ποτέ για αυτό και η κάρτα) δεν παραγγέλνω απεξω παρά μόνο κανα 2 φορές το μήνα και 60 ευρώ την βδομάδα φθάνουν ίσα ίσα.Ειδικά αν χρειαστεί να πάρω και κανα βιβλίο extra πάει γαμ$$$ ο δίας...You do the math.Από 50euros και περίσσευμα στα 60euros ίσα ίσα.

Δημοσ.

Τελευταια επισημη ερευνα αναφεριει οτι η αγορα τροφιμων εχει συνεχως πτωτικη ταση, σε αντιθεση με την

αγορα ρουχων, καλυντικων, αυτοκινητων, που συνεχεια ανεβαινει, συμπερασμα:

Ο (νεο)Ελληνας προτιμα να μη φαει, για να ψωνισει το

τρεντυ ρουχαλακι, αμαξακι....

Τοσο μ@λ@κες που εχουμε γινει, τι περιμενετε, να βγουμε στους δρομους για μερικες ψωροδεκαρες

αυξησης των τιμολογιων της ΔΕΗ?

Δημοσ.

Τι να πω? Τελικα εχουν καταφερει να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντια στη κοινη γνωμη. Μας ληστευουνε την ωρα που αυτοι εχουν τις βιλλες τους και εμεις λεμε : ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ....Οτι ναναι.

Ε!τι να κανω? Για να μη παω και κοντρα στο ρευμα θα πω και γω οτι όντως εμεις φταιμε που αγοραζουμε ακριβα αυτοκινητα. Αν δεν αγοραζαμε ακριβα αυτοκινητα, τοτε θα μας εφταναν τα 700? και η αγορα θα μας φαινοτανε πανφθηνη. Ελπιζω αυτοι που αποφασιζουν για μενα να συνεχιζουν να προωθουν την ακριβεια....ετσι για να μαθω να ειμαι σπαταλος!!!

Δημοσ.
Τι να πω? Τελικα εχουν καταφερει να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντια στη κοινη γνωμη. Μας ληστευουνε την ωρα που αυτοι εχουν τις βιλλες τους και εμεις λεμε : ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ....Οτι ναναι.

Ε!τι να κανω? Για να μη παω και κοντρα στο ρευμα θα πω και γω οτι όντως εμεις φταιμε που αγοραζουμε ακριβα αυτοκινητα. Αν δεν αγοραζαμε ακριβα αυτοκινητα, τοτε θα μας εφταναν τα 700? και η αγορα θα μας φαινοτανε πανφθηνη. Ελπιζω αυτοι που αποφασιζουν για μενα να συνεχιζουν να προωθουν την ακριβεια....ετσι για να μαθω να ειμαι σπαταλος!!!

Όλα αυτά φαίνονται τραγελαφικά αλλα ξέρεις τι μου τιν σπάει?Οτι ισχύουν και είναι η πραγματικότητα και μόνο αστεία δεν είναι, αλλά μίζερα...Πάντως βλέπω φοιτητές και άλλους νέους ,οι γονείς τους να πασχίζουν να βγάλουν τα βασικά, και αυτοί να ξεκωλόνονται στα περιττά έξοδα λες και δεν έχουν ανάγκη.Όταν δώ το φαινόμενο αυτό να εξαφανίζεται θα σκέφτομαι ότι ο νεοέλληνας βάζει σιγα-σιγά μυαλό.Κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν σε ποιά κοινωνική τάξη βρίσκονται.Γιατί αυτό το δήθεν άνετος κ χουβαρντάς καταντάει αηδία ώρες ώρες.

Δημοσ.

Ανετος και χουβαρντας χωρις να εισαι, αυτη ειναι η πραγματικη μιζερια....

Τι ωραια που μας εχουνε "κουρντισει"να φαινομαστε

ολοι ανετοι,χωρις προβληματα...περπατας στον δρομο

και ολοι φαινονται ανετοι...που ειναι αραγε τα δυο τριτα των Ελληνων που ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας?

Δημοσ.
...που ειναι αραγε τα δυο τριτα των Ελληνων που ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας?

Κλεισμένα στο σπίτι τους και την μικροαστική καθημερινότητά τους,παίζοντας mmorpg βγάζοντας gold για να ξεγελάσουν τον εαυτό τους και καλά οτι βγάζουν χρήμα με την σέσουλα, και βλέποντας trash tv πίνοντας amstelheineken κλαιγόμενοι για την ακρίβεια και τα καρτελ.:P:p:p:p:p

Δημοσ.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Από την eurostat:

screenshot003rx0.th.jpg

screenshot004aaakw8.th.jpg

screenshot002pn8.th.jpg

screenshot005mp9.th.jpg

screenshot006iq7.th.jpg

Ρε παιδιά πραγματικά, το χρήμα από που προέρχεται στην Ελλάδα;;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά, το χρήμα από που προέρχεται στην Ελλάδα;;;

1.Δάνεια

2.Δάνεια

3.Δάνεια

4....

Μέχρι να πάρουν τον πούλο.Δεν μπορώ να πω βάζω και τον εαυτό μου μέσα στα έξοδα για ένδυση επειδή πήρα ένα ζευγάρι πανάκριβα Nike Shox (πριν από 2 χρόνια:lol:)

Δημοσ.
Τελευταια επισημη ερευνα αναφεριει οτι η αγορα τροφιμων εχει συνεχως πτωτικη ταση' date=' σε αντιθεση με την

αγορα ρουχων, καλυντικων, αυτοκινητων, που συνεχεια ανεβαινει, συμπερασμα:

Ο (νεο)Ελληνας προτιμα να μη φαει, για να ψωνισει το

τρεντυ ρουχαλακι, αμαξακι....

Τοσο μ@λ@κες που εχουμε γινει, τι περιμενετε, να βγουμε στους δρομους για μερικες ψωροδεκαρες

αυξησης των τιμολογιων της ΔΕΗ? [/quote']

Δέν χρειάζεται να ψωνίζει τίποτα ούτε τρέντυ ρούχα, ούτε αυτοκίνητα, να μήν τρώει τίποτα. Να δουλεύει σάν μ@λ@κας όπως λές όλη μέρα και να προσφέρει όλα όσα ελάχιστα κέρδη έχει σε κάτι κυρίους προς Ραφήνα μεριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...