Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Στερεοφωνικου με PC?

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Συγνωμη κι ολας καθως δεν γνωρισω εαν ειναι το καταλληλο section για τιν απορια μου, αλλα ξερετε εαν ειναι δυνατον να συνδεσει κανεις στο στερεοφωνικο με το pc και η μουσικι να ακουγετε απο τα ηχεια του στερεοφωνικου?

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

Βεβαιως και γινεται!

Μια φωτογραφια απο το πισω μερος του στερεοφωνικου να δουμε τι εισοδους εχει αρκει :-)

Δημοσ.

Συγνωμη για την καθηστεριση αλλα μολις βρηκα χρονο να βγαλω τις φωτος.

Παρουσιαζω δυο φωτος, μια γενικη αποψη του πισω μερους του στερεοφωνικου και ενα ζοομ στην περιοχη που εχει τους διαφορους χωρους για καλωδια :-)

76814179tj3.th.jpg

32670300is3.th.jpg

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θές καλώδιο από mini Jack (αρσενικό) σε διπλό RCA (αρσενικό) τα συνδέεις από το out της κάρτας ήχου στις δύο υποδοχές (άσπρη-κόκκινη)

Δημοσ.

κατανοητο αυτο ποιο καλωδιο χρειαζομαι και που το βαζω στο στερεοφωνικο, αλλα στο pc σε ποια υποδοχη μπορω να το βαλω?

Δημοσ.
κατανοητο αυτο ποιο καλωδιο χρειαζομαι και που το βαζω στο στερεοφωνικο, αλλα στο pc σε ποια υποδοχη μπορω να το βαλω?

Το καλώδιο που σου έγραψα παραπάνω. Το άσπρο και το κόκκινο πάνε στις αντίστοιχες θέσεις του στερεοφωνικού και το μαύρο στο PC στην έξοδο ήχου, στην κάρτα ήχου εκεί που βάζεις τα ηχεία του υπολογιστή.

Δημοσ.

Εχω την αίσθηση οτι η συγκεκριμμένη είσιοδος είναι για σύνδεση πικαπ (LP player - phono) και οχι AUX.

Τι γραφει διπλα στα βυσματα ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπεραααα!! να ρωτησω, εγω τα συνεδεσα οπως λετε αλλα οταν βαζω μουσικh παιζει μονο το ενα ηχειο... και το ρυθμισα ηδη απ τα windows (vista home premium) στο stereo.... μπορειτε να με διαφωτισετε? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...