maria_smile Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Γεια σας!!! Γινεται να υπαρχει σ εναν υπολογιστη μια συνδεση dial up και μια adsl;; εγω εχω adsl, αλλα καποιες φορες πρεπει να συνδέομαι με dial up. πως μπορω να το κανω; Ευχαριστω/!!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 θα βαλεις ενα 56 ari εσωτερικο μοντεμ και οποτε θες θα κλεινεις το adsl και θα μπενεις με αυτο.ποιος ο λογος να μπενεις με 56 .μηπως καποιο συγκεκριμενο email η καποια συγκεκριμενη σελιδα που δεν σε αφηνει να μπεις με αλλο provider?για να σε βοηθησω ρωταω.
maria_smile Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Χαιρεται! και σ ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα το προβλημα μου είναι οτι στο σπιτι μου εχω adsl και ολα ειναι μια χαρα. Αλλα πολλες φορες παω σε κατι φιλους (για εργασιες κτλ) που εχουν dial up και εκει δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ και πρεπει καθε φορα να ανοιγω το ιντερνετ απο αλλον υπολογιστη, να τα σωζω σε φλασακι και να τα αντιγραφω στο δικο μου. Ολοκληρη ιστορια δηλαδη.. γιαυτό έλεγα αν γινόταν να συνδεθω απο το δικο μου θα ηταν πολυ πιο βολικο..
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 οκ.γινεται κανονικα απλα θα κανεις κλικ το εικονιδιο τις dial up και μετα θα ανοιγεις ιντερνετ εχπλορερ
maria_smile Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Χαιρεται και ευχαριστω και παλι για την απαντηση... Οπως προείπα αυτο δεν γινεται..ακριβως αυτο ειναι το προβλημα: οταν παω να ανοιξω μια dial up απο τον υπολογιστη μου,απλα δεν ανοιγει τιποτα.. δεν ξερω το γιατι... ευχαριστωωωωωωω
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 συγνωμη καταφερες να φτιαξεις την συνδεση?δοκιμασε παλι απο την αρχη απο τον πινακα ελεγχου.προσπαθω να καταλαβω που κολλας ακριβως.ολα αυτα βεβεα προυποθετουν οτι εχεις 56 k modem διοτι το adsl modem δεν ειναι dial up
maria_smile Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εχω modem 56, αλλα δεν ξερω που ακριβως κολλαει. τη συνδεση την κανω κανονικα.. τελοσπαντων..θα ξαναπροσπαθησω και θα ενημερωσω... ευχαριστω πολυ παντως...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 πας στον φιλο σου φιλη σου συνδεεις το τηλεφωνικο καλωδιο στο λαπτοπ σου και κανεις κλικ στο εικονιδιο που εχεις για συνδεση.νουμερο εχεις του provider που θες.λογικα αν δεν συνδεθει θα πρεπει να σου βγαλει μυνημα λαθους και εναν αριθμο.αν σου βγαλει σφαλμα 678 τοτε θα βαλεις αντι για το νουμερο του provider θα βαλεις το κινητο σου και θα δεις αν θα χτυπησει το κινητο σου.να το παρουμε βημα βημα για να δουμε γιατι δεν μπενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.