Προς το περιεχόμενο

ADSL+DIAL UP

maria_smile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!

Γινεται να υπαρχει σ εναν υπολογιστη μια συνδεση dial up και μια adsl;;

εγω εχω adsl, αλλα καποιες φορες πρεπει να συνδέομαι με dial up. πως μπορω να το κανω;

Ευχαριστω/!!

Δημοσ.

θα βαλεις ενα 56 ari εσωτερικο μοντεμ και οποτε θες θα κλεινεις το adsl και θα μπενεις με αυτο.ποιος ο λογος να μπενεις με 56 .μηπως καποιο συγκεκριμενο email η καποια συγκεκριμενη σελιδα που δεν σε αφηνει να μπεις με αλλο provider?για να σε βοηθησω ρωταω.

Δημοσ.

Χαιρεται!

και σ ευχαριστω για την απαντηση.

Βασικα το προβλημα μου είναι οτι στο σπιτι μου εχω adsl και ολα ειναι μια χαρα. Αλλα πολλες φορες παω σε κατι φιλους (για εργασιες κτλ) που εχουν dial up και εκει δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ και πρεπει καθε φορα να ανοιγω το ιντερνετ απο αλλον υπολογιστη, να τα σωζω σε φλασακι και να τα αντιγραφω στο δικο μου. Ολοκληρη ιστορια δηλαδη.. γιαυτό έλεγα αν γινόταν να συνδεθω απο το δικο μου θα ηταν πολυ πιο βολικο..

Δημοσ.

Χαιρεται και ευχαριστω και παλι για την απαντηση...

Οπως προείπα ;) αυτο δεν γινεται..ακριβως αυτο ειναι το προβλημα: οταν παω να ανοιξω μια dial up απο τον υπολογιστη μου,απλα δεν ανοιγει τιποτα..

δεν ξερω το γιατι...

ευχαριστωωωωωωω

Δημοσ.

συγνωμη καταφερες να φτιαξεις την συνδεση?δοκιμασε παλι απο την αρχη απο τον πινακα ελεγχου.προσπαθω να καταλαβω που κολλας ακριβως.ολα αυτα βεβεα προυποθετουν οτι εχεις 56 k modem διοτι το adsl modem δεν ειναι dial up

Δημοσ.

εχω modem 56, αλλα δεν ξερω που ακριβως κολλαει. τη συνδεση την κανω κανονικα..

τελοσπαντων..θα ξαναπροσπαθησω και θα ενημερωσω...

ευχαριστω πολυ παντως...

Δημοσ.

πας στον φιλο σου φιλη σου συνδεεις το τηλεφωνικο καλωδιο στο λαπτοπ σου και κανεις κλικ στο εικονιδιο που εχεις για συνδεση.νουμερο εχεις του provider που θες.λογικα αν δεν συνδεθει θα πρεπει να σου βγαλει μυνημα λαθους και εναν αριθμο.αν σου βγαλει σφαλμα 678 τοτε θα βαλεις αντι για το νουμερο του provider θα βαλεις το κινητο σου και θα δεις αν θα χτυπησει το κινητο σου.να το παρουμε βημα βημα για να δουμε γιατι δεν μπενει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...