Xvipes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 1ος υπολογιστής:2 κάρτες δικτύου,πάνω σε αυτόν συνδέεται το ρουτερ. 2ος υπολoγιστής:1 κάρτα δικτύου,πέρνει ιντερνετ από τα windows του 1ου υπολογιστή. Ο τρόπος που έκανα να παίρνει internet ο 2ος υπολογιστής ήταν με 2η κάρτα δικτύου στον 1ο υπολογιστή. Άρα έχω 2 τοπικές συνδέσεις στον 1ο υπολογιστή(που έχει και το ρουτερ) και 1 τοπική σύνδεση σε αυτόν που παίρνει νετ απο τον 1ο. Η απορία μου είναι πως μπορώ να ανοίξω ports στον 2ο υπολογιστή?Λογικά δεν θα πρέπει να ρυθμίσω κάτι από το firewall των windows?(απενεργοποιημένο το έχω.) Επειδή από το firewall των windows δεν γνωρίζω και πολλά αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει λίγο αναλυτικά αν δεν βαριέται Και τα 2 p.c έχουν windows xp pro sp2 ,χωρίς updates.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 καλα συγνωμη γιατι δεν πας να παρεις ενα switch με 10 ευρω και να κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος και να μην αφηνεις ενα pc να δουλευει συνεχεια και να χριαζεται να περνεις διαμεσω αυτου.ενα switch και θα παιξεις ανεξαρτητα.
Xvipes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θα γίνει και αυτό αλλά από Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε can you help poulinos?
nske Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=256697 Το ίδιο ακριβώς.
100 010 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πουλ.... θαλεγα να του δωσεις τα 10 euro γιατι δεν αξιζει να ασχοληθεις (jocke)
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πουλ.... θαλεγα να του δωσεις τα 10 euro γιατι δεν αξιζει να ασχοληθεις (jocke) μαλλον αυτο θα κανω διοτι δεν το εχω δοκιμασει ποτε αυτο που λεει αυτος.εχω κανει διπλο port forward αναμεσα σε 2 ρουτερς που ειχε πιο πολυ νοημα απο οτι αυτο.πιο πολλη ρευμα θα καψεις μεχρι τον σεπτεμβρη.δεν το εχω δοκιμασει για να πω τι γινετε.ισως με διπλο port forward ισως αμα γινουν bridge τα 2 connectios στο pc που κανει τον ενδιαμεσο να μην χρεαστει και αλλο port forward alla ολα αυτα στην θεωρια.στην πραξη θα θελα να δω πως γινεται απο περιεργεια μονο διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανα στην πραξη ποτε αυτο.το θεωρω επιοικως απαραδεκτο να μην παρει καποιος switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.