Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή εικονιδίου στα αρχεία .dll

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έκανα δεξί κλικ σε ενα DLL και επέλεξα να ανοίγει με το σημειωματάριο και ήταν τσεκαρισμένο να ανοίγει πάντα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ολλα τώρα τα DLL μου έχουν την εικόνα του σημειωματάριου πως μπορώ να τα επαναφέρω όπως ήταν πριν? δλδ με το γραναζακι όπως είναι κανονικά?

Δημοσ.

ωραία και τη κάνω εκεί?? έχω vista home premium

πως τελικά θα μπορέσω να αλλάξω αυτήν την εικόνα τελικά των DLL καμιά ιδέα βρε παιδιά???

Δημοσ.

Για να κάνεις την αλλαγή του εικονιδίου πρέπει να παρέμβεις στην registry.

Για να πας κάνεις: start -> regedit.exe

Και μετά πρέπει να δείς το παράθυρο που επισυνάπτω.

Κάτω από HKEY_CLASSES_ROOT θα δεις το dllfile εκεί θα πρέπει στo key default icon να τα επαναφέρεις στο default όπως βλέπεις παρακάτω.

regeditsj8.jpg

Επίσης κράτα τις τιμές που είχε πριν κάνεις την αλλαγή,μπας και πάει κάτι στραβά και μετά τρέχεις.

Και τέλος...διακρίνω ένα άγχος προς την αναζήτηση απάντησης στο πρόβλημά σου ή μου φαίνεται?:-)

Ένα εικονίδιο είναι μην τρελαθούμε κιόλας.

Δημοσ.

φίλε μου ευχαριστώ για την βοήθεια το έκανα και αυτό άλλαξα την τιμή έκανα ρεσταρτ αλλά δεν άλλαξαν πάλι τη άλλο να κάνω??

άγχος??δεν το έχω και σε τίποτε να φυγη άπω το παράθυρο

Δημοσ.

Διέγραψες οποιαδήποτε άλλη τιμή έχει στο DefaultIcon?

Αν πάλι δεν δουλεύει τότε μάλλον ο explorer κάπου τα έχει κάνει cache όλα αυτά.Κατέβασε το CCleaner και καθάρισε την cache του windows explorer.

Από τα Advanced στο CCleaner επέλεξε να καθαρίσει και το Custom Files and Folders.Εκτός από αυτό επέλεξε να καθαρίσει και τα πάντα στον Windows Explorer.

Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά η βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω φτάνει μέχρι εδώ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.

Απλά σβήσε το κλαδί

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.dll

Θέλει και μια κλήση SHChangeNotify για να ενημερωθούν τα εικονίδια, αλλά πιο εύκολο είναι να κάνεις απλά μια επανεκκίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...