earth_walker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 παιδιά έκανα δεξί κλικ σε ενα DLL και επέλεξα να ανοίγει με το σημειωματάριο και ήταν τσεκαρισμένο να ανοίγει πάντα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ολλα τώρα τα DLL μου έχουν την εικόνα του σημειωματάριου πως μπορώ να τα επαναφέρω όπως ήταν πριν? δλδ με το γραναζακι όπως είναι κανονικά?
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ...βασικά δε σε χαλάει αυτό πουθενά, αλλά αν επιμένεις, ctrl panel/folder options/file types
earth_walker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δώσε μου λιγάκι αν θέλεις τις οδηγίες σε απλά ελληνικά φίλε μου έχω windows vista home premium ελληνικά
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ...πίνακας ελεγχου, επιλογές φακέλων, και καρτέλλα τύποι αρχείων, αν είναι όπως στα xp.
earth_walker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ωραία και τη κάνω εκεί?? έχω vista home premium πως τελικά θα μπορέσω να αλλάξω αυτήν την εικόνα τελικά των DLL καμιά ιδέα βρε παιδιά???
alex2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Για να κάνεις την αλλαγή του εικονιδίου πρέπει να παρέμβεις στην registry. Για να πας κάνεις: start -> regedit.exe Και μετά πρέπει να δείς το παράθυρο που επισυνάπτω. Κάτω από HKEY_CLASSES_ROOT θα δεις το dllfile εκεί θα πρέπει στo key default icon να τα επαναφέρεις στο default όπως βλέπεις παρακάτω. Επίσης κράτα τις τιμές που είχε πριν κάνεις την αλλαγή,μπας και πάει κάτι στραβά και μετά τρέχεις. Και τέλος...διακρίνω ένα άγχος προς την αναζήτηση απάντησης στο πρόβλημά σου ή μου φαίνεται? Ένα εικονίδιο είναι μην τρελαθούμε κιόλας.
earth_walker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 φίλε μου ευχαριστώ για την βοήθεια το έκανα και αυτό άλλαξα την τιμή έκανα ρεσταρτ αλλά δεν άλλαξαν πάλι τη άλλο να κάνω?? άγχος??δεν το έχω και σε τίποτε να φυγη άπω το παράθυρο
alex2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Διέγραψες οποιαδήποτε άλλη τιμή έχει στο DefaultIcon? Αν πάλι δεν δουλεύει τότε μάλλον ο explorer κάπου τα έχει κάνει cache όλα αυτά.Κατέβασε το CCleaner και καθάρισε την cache του windows explorer. Από τα Advanced στο CCleaner επέλεξε να καθαρίσει και το Custom Files and Folders.Εκτός από αυτό επέλεξε να καθαρίσει και τα πάντα στον Windows Explorer. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά η βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω φτάνει μέχρι εδώ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
earth_walker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 έκανα και αυτό που μου είπες τίποτε γμτ μου τι σκατά άλλο να θέλει??
alex2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δεν έχω ιδέα φίλε μου. Έχεις SP1 για τα Vista?Μπορεί να είναι κάποιο bug αυτό που να έχει διορθωθεί στα SP1.
alkisg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Απλά σβήσε το κλαδί HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.dll Θέλει και μια κλήση SHChangeNotify για να ενημερωθούν τα εικονίδια, αλλά πιο εύκολο είναι να κάνεις απλά μια επανεκκίνηση.
earth_walker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Eυχαριστω φίλε μου αυτό ήταν το έκανα και επανήλθαν όπως ήταν αρχικά να είσαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.