fe31h Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Γεια χαρά σε όλους σας!!! Έχω ένα φορητό και έναν επιτραπέζιο υπολογιστή... Τώρα θα ήθελα αυτούς τους δύο να τους συνδέσω μεταξύ τους μέσω καλωδιου (ethenet) ώστε να είναι ο επιτραπέζιος στο ιντερνετ αλλα και να μεταφερει την συνδεση στον φορητο... Καλωδιο εχουμε αλλα οταν τους συνδεω τοτε περιμενω λιγο (οι δυο μπλε οθονες αναβοσβήνουν με μια μπαλιτσα στην μεση -κατι τετοιο-) και μετα μου βγαζει οτι συνδεθηκε με περιορισμενες δυνατοτητες και τέτοια!:cry: Έψαξα λιγάκι αλλά τζίφος... μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλω πάρα πολύ??? Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικά Νίκος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Γιατι δεν βαζεις ενα modem router και να συνδεσεις εκει επανω τους δυο υπολογιστες ωστε να μπαινουν και ανεξαρτητα στο internet και να βλεπει ο ενας τον αλλον ???
lion2486 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τί καλώδιο χρησιμοποίησες? crossover(ανάστροφο) ή straight(κανονικό)? Αν κατάλαβα καλά θα συνδέσεις τις δύο κάρτες δικτύου, τότε χρειάζεσαι ανάστροφο καλώδιο. Κάνε την σύνδεση και πήγενε στη δημιουργία οικιακού δικτίου από τον πίνακα ελέγχου. Κάνε την επιλογή "Αυτός ο η/υ συνδέεταο στο internet και ένας άλλος η/υ συνδέεται μέσω αυτού" στον destop και στο Laptop κάνε την επιλογή "Αυτός ο η/υ συνδέεται σε ένα δίκτιο που έχει σύνσεση στο internet (όχι μέσω οικιακής πύλης (router)".
fe31h Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι οκ γιατι το ειχα ξανακανει πιο παλια!! αλλα αφηστε το... το μοντεμ μου τα επαιξε καλα καλα!!! (και αυτο το μνμ το στελνω απο νετ...) ετσι πηρα τον οτε για αναβαθμιση της συνδεσης μου και θα μου στειλουν καινουριο οχι μοντεμ αλλα ρουτερ... αν και τοτε εχω προβληματα θα ξαναποσταρω Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας!!!!
jtsc21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 βασικα δες και τον οδηγο που εχει στο πρωτο-πρωτο θρεντ. πριν απο κανα 2μηνο τον ακολουθησα και ολα πηγαν μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.