katerinaki16 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Προσπαθω ενα μηνα τωρα να περασω μουσικη απο τον υπολογιστη μου στο ipod,αλλα ματαια. Μπορει καποιος να μου εξηγησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ένα μήνα;;;; Είναι απλό. Πετάς στο iTunes τα κομμάτια που θες, συνδέεις το iPod, αυτό αναγνωρίζεται από το iTunes και μετά απλά πατάς sync!Αυτό σε Mac, γιατί σε Windows... πάλι το ίδιο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τελευταία έκδοση του iTunes έχεις;; Πως προσπαθείς;; Τι iPod έχεις και τι έκδοση Operating System( Mac OS X, Windows ) ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θα σου ελεγα να μην βαλεις να γινεται automatic ο συγχρονισμος γιατι αν σβησεις τα κομματια απο το itunes αυτο θα τα σβησει και απο το ipod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος αν θυμάμαι καλά.... floola το λένε και είναι free. http://ipodgr.com/blog/index.php/2007/03/19/floola/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki16 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τελικα τα καταφερα μονη μου! Σας ευχαριστω ολους σας παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.