Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 να φανταστώ ότι τα αντιπαθείς για να postάρεις κάτι τέτοιο εδώ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Btw γέννησε η γάτα μου... Και βρήκες το σωστό topic να το ποστάρεις! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:08 ---------- Γενικά αυτό που λέει ο μίντι ισχύει, αν πάτε να αντιμετωπίσετε τη γάτα σαν το εκάστοτε βλακόσκυλο "φάε και κάνε μου τεμενάδες" θα εκπλαγείτε αρκετά. Δοκιμάστε να τους φερθείτε σαν να έχουν ανθρώπινο ταπεραμέντο και μπορεί να καταφέρετε να επικοινωνήσετε. Ή απλά περιμένεις να της έρθει ο οίστρος, οπότε στη διάρκεια αυτών των ημερών γίνεται ...χαλί να την πατήσεις!
tolkki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Τις γατες γιατι ειναι υπουλες και σπιουνες σαν τις γυναικες. Δε φτανει που τις εχουμε να μας τρωνε τη ζωη με τη μιρλα τους,τις εχουμε και σε μορφη κατοικιδιου. Ουστ!!!
panospc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5BXHsYgSUbI]http://www.youtube.com/watch?v=5BXHsYgSUbI[/ame]
frenzy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ή απλά περιμένεις να της έρθει ο οίστρος, οπότε στη διάρκεια αυτών των ημερών γίνεται ...χαλί να την πατήσεις! Σε έχω με φιξντ αλλά ασ'το. Κι εγώ δεν τις πάω τις κωλόγατες. Όχι να τις κλωτσάω, ή να τις φολιάζω, αλλά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Όταν τις αγκαλιάζεις φεύγουν, αν τις χαιδεύεις πολύ ώρα σε γρατζουνάνε με αγάπη, τα περιττώματά τους μυρίζουν στη μύτη με τον ίδιο τρόπο που ένα κομπρεσέρ ακούγεται στα αυτιά. Οι γατάνθρωποι αποκτούν μια τάση να παραμιλούν με τα χρόνια (φαντάζομαι οφείλεται στο τοξόπλασμα), όχι μόνο τρώνε αλλά και σου φέρνουν οτι μαλακισμένο βρωμερό πλάσμα σκοτώνουν και νιώθουν και περήφανες. Κάνουν εμετό με τον ίδιο τρόπο που κατουράνε - σε ρουτίνα. Και πάντα θα βγάλουν νύχια στο αγαπημένο σου πουκάμισο. Νομίζω ανήκουν περισσότερο στο δάσος.
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Mε τις γάτες έχει τύχει να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά οπότε τους δίνω πολύ περισσότερο respect από τα βλακόσκυλα. Είναι αλάνια. Δεν ξέρω αν θα τις έβαζα σπίτι μου παρόλα αυτά. Πάντως αν δω κάποιον να πάει να τις κλωτσήσει,βασανίσει κλπ, δεν γουστάρω καθόλου. Τις κατσαρίδες τις θεωρώ evil οπότε άνετα θα έλεγες ότι της αντιπαθώ. Κουνούπια επίσης. Έντομα όπως ακρίδες,τζιτζίκια έχουν το respect μου πάντως. Κουνούπια και μύγες είναι ενοχλητικά, αλλά λύνεται εύκολα η φάση για τα κουνούπια . Κάποιοι λένε ότι οι μύγες δεν σε ενοχλούν δεύτερη φορά αν είσαι κοντά στη φύση του βούδα. Δεν έχω τέτοια προσωπική εμπειρία. Με ποντίκια δεν έχω πολλές εμπειρίες, λίγες φορές να τα έχω δει live, γενικά δεν μου φαίνονται τόσο evil αλλά σε ορδές μπορεί να κάνουν ζημιά και να μας στείλουν σε μακροχρόνια ανυπαρξία γρηγορότερα με τις ασθένειες που μεταδίδουν. Παρόλα αυτά τα χρησιμοποιούμε ως πειραματόζωα σε διάφορους τομείς της επιστημής, συμπεριλαμβανομένων των νευροεπιστημών, οπότε είναι καλά και αυτά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Σε έχω με φιξντ αλλά ασ'το. Κι εγώ δεν τις πάω τις κωλόγατες. Όχι να τις κλωτσάω, ή να τις φολιάζω, αλλά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Όταν τις αγκαλιάζεις φεύγουν, αν τις χαιδεύεις πολύ ώρα σε γρατζουνάνε με αγάπη, τα περιττώματά τους μυρίζουν στη μύτη με τον ίδιο τρόπο που ένα κομπρεσέρ ακούγεται στα αυτιά. Οι γατάνθρωποι αποκτούν μια τάση να παραμιλούν με τα χρόνια (φαντάζομαι οφείλεται στο τοξόπλασμα), όχι μόνο τρώνε αλλά και σου φέρνουν οτι μαλακισμένο βρωμερό πλάσμα σκοτώνουν και νιώθουν και περήφανες. Κάνουν εμετό με τον ίδιο τρόπο που κατουράνε - σε ρουτίνα. Και πάντα θα βγάλουν νύχια στο αγαπημένο σου πουκάμισο. Νομίζω ανήκουν περισσότερο στο δάσος. Όταν είπα "χαλί να την πατήσεις", εννοω πως τις κάνεις ότι θέλεις χωρίς να αντιδρούν ή να θυμώνουν γιατί είναι τρελαμένες από τις ορμόνες τους Τώρα για τα υπόλοιπα είναι όλα υποκειμενικά! Αν έχεις τη σωστή άμμο (cats pride) δεν βρωμάει όταν λερώνει (εκτός αν κάτσεις από πάνω της όταν τα κάνει) και επίσης με τις νέες τροφές δεν κάνουν πλεον εμετό τις τρίχες! Η δικιά μου τουλάχιστον δεν έχει κάνει ποτέ εμετό τους τελευταίους 6 μήνες (orijen τρώει)!
pj20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 nick[;2856848'']Mε τις γάτες έχει τύχει να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά πως εγινε αυτο???:p
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 πως εγινε αυτο???:p Πομπός: Σκέψη/Vibe --> Βλέμμα Δέκτης: Βλέμμα - Σκέψη/Vibe.
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αλήθεια είναι, έχω κοιταχτεί άπειρες φορές στα μάτια με γάτα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G1Jqu70c6XE[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.