Προς το περιεχόμενο

Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άσχετο: πως κατουράει ένα τζιτζίκι???:rolleyes:B)

Aπο το πίσω μέρος του. Αν πιάσεις καμια φορά κανένα και το αφήσεις να φύγει θα δείς που αφήνει κάποιο υγρό....

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

spider.jpg

s_spider.jpg

orbweaver-spider.JPG

spider1.jpg

spider10.jpg

scorpion02b.jpg

Ένα classic για το τέλος

80058786.JPG

χρισ... και κυριε? τι ειναι αυτο το αποκοσμο πλασμα στην πρωτη φωτογραφια?

• Super Moderators
Δημοσ.

boss spider λογικά...έχει και mana bar εκτός από health bar...

Δημοσ.
Αντιπάθειες :

Τα "κακόψυχα" σκυλιά, ή ίσως αλλιώς τα μη φιλικά.

Οι μη φιλικές-φοβισμένες (οικόσιτες, γιατί οι αδέσποτες έχουν όλες τη δικαιολογία) - όχι κακόψυχες, διότι έχω γνωρίσει αρκετές, για να μπορώ να πω ότι το κακόψυχη γάτα είναι άκυρος όρος.

Οι μύγες. Τις αντιπαθώ για την συνήθεια που έχουν να σ' ενοχλούν προσγειωνόμενες πάνω σου, να τις διώχνεις, κι αυτές να ξαναρχονται αμέσως. Για την ακρίβεια, η αντιπάθεια αυτή φτάνει στα όρια του μίσους. Τα μόνα έμβια που σχεδόν δεν έχω τύψεις αλλά ικανοποίηση όταν τα σκοτώνω.

Τα ντυμένα ζώα που μπορούν να εκμεταλλευτούν, να κακοκαρδίσουν, να πληγώσουν, να προκαλέσουν, και γενικώς έτσι να σου υποδείξουν έμμεσα ότι είτε θεός δεν υπάρχει, είτε είναι πολύ λάθος, είτε πολύ σαδιστής, είτε πολύ χιουμορίστας, αλλά δεν πιάνουμε το αστείο.

Σχετικώς κοντά στην άποψη μου τα παραπάνω. Θα κάνω μια επαναδιατύπωση:

Θα βάλω πρώτες πρώτες τις γάτες, που ναι μεν δε φταίνει (ένστικτο γαρ), αλλά με ενοχλεί απίστευτα ο χαρακτήρας τους, το ότι δεν εκπαιδεύονται με τίποτα (δεν καταλαβαίνουν όταν τις τιμωρείς γιατί το κάνεις), δεν ξέρουν τι θα πει ευγνωμοσύνη, κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και μας το παίζουν χαριτωμένες για να τις ταΐσουμε ενώ δε μας αγαπάνε καθόλου, δεν είναι πιστές κτλ κτλ (εν ολίγοις, δεν είναι σκύλοι). Ουστ να μου χαθούνε.

Επίσης με εκνευρίζει η ασέβεια από τις μύγες. Δηλαδή εγώ αν ήμουν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και πήγαινα πάνω σε έναν γίγαντα και αυτός με κυνηγούσε να με σκοτώσει, ε, θα έφευγα ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος! Δε θα επέμενα εκεί! Και να πω ότι έχει και τίποτα πάνω μου που να τις ενδιαφέρει, πάει στο καλό. Τι; Φαγητό έχω στο δέρμα μου;

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης με εκνευρίζει η ασέβεια από τις μύγες. Δηλαδή εγώ αν ήμουν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και πήγαινα πάνω σε έναν γίγαντα και αυτός με κυνηγούσε να με σκοτώσει, ε, θα έφευγα ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος! Δε θα επέμενα εκεί! Και να πω ότι έχει και τίποτα πάνω μου που να τις ενδιαφέρει, πάει στο καλό. Τι; Φαγητό έχω στο δέρμα μου;

πράγματι ασέβεια, μας βλέπουν σαν σκατά...

Δημοσ.

Βέβαια μπορεί να σου ρίχνουν και τα μικροσκοπικά κουραδάκια τους όταν περπατάνε πάνω σου...και αν όχι σε 'σενα στην λαχταριστή πίτσα που μόλις παρήγγειλες. Καλή σου όρεξη. =ρ

Δημοσ.

τα μονα εντομα που συμπαθω ειναι οι πεταλουδες + τα τζιτζικια. ολα τα υπολοιπα γινονται... ΛΙΩΜΑ! :devil: αχ αηδιασα! :eek:

Δημοσ.

Στίβω το μυαλό μου να βρω ένα ζουζουνάκι που θα μπορούσα να συμπαθήσω...τελικά καταλήγω στο παρακάτω. :P

409570434_d946f7b00a.jpg?v=0

Δημοσ.
Δύο απόκοσμα πλάσματα είναι πάνω σε ρομαντική στιγμή

Κουνούπια και κατσαρίδες για μένα. Θα ήθελα να αφανιζόταν πλήρως και τα δύο από το πλανήτη. Εξάλλου δε νομίζω ότι προσφέρουν και κάπου

Δημοσ.

δε μπορω ανακατευτηκα! :eek: σταματηστε τη γη να κατεβω ΤΩΡΑ!!! γιατι ο Θεος δημιουργησε τις αραχνες?? παω να δημιουργησω νεο θρεντ χωρις αηδιαστικα εντομα!!! :eek::eek::eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...