deminho11 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Άσχετο: πως κατουράει ένα τζιτζίκι??? Aπο το πίσω μέρος του. Αν πιάσεις καμια φορά κανένα και το αφήσεις να φύγει θα δείς που αφήνει κάποιο υγρό....
__D3mIaN__ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Άσχετο: πως κατουράει ένα τζιτζίκι??? Τζζζζζζσσσσσσςςςςςςςςςςς.......
gdriver Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ένα classic για το τέλος χρισ... και κυριε? τι ειναι αυτο το αποκοσμο πλασμα στην πρωτη φωτογραφια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 χρισ... και κυριε? τι ειναι αυτο το αποκοσμο πλασμα στην πρωτη φωτογραφια? boss spider λογικά...έχει και mana bar εκτός από health bar...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αντιπάθειες : Τα "κακόψυχα" σκυλιά, ή ίσως αλλιώς τα μη φιλικά. Οι μη φιλικές-φοβισμένες (οικόσιτες, γιατί οι αδέσποτες έχουν όλες τη δικαιολογία) - όχι κακόψυχες, διότι έχω γνωρίσει αρκετές, για να μπορώ να πω ότι το κακόψυχη γάτα είναι άκυρος όρος. Οι μύγες. Τις αντιπαθώ για την συνήθεια που έχουν να σ' ενοχλούν προσγειωνόμενες πάνω σου, να τις διώχνεις, κι αυτές να ξαναρχονται αμέσως. Για την ακρίβεια, η αντιπάθεια αυτή φτάνει στα όρια του μίσους. Τα μόνα έμβια που σχεδόν δεν έχω τύψεις αλλά ικανοποίηση όταν τα σκοτώνω. Τα ντυμένα ζώα που μπορούν να εκμεταλλευτούν, να κακοκαρδίσουν, να πληγώσουν, να προκαλέσουν, και γενικώς έτσι να σου υποδείξουν έμμεσα ότι είτε θεός δεν υπάρχει, είτε είναι πολύ λάθος, είτε πολύ σαδιστής, είτε πολύ χιουμορίστας, αλλά δεν πιάνουμε το αστείο. Σχετικώς κοντά στην άποψη μου τα παραπάνω. Θα κάνω μια επαναδιατύπωση: Θα βάλω πρώτες πρώτες τις γάτες, που ναι μεν δε φταίνει (ένστικτο γαρ), αλλά με ενοχλεί απίστευτα ο χαρακτήρας τους, το ότι δεν εκπαιδεύονται με τίποτα (δεν καταλαβαίνουν όταν τις τιμωρείς γιατί το κάνεις), δεν ξέρουν τι θα πει ευγνωμοσύνη, κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και μας το παίζουν χαριτωμένες για να τις ταΐσουμε ενώ δε μας αγαπάνε καθόλου, δεν είναι πιστές κτλ κτλ (εν ολίγοις, δεν είναι σκύλοι). Ουστ να μου χαθούνε. Επίσης με εκνευρίζει η ασέβεια από τις μύγες. Δηλαδή εγώ αν ήμουν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και πήγαινα πάνω σε έναν γίγαντα και αυτός με κυνηγούσε να με σκοτώσει, ε, θα έφευγα ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος! Δε θα επέμενα εκεί! Και να πω ότι έχει και τίποτα πάνω μου που να τις ενδιαφέρει, πάει στο καλό. Τι; Φαγητό έχω στο δέρμα μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Επίσης με εκνευρίζει η ασέβεια από τις μύγες. Δηλαδή εγώ αν ήμουν ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και πήγαινα πάνω σε έναν γίγαντα και αυτός με κυνηγούσε να με σκοτώσει, ε, θα έφευγα ρε γαμώτο, δηλαδή έλεος! Δε θα επέμενα εκεί! Και να πω ότι έχει και τίποτα πάνω μου που να τις ενδιαφέρει, πάει στο καλό. Τι; Φαγητό έχω στο δέρμα μου; πράγματι ασέβεια, μας βλέπουν σαν σκατά...
slygeo87 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Βέβαια μπορεί να σου ρίχνουν και τα μικροσκοπικά κουραδάκια τους όταν περπατάνε πάνω σου...και αν όχι σε 'σενα στην λαχταριστή πίτσα που μόλις παρήγγειλες. Καλή σου όρεξη. =ρ
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Είναι τόσο μικροσκοπικά που δε τα καταλαβαίνεις.
pj20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 τα μονα εντομα που συμπαθω ειναι οι πεταλουδες + τα τζιτζικια. ολα τα υπολοιπα γινονται... ΛΙΩΜΑ! αχ αηδιασα!
slygeo87 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Στίβω το μυαλό μου να βρω ένα ζουζουνάκι που θα μπορούσα να συμπαθήσω...τελικά καταλήγω στο παρακάτω.
chiderboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 χρισ... και κυριε? τι ειναι αυτο το αποκοσμο πλασμα στην πρωτη φωτογραφια?Δύο απόκοσμα πλάσματα είναι πάνω σε ρομαντική στιγμή Κουνούπια και κατσαρίδες για μένα. Θα ήθελα να αφανιζόταν πλήρως και τα δύο από το πλανήτη. Εξάλλου δε νομίζω ότι προσφέρουν και κάπου
pj20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 δε μπορω ανακατευτηκα! σταματηστε τη γη να κατεβω ΤΩΡΑ!!! γιατι ο Θεος δημιουργησε τις αραχνες?? παω να δημιουργησω νεο θρεντ χωρις αηδιαστικα εντομα!!! :eek:
Evgenios1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δε πεθενει για κανενα λογο. Και τις γριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.