akpe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 #1: Οτιδήποτε (γενικώς) έχει πάνω από δυο πόδια, πετάει ή έρπεται και τσιμπάει. Kill'em all, let Got sort'em out. (εξαιρουμένης της μύγας) #2: Scolopendra Gigantea: . #1: Ο βασιλιάς όλων: Japanese/Asian Giant Hornet: (Ο Lucy προφανώς θα ψάχνει να βρεί petshop να φέρει λίγα για κατοικίδια αυτή τη στιγμή) . Guess who won.
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αυτα που οδηγάνε και αυτά που κάνουν ιατρικά λαθη
capitan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Κουνούπια + μύγες. Τα πρώτα είναι ο λόγος ανελέητων σφαλιάρων όταν έχονται στο αυτί. Το πράγμα είναι ακόμα χειρότερο γιατί ο ήχος που κάνουν είναι τόσο λεπτός που ανατριχιάζω. Αν είναι πάλι και ελικόπτερο, δε μπορώ να κοιμηθώ μέχρι να το σκοτώσω. Πολλές φορές αυτό το ρημάδι το κουνούπι που με έχει ρημάξει τη νύχτα, το πρωί το βρίσκω να έχει αράξει φαρδύ πλατύ φουσκωμένο, και τότε...it's payback motherfucker. Οι μύγες πάλι είναι το πλέον ενοχλητικό έντομο. Τις διώχνεις, κάνουν προσποίηση και σου τη βγαίνουν απ' την άλλη. Η αγάπη τους για μάτια-αυτιά-στόμα, θρυλική. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός είχα βρει μια αράχνη την οποία την τάιζα μύγες. Σε κάποια φάση ψόφησε απ'το πολύ φαί βέβαια, τι μου θυμήσατε...
eu@ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 οτιδηπωτε ερπεται κ ανηκει στα αθροποδα!!το χειροτερο μου:σαραντοποδαρουσα!!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τις σιχαμερες τις κατσαρίδες. Απλά. Όταν δω μια το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως την θέλω νεκρή με κάθε δυνατό τρόπο κ όσο πιο σύντομα κ άμεσα γίνεται! Με όλα τα υπόλοιπα δεν εχω πρόβλημα, μάλιστα ο,τι δεν τσιμπάει δεν εχω πρόβλημα να το πιάσω αν χρειαστεί. Βέβαια τα κουνούπια κ οι μύγες με ενοχλούν όχι σαν έντομα ειδικά, αλλά λόγω των εκνευριστικών χόμπι τους να κάθονται πάνω σου ή να σε ξυπνάνε το βράδυ. Κατά τ'άλλα τα θεωρώ ελεγχόμενα. Αλλά όσον αφορά τις κατσαρίδες θα προτιμούσα να πάθουν μια γενοκτονία να ησυχάσουμε! Αλήθεια οι ακρίδες γιατί είναι τόσο παρεξηγημένες; Ακακες είναι (οκ αν δεν είσαι αγρότης λολ) κ τρέφονται με φύλλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αλήθεια οι ακρίδες γιατί είναι τόσο παρεξηγημένες; Ακακες είναι (οκ αν δεν είσαι αγρότης λολ) κ τρέφονται με φύλλα. Άκακες μεν αλλά όταν προσγειώνονται κάνουν έναν απαίσιο ξερό ήχο (κρατς) που δεν περνάει απαρατήρητος! Επίσης είναι ηλίθιες γιατί αν πας να τις διώξεις κατά 99% θα πηδήξουν προς το λάθος σημείο (για να μην πω πάνω σου).
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Χαχαχα οκ με κάλυψες. Πάντως το τελευταίο όντως ισχύει, μετά απλά τις διώχνεις λολ
elven Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Όλα τα έντομα,ζώα κανένα πλην μερικών hommo sapiens με iq νεάτερνταλ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν στην λιστα των ζωων συμπεριλαβουμε οπως ειναι το σωστο, τον ανθρωπο, ε το πιο αντιπαθητικο ζωο ειναι μακραν ο ανθρωπος, δεν χωρα αμφιβολια. Απο εντομα: μυγες, κατσαριδες, κουνουπια
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Εγω αντιπαθω τις ακριδες. Οποτε δω ακριδα της πεταω μαχαιρι(και φυσικα δεν την πετυχενω και την σκοτονω με κανα περιοδικο )
Anastazio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ειδικα αυτές οι μεγαλες οι αργοκινητες με τα αβγα στον κωλο ειναι απαισιες. Λογικο ειναι ρε συ εχουν παθει ανοσια με τοσα χημικα που τρωνε στους υπονομους. Σε λιγο θα μιλανε κιολας.[/quote ε δακρυσα απο το γελιο φιλος...!
deminho11 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 1ο στην λίστα βάζω τις ακρίδες!!!!!! και όλους τους συγγενείς όπως αλογάκια της παναγίας, του χριστού του μωάμεθ και γενικά αυτά που όπως είπε ο φίλος όταν πας να τα διώξεις πηδάνε πάνω σου. 2ο τα κουνούπια "δεινόσαυρους" (λιβελούλες πρέπει να λέγονται) που απο το πάχος χρειάζονται 40 φτερά για να πετάξουν. 3ο τα σερσέγκια που λέμε και στο χωριό μου. 4ο τις κολο νυχτοπεταλούδες που έρχονται και σκάνε στον ύπνο σου στην μάπα!!! 5ο τις νυχτερίδες που σου έρχονται μερικά εκατοστά απο τα μούτρα και φεύγουν ΤΕΖΑ!!!! 6ο τα τζιτζίκια που καμιά φορά που κάθεσαι κάτω απο δέντρο ή θα σε κατουρήσει ή πηγαίνοντας να πετάξει θα πέσει 1000% στο κεφάλι σου....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 6ο τα τζιτζίκια που καμιά φορά που κάθεσαι κάτω απο δέντρο ή θα σε κατουρήσει ή πηγαίνοντας να πετάξει θα πέσει 1000% στο κεφάλι σου.... Άσχετο: πως κατουράει ένα τζιτζίκι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.