Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλά εγώ αν τύχει και δω καμιά κατσαρίδα στο σπίτι μου βάζω την ηλεκτρική σκούπα και την ρουφάει. Ούτε αίματα ούτε "κρατς κρουτς":devil: Πριν κάτι χρόνια είχα δει ένα έντομο που είχε το σχήμα ανθρώπινου πέους(δεν κάνω καθόλου πλάκα). Σαν ένα πέος με δύο πόδια που προχωράει όρθιο και είχε λίγο πιο ανοικτό χρώμα από αυτό του ανθρώπινου δέρματος με μέγεθος γύρω στα 3-4 εκατοστά. Έχει ξαναδεί κανείς τέτοιο πράγμα; Τότε δυστηχώς δεν υπηρχαν κινητά με κάμερες για να το γράψω πεος 3-4 εκατοστα? μπα... μονο σε νεογεννητο.
panospc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 πεος 3-4 εκατοστα? μπα... μονο σε νεογεννητο. Ψάχνωντας στο google βρήκα ένα που μοιάζει λιγάκι στο στυλ Φανταστείτε αυτό χωρίς "χεριά" με τον κορμό του να έχει σχήμα πέους με όρχεις από κάτω σε λίγο πιο ανοικτό χρώμα από του του ανθρώπινου δέρματος.
duende Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ααα εγω γουσταρω ολα τα εντομα.εχω και μια μικρη συλλογη με μερικα ειδη σαν αυτο στο avatar (και κατι αλλα ασχετα) , i'm a freak οκ οκ τα κουνουπια και οι μυγες μου τη σπανε,αλλα τι να κανεις.. μη πειραζετε τα εντομα!εχουν και αυτα ψυχη!! :p σοβαρα τωρα,ειναι κριμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν θα ήθελα να προσθέσω και την κατηγορία των "καμικαζομυγών" οι οποίες έχουν σκοπό της ζωής τους να πεθανουν μέσα στο ρουθούνι μου...άκρως αντιπαθητικές...
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν θα ήθελα να προσθέσω και την κατηγορία των "καμικαζομυγών" οι οποίες έχουν σκοπό της ζωής τους να πεθανουν μέσα στο ρουθούνι μου...άκρως αντιπαθητικές... Eίσαι νέγρος ή λευκός? Γιατί πρέπει να είναι πολύ καμικάζι η μύγα για να καταφέρει να μπει εκεί ...Για το στόμα ντάξει με το ποδήλατο παλία έκανα καλύτερη δουλειά κ από τα χελιδόνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οκ...έπρεπε να γράψω "καμικαζομυγάκια" για να το καταλάβεις, kk (u know εκείνα που είναι απίστευτα μικρά)
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Κατάλαβα εκείνα που συνήθως κάνουν κώλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου
Sleepless_007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ερπετό τρομερά θανάσιμο..Ελπίζω να μην μου τύχει ποτέ να δω ένα μπροστά μου.
PCharon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως άμα ζεις όλη σου τη ζωή σε μια τσιμεντούπολη, κάθε φορά που βλέπεις έντομο νομίζεις πως βλέπεις εξωγήινο και τρέχεις. Τα περισσότερα είναι τελείως άκακα. Έχω δει δει τη γιαγιά μου να σκοτώνει μικρό σκορπιό με το χέρι! (τον πάτησε με την παλάμη της, έτσι δε μπορεί να σε κεντρίσει) Προσωπικά ΤΟ έντομο που πάνω απ'όλα θα ήθελα να μην υπάρχει είναι η κατσαρίδα. Όχι μόνο για την αηδιαστική της εμφάνιση αλλά επειδή είναι ο ορισμός της βρωμιάς μπορεί να σέρνει μαζί της ένα κάρο παθογόνους μικροοργανισμμούς (σε εργαστηριακές αναλύσεις έχουν βρεθεί εως και 40 διαφορετικοί παθογόνοι και παράσιτα). Εκείνο που σιχαίνομαι περισσότερο, ανεξάρτητα από το είδος εντόμου, είναι όταν σκοτώνεις και βγαίνει το "ζουμί", μπλιαχ...
anterovgaltis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Kουνουπια!!!:devil: Δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις!
Tenshi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αντιπαθώ τις κατσαρίδες και για να είμαι πιο συγκεκριμένος,σιχαίνομαι το *κράτς* που κάνουν όταν τις πατάς. Το έντομο που πραγματικά το μισεί μέχρι και το αίμα μου είναι οι κοριοί.Και τα κουνούπια είναι ενοχλητικά και σου ρουφάνε το αίμα,τουλάχιστον δέν μοιράζονται μαζί σου το ίδιο κρεβάτι. Πραγματικά στον στρατό κάθε φορά που ξάπλωνα ένοιωθα σάν φαΐ μέσα σε πιατέλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 γιατί υπάρχουν και μη θανατηφόρες?
Sadman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Από ζώα τους ανθρώπους Από έντομα μόνο τις μύγες,γιατί πεθαίνουν δύσκολα Α και τα μικρά μυγάκια γιατί μου έχει τύχει να μου μπει ένα στο αυτί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.