Προς το περιεχόμενο

Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε λογικά υπάρχει. Προς το Ιραν μεριά θα βρίσκεται. Εχει πάθει μετάλλαξη και έγινε ετσι ;)

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα με αηδιάζουν τά έντομα που βγάζουν μια απαίσια μυρώδια όταν τα πατάς πχ. κλασοπαπαδιά, σκουλίκια

Είχα πατήσει ένα τέτοιο μέσα στη σκηνή όταν πήγαινα κατασκήνωση...1 ώρα καθόμασταν απ' έξω περιμένοντας να ξεβρωμίσει...:eek::eek::eek:

Δημοσ.

Τα περισσότερα έντομα είναι σιχαμένα!

Εκτώς αν βρήσκεσαι στη εξωχή!

Αν είσαι στο κρεβάτι και δεις ένα το πιθανότερο είναι να αρπάξεις μια παντόφλα και ... μπαμ!

Δημοσ.

Εχω δεί live σε ατύχημα κρανίο ανοιγμένο ανθρώπου που επέζησε κιόλας και δεν αηδίασα,αλλά αυτό με το σκουλήκι πήγε να μου βγάλει ότι είχα φάει όλη μέρα από το στομάχι.Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος οτι κάτι κινείται σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο?Πάνω από όλα υγεία παιδιά γιατί....

Δημοσ.

ρε παιδια εχετε προσεξει τωρα τελευταια οτι οι κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες και οσο περναει ο καιρος ολο και μεγαλωνουν....

Παλιοτερα οι περισσοτερες δεν πετουσαν ενω τωρα ολες ειναι τεραστιες και πετανε....

Οποτε βρισκω κατσαριδα, την βαραω, την βαραω, την βαραω αλλα δεν πεθαινει η ατιμη..!

Περιεργο πραγμα...εκτος αυτου ειναι διαφορετικες απο τις Αμερικανικες κατσαριδες οι οποιες δεν εχουν νομιζω φτερα και ειναι πιο ανοιχτοχρωμες....

Δημοσ.

Ειδικα αυτές οι μεγαλες οι αργοκινητες με τα αβγα στον κωλο ειναι απαισιες.

Λογικο ειναι ρε συ εχουν παθει ανοσια με τοσα χημικα που τρωνε στους υπονομους. Σε λιγο θα μιλανε κιολας.

Δημοσ.
Ειδικα αυτές οι μεγαλες οι αργοκινητες με τα αβγα στον κωλο ειναι απαισιες.

Λογικο ειναι ρε συ εχουν παθει ανοσια με τοσα χημικα που τρωνε στους υπονομους. Σε λιγο θα μιλανε κιολας.

Σε λιγο θα πηγαινουμε ξημερωματα στην κουζινα για να πιουμε νερο και θα βλεπουμε την κατσαριδα να εχει ανοιχτο το ψυγειο, να τρωει και να μας λεει ''What's up Doc?'' :lol::lol:

Δημοσ.
ρε παιδια εχετε προσεξει τωρα τελευταια οτι οι κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες και οσο περναει ο καιρος ολο και μεγαλωνουν....

Παλιοτερα οι περισσοτερες δεν πετουσαν ενω τωρα ολες ειναι τεραστιες και πετανε....

Οποτε βρισκω κατσαριδα, την βαραω, την βαραω, την βαραω αλλα δεν πεθαινει η ατιμη..!

Περιεργο πραγμα...εκτος αυτου ειναι διαφορετικες απο τις Αμερικανικες κατσαριδες οι οποιες δεν εχουν νομιζω φτερα και ειναι πιο ανοιχτοχρωμες....

και σε πυρηνικη εκρηξη θα επηζησουν οι που....:shock::shock::shock::shock:

μπλιαχ!!!!:eek::eek::eek::eek:

Δημοσ.

Καλά εγώ αν τύχει και δω καμιά κατσαρίδα στο σπίτι μου βάζω την ηλεκτρική σκούπα και την ρουφάει. Ούτε αίματα ούτε "κρατς κρουτς":devil:

Πριν κάτι χρόνια είχα δει ένα έντομο που είχε το σχήμα ανθρώπινου πέους(δεν κάνω καθόλου πλάκα). Σαν ένα πέος με δύο πόδια που προχωράει όρθιο και είχε λίγο πιο ανοικτό χρώμα από αυτό του ανθρώπινου δέρματος με μέγεθος γύρω στα 3-4 εκατοστά:shock:. Έχει ξαναδεί κανείς τέτοιο πράγμα; Τότε δυστηχώς δεν υπηρχαν κινητά με κάμερες για να το γράψω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...