kosmasgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ε λογικά υπάρχει. Προς το Ιραν μεριά θα βρίσκεται. Εχει πάθει μετάλλαξη και έγινε ετσι
jason_rethymno Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Εμένα με αηδιάζουν τά έντομα που βγάζουν μια απαίσια μυρώδια όταν τα πατάς πχ. κλασοπαπαδιά, σκουλίκια
civperr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Εμένα με αηδιάζουν τά έντομα που βγάζουν μια απαίσια μυρώδια όταν τα πατάς πχ. κλασοπαπαδιά, σκουλίκια Είχα πατήσει ένα τέτοιο μέσα στη σκηνή όταν πήγαινα κατασκήνωση...1 ώρα καθόμασταν απ' έξω περιμένοντας να ξεβρωμίσει...:eek:
sam sam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 τον γειτονα... μεγαλυτερο και αντιπαθεστατο ζωο δεν υπαρχει .+-
odiss Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τα περισσότερα έντομα είναι σιχαμένα! Εκτώς αν βρήσκεσαι στη εξωχή! Αν είσαι στο κρεβάτι και δεις ένα το πιθανότερο είναι να αρπάξεις μια παντόφλα και ... μπαμ!
toulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά είστε φοβεροί!!! Ένα θέμα τελείως μπλιαχχχ:eek:
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εχω δεί live σε ατύχημα κρανίο ανοιγμένο ανθρώπου που επέζησε κιόλας και δεν αηδίασα,αλλά αυτό με το σκουλήκι πήγε να μου βγάλει ότι είχα φάει όλη μέρα από το στομάχι.Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κάποιος οτι κάτι κινείται σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο?Πάνω από όλα υγεία παιδιά γιατί....
Swimmer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εχετε προσεξει τωρα τελευταια οτι οι κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες και οσο περναει ο καιρος ολο και μεγαλωνουν.... Παλιοτερα οι περισσοτερες δεν πετουσαν ενω τωρα ολες ειναι τεραστιες και πετανε.... Οποτε βρισκω κατσαριδα, την βαραω, την βαραω, την βαραω αλλα δεν πεθαινει η ατιμη..! Περιεργο πραγμα...εκτος αυτου ειναι διαφορετικες απο τις Αμερικανικες κατσαριδες οι οποιες δεν εχουν νομιζω φτερα και ειναι πιο ανοιχτοχρωμες....
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ειδικα αυτές οι μεγαλες οι αργοκινητες με τα αβγα στον κωλο ειναι απαισιες. Λογικο ειναι ρε συ εχουν παθει ανοσια με τοσα χημικα που τρωνε στους υπονομους. Σε λιγο θα μιλανε κιολας.
Swimmer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ειδικα αυτές οι μεγαλες οι αργοκινητες με τα αβγα στον κωλο ειναι απαισιες. Λογικο ειναι ρε συ εχουν παθει ανοσια με τοσα χημικα που τρωνε στους υπονομους. Σε λιγο θα μιλανε κιολας. Σε λιγο θα πηγαινουμε ξημερωματα στην κουζινα για να πιουμε νερο και θα βλεπουμε την κατσαριδα να εχει ανοιχτο το ψυγειο, να τρωει και να μας λεει ''What's up Doc?'' :lol:
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Οι κατσαρίδες μπορούν να αντιμετωπιστούν ριζίκά με καλές σωληνώσεις και ειδικά σιφώνια.
marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Θανατος σε κατσαριδες, κουνουπια και σφηκες:devil:
Thail Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εχετε προσεξει τωρα τελευταια οτι οι κατσαριδες ειναι πιο ανθεκτικες και οσο περναει ο καιρος ολο και μεγαλωνουν....Παλιοτερα οι περισσοτερες δεν πετουσαν ενω τωρα ολες ειναι τεραστιες και πετανε.... Οποτε βρισκω κατσαριδα, την βαραω, την βαραω, την βαραω αλλα δεν πεθαινει η ατιμη..! Περιεργο πραγμα...εκτος αυτου ειναι διαφορετικες απο τις Αμερικανικες κατσαριδες οι οποιες δεν εχουν νομιζω φτερα και ειναι πιο ανοιχτοχρωμες.... και σε πυρηνικη εκρηξη θα επηζησουν οι που....:shock::shock: μπλιαχ!!!!:eek::eek:
panospc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλά εγώ αν τύχει και δω καμιά κατσαρίδα στο σπίτι μου βάζω την ηλεκτρική σκούπα και την ρουφάει. Ούτε αίματα ούτε "κρατς κρουτς":devil: Πριν κάτι χρόνια είχα δει ένα έντομο που είχε το σχήμα ανθρώπινου πέους(δεν κάνω καθόλου πλάκα). Σαν ένα πέος με δύο πόδια που προχωράει όρθιο και είχε λίγο πιο ανοικτό χρώμα από αυτό του ανθρώπινου δέρματος με μέγεθος γύρω στα 3-4 εκατοστά. Έχει ξαναδεί κανείς τέτοιο πράγμα; Τότε δυστηχώς δεν υπηρχαν κινητά με κάμερες για να το γράψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.