Προς το περιεχόμενο

Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι αυτά τα Tapeworms?

Δεν έχω δει ποτέ μου!

Που τα έχετε δει εσείς?

Και πως βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν σε αυτή την αποκρουστική φωτογραφία?

Εάν ψάξετε στο google ascaris infection θα δείτε και άλλα μακάβρια...

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κανεις μπανακι σε λιμνες ειναι πιθανο (απειροελαχιστη πιθανοτητα) να γινεις ξενιστης για ενα τετοιο συμπαθητικο σκουληκακι...

Δημοσ.
Τι είναι αυτά τα Tapeworms?

Δεν έχω δει ποτέ μου!

Που τα έχετε δει εσείς?

Και πως βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν σε αυτή την αποκρουστική φωτογραφία?

Δεν έχεις ακούσει ποτέ την έκφραση που λέγεται σε κάποιον που τρώει πολύ και δεν παχαίνει "Ταινία έχεις (στο έντερο);". Ε, αυτός είχε. Πολλές. Χολιγουντιανών διαστάσεων.

Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται μέσω της ("μολυσμένης") τροφής.

Δημοσ.

Κατσαρίδες,οτιδήποτε τσιμπάει και το σκυλί της κολλητής μου που με ξέρει 6 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μπώ στο σπίτι αν δεν το δέσουν(αυτό το κάνει σε όλους).

Δημοσ.

μυγες και κουνουπια, γιατι δεν τα σκοτωνεςι ευκολα και σε ενοχλουν τις πιο ακαταλληλες στιγμες...

Δημοσ.

Περσι ενα κουνουπι με εστειλε να κοιμαμαι στον καναπε για 3 μερες γιατι πετουσε ακριβως πανω απο το αυτι μου οταν κοιμομουν :mad: Οταν ανοιγα το φως για να το σκοτωσω φυσικα δεν το εβρισκα :mad: Τελικα δεν του εκανα τη χαρη να μου ρουφηξει το αιμα και 3 μερες αργοτερα μαλλον πεθανε απο ασητεια ή απο το εντομοκτονο που αδειασα στο δωματιο...

Δημοσ.
Lucifer δεν έχεις δεί τίποτα φίλε μου ;) Περικεφαλαία για σκληρές μάχες

mcrick1.jpg

Aχ τι γλυκούλι! :X

Θα συμφωνίσω κι εγώ ότι τα κουνούπια είναι ότι πιο αντιπαθητικό υπάρχει στην φύση (ειδικά αν έχεις ξεχάσει να πάρεις ταμπλέτες) και συμφωνώ και με Ic3m@N στο δεύτερο ποστ προσθέτοντας επίσης και τα ζώα στη βουλή αλλά και αυτούς που τους ψηφίζουν (που λέει κι ο Λεβέντης)

Δημοσ.

Τα πιο αηδιαστικα ειναι αυτα που δεν βλεπουμε καν.

Ζουν απο το σωμα μας και αφοδευουν στο μαξιλαρι μας.

Οταν κοιμασαι με την καλυτερη φιλη του Ευαγγελατου... την Lorryia Formosa

[και αλλες 100 τουλαχιστον /ανα γραμμαριο σκονης]

ειναι περιεργο να αντιπαθεις τις ακριδες...

Αποκαλυπτικες φωτο απο νυχτερινο οργιο/τσιμπουσι:

Η Lorryia και μια φιλη της... :fear:

Δημοσ.
HOLY ....

Ρίξτε και μια ματιά σε αυτά...(ειδικά στο δεύτερο...)

Και αν θέλετε να δείτε πως πραγματικά είναι οι ταινίες (Tapeworms) μέσα μας, δείτε και αυτά...(αν δεν αντέχετε...παρακαλώ μην το κάνετε:fear:)

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με κάτι άσχετο αλλά εξίσου αηδιαστικό...

Bliss προφανώς μιλάς για τα ακάρεα (Dust Mites).Πραγματικά είναι τρομακτικά πλάσματα μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ μέσα στο σπίτι μας ακόμα και στο μαξιλάρι που ακουμπάμε το πρόσωπό μας.Πραγματική αηδία...

Δημοσ.

Περιττό να πω ότι στα 10 περίπου λεπτά που βλέπω το συγκεκριμένο τόπικ έχω ανατριχιάσει άπειρες φορές. Μόλις έκλεισα όλα τα παράθυρα παρόλο που έχει αεράκι και a/c στο full :). Συγχαρητήρια συμβάλετε έμμεσα στο global warming και στον φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ που θα μου έρθει χαχα.

Δημοσ.

ρε αυτός στο δεύτερο βιντεάκι παραπάνω που βγάζει το σκουλίκι μέσα από το μάτι, παίζει. Βόλτες το κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...