Προς το περιεχόμενο

Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεχθάνομαι τις σαρανταποδαρούσες ειδικά εκείνες τις μεγάλες που δεν σκοτώνονται με τίποτα επειδή έχουν ένα εξωσκελετό λες και είναι από ατσάλι.Τα κουνούπια που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς και την επόμενη μέρα είσαι σαν ζόμπι.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
O adventuras λέει οτι η λέξη είναι bait... (δόλωμα) ή αλλιώς η μέλισσα είναι κλειδαράς...

....ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑρακαλώ ; ! ; !

[..τον "adventura" δεν τον έχω με την καμμία...:rolleyes:

...το bait - μάλλον πήγες να "ξεβρακώσεις" το avatar

ουστ αλήτη:P

αλλά δεν σου βγήκε :devil:....αν και καλή, καλή προσπάθεια...B)

..."η μέλισσα είναι κλειδαράς" ; ! ;

....ήταν όντως ύπνος τάιμ...:P

]

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μερικά έντομα (ακρίδες, τζιτζίκια, πασχαλίτσες) δεν έχω πρόβλημα να τα πιάνω.

Μερικά άλλα δεν μπορώ ούτε να τα βλέπω (κατσαρίδες, σαρανταποδαρούσες).

Το βασικό όμως πρόβλημα της ανθρωπότητος νομίζω είναι οι μύγες και τα κουνούπια. Τώρα τελευταία προσπαθώ να προστατεύω και όχι να εξοντώνω τους φυσικούς τους εχθρούς (αράχνες, σαμιαμίδια). Εξάλλου θυμηθείτε: η αράχνη δεν είναι έντομο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

#1, το πιο αποκρουστικό πλάσμα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, μου δημιουργεί κρίσεις ανατριχίλας:

horseshoe%20crab.jpg

Η ζωντανή απόδειξη πως οι προϊστορικοί χρόνοι δεν ήταν οι πλέον κατάλληλοι να πας για ψάρεμα.

Δημοσ.

Ρε σεις, αυτά τα εξαμβλώματα δεν υπάρχουν, έχετε ξεκινήσει το κάψιμο με spore?

Αν πάλι, είναι πραγματικά, αποκλείεται να ευδοκιμούν σε ακτίνα μικρότερη των 999 χλμ από την Ευρώπη, οπότε προς τί η σιχαμάρα?

Ον τόπικ, οι κούγιες και η κατσαρίδες. Μια φορά μάλιστα, με τσίμπησε κούγιας, αλλά ευτυχώς είχα κάνει πρόσφατα τα εμβόλιά μου.

Φιού!

Δημοσ.
Ρε οι μέλισσες έχουν τσαγανό, έχουν κουδούνια, έχουν ΙΠΠΟΤΙΣΜΟ. Θάνατος στο πεδίο της μάχης, η ζωή μου για τον πόνο σου

ποιος έχει έητζ οφ εμπάηρζ 2 installed????

Εγώ!!!!B):cool:B):cool:B):cool:B):cool:B):cool:B)

Δημοσ.

Λοιπόν...ετοιμαστείτε να αηδιάσετε όσο δεν πάει!!!Αυτά που αντιπαθώ περισσότερο από όλα είναι (και με διαφορά) τα παράσιτα.Κάθε είδους.Από αυτά όμως δύο είναι που πραγματικά τα μισώ και δεν αντέχω καν να τα βλέπω (μάλλον ούτε και να τα σκέφτομαι:fear: ).Καταρχάς πρέπει να σας πω ότι ένα από τα χόμπυ μου είναι το ψάρεμα. Όταν λοιπόν πιάνω γόπες, και αφού σταματήσουν να σπαρταρούν, βγάζουν ένα παράσιτο από μέσα τους, που μοιάζει πάρα πολύ(99.999%) με αυτό της εικόνας.

fish_tongue_big.jpg

Επίσης ακόμα πιο πολύ μισώ τις ταινίες(Tapeworms).Παράσιτα που προσβάλουν και τους ανθρωπους :fear:

tapeworm1.jpg

Αν θέλετε δείτε και τις παρακάτω εικόνες, αλλά σας προειδοποιώ ότι αν δεν αντέχετε καλύτερα να μην το κάνετε... (Δεν υπερβάλω καθόλου.) Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα μετά...

http://farm2.static.flickr.com/1433/617428092_c85eb7ba3d.jpg?v=0

http://curezone.com/image_gallery/parasites/all/000.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...