Προς το περιεχόμενο

Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τους πίθηκους που βγαίνουν στα παράθυρα των ειδήσεων, τα πρόβατα που πλακόνωνται για το ποδόσφαιρο και τους γάιδαρους που παρκάρουν όπου βρούν χωρίς να τους ενδοιαφέρει αν εμποδίζουν αρκεί να τους βολεύει αυτούς...

Δημοσ.
Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε

και σας αηδιάζουν?

Τους ανθρώπους γιατί μόνο εμείς καταφέρνουμε να βλάπτουμε τον εαυτό μας.

Δημοσ.

Αντιπαθώ μόνο τους ανθρώπους.

Αλλά σιχαίνομαι και μερικά άλλα ζώα.

#1, το πιο αποκρουστικό πλάσμα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, μου δημιουργεί κρίσεις ανατριχίλας:

horseshoe%20crab.jpg

#2, θέλω να το σκοτώνω όπου το βλέπω -για να σταματήσω να το βλέπω:

RomaleidGrasshopper.jpg

#3 και κάτι που χαίρομαι που δεν έχω συναντήσει ακόμα:

Amblypygid.jpg

Από τη θέση #4 και κάτω, πάνε όλα τα οστρακόδερμα, καβούρια, γαρίδες, καραβίδες... Ο αστακός εξαιρείται, για κάποιο λόγο το μεγάλο του μέγεθος με κάνει να μην αηδιάζω.

Δημοσ.

Που οδηγάνε...

Αλλιώς οι μάυρες κατσαρίδες και οι τεράστιες αράχνες με την κοιλιά που σκάει αν την πατήσεις..

Επίσης οι μεγάλες πράσινες ακρίδες που δεν πετάνε λόγω μεγέθους (τουλάχιστον "ευτυχώς" δεν έχω δεί κάποια απο αυτές να πετάει πάνω μου...) και βρίσκονται μόνο σε αγροτικές περιοχές..

Μου την ψιλοδίνουν επίσης οι σαρανταποδαρούσες και οι μέλισσες όταν πετάνε γύρω απο το κεφάλι σου...

Να πεθάνουν όλα τα παραπάνω ΠΑΡΑΥΤΑ...

Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο να παρέμβω, παρακαλώντας τον κο κλάηνμάην να επανακονσίντερ την πρότασή του περί μελισσών συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Τις κατσαρίδες, όχι σαν ον, αλλά σαν τι σκατά (κυριολεκτικά :P ) κουβαλάει όταν με γυροφέρνει. Επίσης τις σαύρες γιατί μου θυμίζουν τα φίδια και όλοι ξέρουν τι συνέβει με το προπατορικό. Και μάλλον ήρθε η ώρα για ύπνο.

Δημοσ.

Το ξέρω οτι συμβάλλω στην καταστροφή του περιβάλλοντος με την παραπάνω πρόταση.. αλλα τι να κάνω;

Έστω να τις κάνει να βγάζουν τον σκασμό και να μην τριγυρνάνε πάνω απο το κεφάλι μου (ιδιαίτερα όταν είμαι στην παραλία)

Ή τέλος πάντων να ζήσουν όλα τα παραπάνω αλλά ΜΑΚΡΙΑ από εμένα :\

Πρόσφατα με τσίμπησε μία μαμημένη δίπλα στο μάτι και έμαθα από πρώτο χέρι ότι ΔΕΝ έχω τελικά αλλεργική αντίδραση..

thnk god.

better? :P

edit: Η γενίκευση όντως δεν θα μου έβγαινε σε καλό.. Με το "που οδηγάνε" θα έπρεπε να πέσω ταύλα :P

Δημοσ.

Ρε οι μέλισσες έχουν τσαγανό, έχουν κουδούνια, έχουν ΙΠΠΟΤΙΣΜΟ. Θάνατος στο πεδίο της μάχης, η ζωή μου για τον πόνο σου

ποιος έχει έητζ οφ εμπάηρζ 2 installed????

Δημοσ.
Ρε οι μέλισσες έχουν τσαγανό, έχουν κουδούνια, έχουν ΙΠΠΟΤΙΣΜΟ. Θάνατος στο πεδίο της μάχης, η ζωή μου για τον πόνο σου

ποιος έχει έητζ οφ εμπάηρζ 2 installed????

ST345%20Bee%20Bell%20Ring.jpg

Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος..

Εγώ πρέπει να έχω μια ξεχασμένη εγκατάσταση αλλα πέφτω να πεθάνω πάραυτα..

Ψέμα.. age of mythology έχω... Αν θές σου μαμώ τους νορμανδούς άυριο βράδυ :P

Τσκ τσκ.. θα σου μεταφέρω τα μηνύματα στο off topic :P

Δημοσ.

1. Κουνουπια

2. Κουνουπια

3. Κουνουπια

4. Κουνουπια

5. Κουνουπια

6. Κατσαριδες

7. Κουνουπια

8. Μυγες

9. Κουνουπια

10. Ολα τα υπολοιπα εντομσ -μυρμιγκιων και μελισσων

11. Κουνουπια

12. Κουνουπια

Οι ανθρωποι ειναι εκτος συναγωνισμου.

Δημοσ.
Ποια ζώα - εντομα αντιπαθείτε

και σας αηδιάζουν?

Αντιπάθειες :

Τα "κακόψυχα" σκυλιά, ή ίσως αλλιώς τα μη φιλικά.

Οι μη φιλικές-φοβισμένες (οικόσιτες, γιατί οι αδέσποτες έχουν όλες τη δικαιολογία) - όχι κακόψυχες, διότι έχω γνωρίσει αρκετές, για να μπορώ να πω ότι το κακόψυχη γάτα είναι άκυρος όρος.

Οι μύγες. Τις αντιπαθώ για την συνήθεια που έχουν να σ' ενοχλούν προσγειωνόμενες πάνω σου, να τις διώχνεις, κι αυτές να ξαναρχονται αμέσως. Για την ακρίβεια, η αντιπάθεια αυτή φτάνει στα όρια του μίσους. Τα μόνα έμβια που σχεδόν δεν έχω τύψεις αλλά ικανοποίηση όταν τα σκοτώνω.

Τα ντυμένα ζώα που μπορούν να εκμεταλλευτούν, να κακοκαρδίσουν, να πληγώσουν, να προκαλέσουν, και γενικώς έτσι να σου υποδείξουν έμμεσα ότι είτε θεός δεν υπάρχει, είτε είναι πολύ λάθος, είτε πολύ σαδιστής, είτε πολύ χιουμορίστας, αλλά δεν πιάνουμε το αστείο.

Αηδία :

Αποκλειστικά και μόνο τα παραπάνω ντυμένα ζώα.

* ...Τί τα βάλατε ρε με τις ακρίδες ; !

Δημοσ.

...μπα μη μασάς, σπόντα γι' άλλο είναι το avatar.

Kατά τ' άλλα, δεν τραβάω ιδιαίτερο ζόρι αντιπάθειας-αηδίας μαζί τους. Όσο δεν με τσιμπάνε, δεν τις αντιπαθώ.

Ο μόνος λόγος για να μου τη δίνουνε, είναι το Bee Movie.

Δημοσ.

O adventuras λέει οτι η λέξη είναι bait... (δόλωμα) ή αλλιώς η μέλισσα είναι κλειδαράς...

Ωχ, ύπνος time...

Να πω και τα κουνούπια τις μύγες και εγώ για προφανείς λόγους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...