predator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δεν ειδα σχετικο topic για συγκριση ολων των double play οποτε ανοιγω αυτο σα μικρο gallop να ακουσουμε μαζεμενες αποψεις για το πιο θεωρειτε το κορυφαιο. περιμενω πως και πως να ενταχθει η σαλαμινα επιτελους στα ιδιοκτητα ωστε να βαλω double play και απλα παραμενει να αποφασησω πια εταιτια. προσωπικα δε με ενδιαφερει τοσο πολυ το θεμα της τιμης οσο η καλη ποιοτητα στη γραμμη και να εχει πλουσιο πακετο στη τηλεφωνια. ακουω γνωμες.
pantnick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω forthnet double play. Απο ταχύτητες internet δεν μπορώ να συγκρίνω αφου αλλάζουν ανα περιοχή (ψάξε κάποιον δίπλα σου να δεις πως είναι πριν προχωρήσεις).Απο τιμή είναι λογική πιστεύω.40? για απεριόριστα αστικά υπεραστικά,εξωτερικό και internet μέχρι 24mbps (εγώ πάω με 13 εκέι που μένω). Θα άλλαζα μόνο αν έβλεπα κάποιον γείτονα οτι πάει καλύτερα σε θέμα ταχύτητας internet.
thes1os Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Όπως τα λέει ο pantick είναι. Είναι σχετικό και διαφορετικό για κάθε περίπτωση. Σαν συνολική εικόνα, κάτι που μπορεί να απαντηθεί έτσι γενικά, για εμένα και πάλι είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας του καθενός αλλά και πόσο σχετικός είναι με το θέμα. Θέλω να πώ αν π.χ κάποιος μένει στην πινέζα του χάρτη σε μια περιοχή με τα καλώδια και τα κουτιά του ΟΤΕ σάπια, ε θα έχει χάλια γραμμή και θα βγει και θα βρίζει τον εναλλακτικό. Ο οποίος δεν θα φταίει σε τίποτα. Anyway, προσωπικά εγώ πήγα στην forthnet και είμαι ευχαριστημένος. Αλλα και με τον οτε προβλήματα δεν είχα. Απλά, με λιγότερα λεφτά είχα παραπάνω πράγματα απο forthnet, ε και την επέλεξα. Όσο για την ποιότητα των τηλεφωνημάτων είναι άριστη χωρίς προβλήματα.
talos_2002 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τελευταία σκέφτομαι κι εγώ να πάω σε Forthnet ADSL Economy από ΟΤΕ. Φοβάμαι μόνο μην είναι χάλια τα πράγματα όπως ενός φίλου που πληρώνει 24Mbps και έχει 1. Γι' αυτό σκέφτομαι να πάω για όσο το δυνατόν μικρότερο διάστημα, δοκιμαστικά, αλλού κι αν η ταχύτητα είναι οκ να το κρατήσω. Υπάρχει κάποια εταιρία που να δίνει 6 μήνες;
predator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 εγινε μαγκες. μιας και ειναι η μοναδικη εταιρια αυτη τη στιγμη με ιδιοκτητο στη σαλαμινα και ακουω σχετικα καλα λογια θα βαλω και εγω forthnet. ποσο καιρο σας πηρε να σας την περασουν? τον οτε τον καταγουν απο forth η πρεπει να κανω κατι εγω?
gboy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και η HOL με 3 μηνες δωρεαν και δωρο wifi router καλα ειναι.
predator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 παιδια το router που δινει η forthnet τι λεει? μου ειπαν απτο τηλεφωνο μονο πως ειναι linksys και wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.