Προς το περιεχόμενο

χρήση paypal

bloodram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μου λες δηλαδή ότι ένας τύπος που έχει ίδιο τύπου account με το δικό μου (personal account) και ίδιο transaction limit for payments sent (5 δηλαδή) θα μου στείλει 1000 ευρώ και εγώ θα λάβω 946 ευρώ?

Κάτι διάβαζα όταν έκανα το acount πως έχει ένα όριο τις τάξης τον 750 το μηνα για όσους θέλουν να στείλουν $$ από personal account! ισχύ αυτό?

Μπες στο paypal και κοιταξε τα fees. Yπαρχει οριο για οσους θελουν να κανουν πληρωμες, αν ο λογαριασμος δεν ειναι verified. Αν ειναι verified, δεν υπαρχει οριο

Δημοσ.

Αν ο λογαριασμός δεν είναι verified έτσι και αλλιώς έχεις πρόβλημα όχι μόνο στους περιορισμούς απο το paypal αλλά και απο τους διάφορους πωλητές που δεν δέχονται πληρωμή αν δεν είσαι verified

Δημοσ.
Αν ο λογαριασμός δεν είναι verified έτσι και αλλιώς έχεις πρόβλημα όχι μόνο στους περιορισμούς απο το paypal αλλά και απο τους διάφορους πωλητές που δεν δέχονται πληρωμή αν δεν είσαι verified

Μαλλον confirmed θελεις να πεις, αλλα αυτο ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το verified. Να μη δεχονται οι πωλητες πληρωμη αν δεν εισαι verified δεν το εχω συναντησει σχεδον ποτε, εχω ομως πεσει πολλες φορες σε πωλητες που δε δεχονται πληρωμη αν ο λογαριασμος δεν ειναι confirmed. Σχεδον ολοι τωρα κανουν τους λογαριασμους τους verified επειδη υπαρχει limit και αν το ξεπερασουν δε μπορουν να κανουν πληρωμες αν δε κανουν το λογαριασμο τους verified.

Δημοσ.

Μάλλον τα ξανα-μπέρδεψες :

Verified εννοώ (VERIFIED)

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/verification-faq-outside

"Your PayPal member status is verified, for our services it means that your are allowed an unlimited sending and withdrawal limit, but the unconfirmed status, is the shipping address. For the moment we are able to confirm the UK, Canada, and USA shipping addresses, but not for the other countries due to the regulations stated in the Law of Right of Privacy of those countries"

1. Ολοι κάνουν τους λογαριασμούς τους verified γιατί δεν μπορούν να τους κάνουν confirmed

2. Verified κατάσταση ζητάνε όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των συναλλαγών

Επίσης αν δεχτείς μεγάλο ποσό ο λογαριασμός σου γίνεται αυτόματα limited (άσχετα αν είσαι verified, business ή premier) και χρειάζεται να στείλεις διαβατήριο/δίπλωμα, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ

Δημοσ.
Μάλλον τα ξανα-μπέρδεψες :

Verified εννοώ (VERIFIED)

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/verification-faq-outside

"Your PayPal member status is verified, for our services it means that your are allowed an unlimited sending and withdrawal limit, but the unconfirmed status, is the shipping address. For the moment we are able to confirm the UK, Canada, and USA shipping addresses, but not for the other countries due to the regulations stated in the Law of Right of Privacy of those countries"

1. Ολοι κάνουν τους λογαριασμούς τους verified γιατί δεν μπορούν να τους κάνουν confirmed

2. Verified κατάσταση ζητάνε όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των συναλλαγών

Επίσης αν δεχτείς μεγάλο ποσό ο λογαριασμός σου γίνεται αυτόματα limited (άσχετα αν είσαι verified, business ή premier) και χρειάζεται να στείλεις διαβατήριο/δίπλωμα, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ

φιλε opts, μαλλον εσυ τα εχεις ξαναμπερδεψει γιατι εγω δε τα μπερδεψα ποτε. H απαντηση μου αφορουσε στο ποστ σου που εγραψες αυτα:

Τωρα τι δουλεια ειχε το λινκ που παρεθεσες για να δουμε τι σημαινει verified status δε το καταλαβα που κολαει, αλλα και δεν δινει καμια απαντηση στο ποστ μου. Επισης εγω ξερω τι σημαινει verified status και περιττο το λινκ που παρεθεσες.

Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, ελαχιστοι ειναι οι πωλητες που ζητανε ο αγοραστης να ειναι verified για να δεχτουν τη πληρωμη απ αυτον οπως λες. Σχεδον ποτε ενας αγοραστης δεν θ αντιμετωπισει προβλημα γιαυτον το λογο. Και σε προκαλω απο τους τοσους χιλιαδες πωλητες που υπαρχουν στο ebay, να μου βρεις 10-15 διαφορετικους πωλητες που στις δημοπρασιες τους απαιτουν απο τον αγοραστη να ειναι verified. Αν ομως ψαξεις για πωλητες που απαιτουν confirmed address, το 30% των πωλητων λενε οτι στελνουν μονο σε confirmed addresses. Τωρα αν εσυ εχεις προβλημα να το δεχτεις, η πιστευεις αλλα, η εχεις μπλεξει το verified με το confirmed, δικο σου θεμα και δεν θα ασχοληθω πιο πολυ:-)

Επισης αυτο που λες οτι ολοι κανουν τους λογαριασμους τους verified γιατι δε μπορουν να τους κανουν confirmed ειναι αληθεια, αλλα ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι οτι τους κανουν verified γιατι ειναι limited το ποσο που μπορουν να κανουν πληρωμες και εκει τσιτωνονται και αναγκαζονται να τους κανουν.

Σ εμενα ειναι γνωστα αυτα γιατι τα εχω περασει

Δημοσ.

Καλά αυτό καταντάει κουραστικό

(Μιας και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το παιχνίδι των λέξεων και όχι της ουσίας συνιστώ στους αναγνώστες να ψάξουν μόνοι τους και να επαληθεύσουν τα λεγόμενα είτε του al-ex είτε τα δικά μου έτσι ώστε να δουν μόνοι τους τι ισχύει και τι όχι)

Για να δούμε τι λες πάλι :

“Και σε προκαλω απο τους τοσους χιλιαδες πωλητες που υπαρχουν στο ebay…”

Καλά ποιός μίλησε για ebay και τι με ενδιαφέρει το ebay ?

Είπα εγώ για ebay ?

Μπας και το paypal είναι μόνο για το ebay και δεν το έχω πάρει χαμπάρι

Εσένα η εμπειρία σου μόνο από το ebay είναι γιατί μου φαίνεται ότι είναι μονοδιάστατη

ΑΛΛΑ μιας και νομίζεις ότι με προκαλείς 10-15 πωλητές θέλεις

Κάνε search για "verified paypal" με title and decription και θα βρεις 39938 items found for: "verified paypal" (κάποιες φράσεις αναφέρονται για τους πωλητές και όχι για τους αγοραστές αλλά σίγουρα θα βρεις 10-15 που ζητάς)

και

597354 items found for: "paypal verified"

π.χ. 1 απο τους 15 που θέλεις

Buyers must be either a PayPal Verified User or eBay Buyer ID Verified. Please make sure that your PayPal account meets these criteria or your order will be canceled

http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Xeon-DP-Quad-Core-E5410-2-33GHz-Processor_W0QQitemZ180260417736QQihZ008QQcategoryZ3297QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

και τέλος αν κάποιος θέλεις κάτι καλύτερο απο το paypal (που δυστυχώς δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το paypal) ας δοκιμάσει το http://www.MoneyBookers.com

Ευχαριστώ για την ανάγνωση, πάω σε άλλα θέματα, όποιος διαβάζει κρίνει αυτό δεν είναι και το νόημα του forum ?

Δημοσ.

Μιας και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το παιχνίδι των λέξεων και όχι της ουσίας συνιστώ στους αναγνώστες να ψάξουν μόνοι τους και να επαληθεύσουν τα λεγόμενα είτε του al-ex είτε τα δικά μου έτσι ώστε να δουν μόνοι τους τι ισχύει και τι όχι

Αν κατανταει κουραστικο δε σε υποχρεωνει κανενας ουτε να διαβαζεις τα ποστ μου, αλλα ουτε και ν απαντησεις. Συμφωνω κι εγω παντως σ αυτα που συνιστας στους αναγνωστες μας

Καλά ποιός μίλησε για ebay και τι με ενδιαφέρει το ebay ?

Είπα εγώ για ebay ?

Μπας και το paypal είναι μόνο για το ebay και δεν το έχω πάρει χαμπάρι

Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι το 95% οσων ερωτουν για το paypal, το συνδεουν με το ebay. Τα ποστς μου αφορουν τη γενικοτητα και οχι τις εξαιρεσεις. Παρ ολα αυτα οτι ισχυει για το ebay σχετικα με το confirmed και το verified, ισχυει και για ολα τα υπολοιπα sites που δεχονται πληρωμη με paypal. Αλλωστε η λογικη μονη της λεει οτι δεν υπαρχει λογος οι πωλητες να ζητανε verified αφου οπως εσυ παραδεχτηκες ολοι τους κανουν verified.

Δικα σου ειναι αυτα. Αφου λοιπον ολοι εχουν verified λογαριασμους κατα τα δικα σου λεγομενα, και δεν εχω λογο να διαφωνησω, για πιο λογο οι πωλητες να αναφερουν οτι θελουν οι αγοραστες να εχουν verified λογαριασμους? Απλη λογικη χρησιμοποιω

π.χ. 1 απο τους 15 που θέλεις

Buyers must be either a PayPal Verified User or eBay Buyer ID Verified. Please make sure that your PayPal account meets these criteria or your order will be canceled

http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Xeon-DP-Quad-Core-E5410-2-33GHz-Processor_W0QQitemZ180260417736QQihZ008QQcategoryZ3297QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Κι αυτος ο ερμος ο ενας που καταφερες να βρεις, δε στελνει worldwide, δηλαδη δεν ενδιαφερει τους Ελληνες αναγνωστες του φορουμ, εκτος και πιστευεις οτι αυτο το φορουμ διαβαζεται η ενδιαφερει κατοικους αλλων χωρων.

WE ONLY SHIP TO THE 48 CONTINENTAL UNITED STATES (NO HAWAII OR ALASKA OR PUERTO RICO).

WE DO NOT SHIP INTERNATIONALLY. WE DO NOT SHIP TO CANADA.

WE DO NOT SHIP TO PO BOXES OR APO/FPO ADDRESSES

Ευχαριστώ για την ανάγνωση, πάω σε άλλα θέματα, όποιος διαβάζει κρίνει αυτό δεν είναι και το νόημα του forum ?

Μα κι εγω το φορουμ το βλεπω σαν ανταλλαγη αποψεων αλλα και επιλυσης αποριων μεσω ερωτησεων που καποιοι βαζουν. Το θεμα ειναι με τις απαντησεις μας να μη δημιουργουμε περισοτερες αποριες

Δημοσ.
Συμφωνω κι εγω παντως σ αυτα που συνιστας στους αναγνωστες μας

Χαίρομαι....

Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι το 95% οσων ερωτουν για το paypal, το συνδεουν με το ebay. Τα ποστς μου αφορουν τη γενικοτητα και οχι τις εξαιρεσεις

Ναι μάλλον δεν το έχω πάρει χαμπάρι αγαπητέ. Χαίρομαι όμως μιας και ξέρεις και το ποσοστό και το για ποιο σκοπό ο καθένας ρωτάει για το paypal ακόμα και αν δεν τα αναφέρει και παρότι όλος ο κόσμος το έχει για χρήση εκτός ebay, μιας και έχει δημιουργήσει χιλιάδες merchants πριν ακόμα ενωθεί με το ebay

Παρ ολα αυτα οτι ισχυει για το ebay σχετικα με το confirmed και το verified, ισχυει και για ολα τα υπολοιπα sites που δεχονται πληρωμη με paypal

Αλλωστε η λογικη μονη της λεει οτι δεν υπαρχει λογος οι πωλητες να ζητανε verified αφου οπως εσυ παραδεχτηκες ολοι τους κανουν verified. Δικα σου ειναι αυτα. Αφου λοιπον ολοι εχουν verified λογαριασμους κατα τα δικα σου λεγομενα, και δεν εχω λογο να διαφωνησω, για πιο λογο οι πωλητες να αναφερουν οτι θελουν οι αγοραστες να εχουν verified λογαριασμους? Απλη λογικη χρησιμοποιω

Sorry δεν την ξέρω την κυρία Λογική. Εγώ δεν χρησιμοποιώ λογική αλλά δεδομένα

Βέβαια είναι περίεργες οι απαντήσεις σου γιατί είτε δεν καταλαβαίνεις τι λέω είτε για κάποιο λόγο παραποιείς τα λεγόμενα. Αν ΟΛΟΙ κάνανε τους λογαριασμούς του verified δεν θα υπήρχε λόγος να το ζητάνε.

Κι αυτος ο ερμος ο ενας που καταφερες να βρεις, δε στελνει worldwide, δηλαδη δεν ενδιαφερει τους Ελληνες αναγνωστες του φορουμ, εκτος και πιστευεις οτι αυτο το φορουμ διαβαζεται η ενδιαφερει κατοικους αλλων χωρων.

Sorry και πάλι τώρα το κατάλαβα θέλεις να βρω πωλητή που να στέλνει στην Ελλάδα (άρα να ενδιαφέρει τους αναγνώστες του forum) να έχει 2 τουλάχιστον ανύπαντρες κόρες, να οδηγεί κατα προτίμηση suv, να φτιάχνει καλύτερο μουσακά απο τον Ελληνικό, να έχει δει 10 φορές το fight club, να δίνει εγγύηση για το προιόντα του πάνω απο 10 χρόνια, να έχει τρέξει 2-3 φορές στον ποδηλατικό γύρο Αθηνών και τέλος να υποστηρίζει τον Ομπάμα.

al-ex με δουλεύεις ?

10-15 πωλητές ζήτησες στους έδωσα

Παίζεις με τις λέξεις και αφήνεις τους αναγνώστες να μπερδευτούν

Αν υπάρχουν πωλητές που ΔΕΝ ζητάν verified paypal ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ

Απο την στιγμή που άρχισα να σου απαντάω δυo λαλούν και τρεις χορεύουν έγινε το νόημα του topic

Peace bro, μην σου θίγεται ο εγωισμός και προσπαθείς να κάνεις την αρκούδα, μυρμηγκοφάγο. Ξέρεις από paypal αλλά μην βγάζεις συμπεράσματα με τη λογική. Υπάρχει και κόσμος εκτός του ebay (το οποίο προσωπικά με αφήνει αδιάφορο)

Μην είσαι οπαδός της σούπας !!

Εμπειρία paypal με ebay = τίποτα

Το paypal είναι τρόπος πληρωμής και όχι αποκλειστικότητα του ebay

Sorry και πάλι αλλά μου θυμίζεις κάποιους ξερόλ.. που αν δεν είναι η τελευταία λέξη δική τους ακόμα και λάθος να είναι δεν μπορούν

Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω ιδέα τι είναι το paypal

Είσαι ο master του paypal, praise the lord !!!!

Αντε και καλές δροσιές απο Δευτέρα !!!!

Δημοσ.

Αυτα ειναι απο διαφορα δικα σου posts. Ας τα απολαυσουν οι αναγνωστες, παντως εγω προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα....παπαλα

QUOTE=opts;2222909]απλά ο αγοραστής δεν μπορεί να πληρώσει με κάρτα. Ποστ 5[/quote ]

Ο αγοραστής μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτα. Ποστ 8[/quote ]
Σχετικά με το ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτα δεν είναι joke αλλά ουσιαστικό γιατί έχεις 5 transactions για ένα έτος. ποστ 14[/quote ]
αν έχει συνδέσει τον λογαριασμό του με λογαριασμό τράπεζας για να τα "ρουφήξει" απο εκεί. ποστ 5[/quote ]
αν θυμάμαι καλά όντως αυτό με το τράβηγμα απο λογαριασμό για Ελλάδα δεν πρέπει να ισχύει. ποστ 10[/quote ]
Ολοι κάνουν τους λογαριασμούς τους verified γιατί δεν μπορούν να τους κάνουν confirmed. ποστ 19[/quote ]
Αν ΟΛΟΙ κάνανε τους λογαριασμούς του verified δεν θα υπήρχε λόγος να το ζητάνε. ποστ23[/quote ]

Απολαυστε τι εχει γραψει ο ανθρωπος και να τον....ακουτε.... Ξερει!!!! :lol::lol: Τωρα αν δε καταλαβατε και χρειαζεστε μεταφραστη, δε μπορω να κανω τιποτα. Εγω δε ξερω παντως, αν πρεπει να γελαμε, να κλαιμε η να τραβαμε τα μαλλια μας με οσα βλεπουμε. Και που να σφιξουν κι αλλο οι ζεστες

Sorry δεν την ξέρω την κυρία Λογική[/quote ]

Αυτο φαινεται πεντακαθαρα, περιττο να μας το επιβεβαιωνεις

Peace bro, μην σου θίγεται ο εγωισμός!!!![/quote ]

Αυτη τη συμβουλη χρειαζεται να τη δωσεις στον εαυτο σου. Τεσπα, εγω προσπαθησα να κανω ενα διαλογο, αλλα μετα απ ολα αυτα που φαινονται πιο πανω, δεν αξιζει να συνεχισω. Αν θελεις εσυ, συνεχισε και κανε διαλογο με τον εαυτο σου, θα μπορεις να του λες οτι θελεις και δεν θα εχεις αντιλογο. Οσο για τις "εξυπναδες" και βλαχο-ειρωνιουλες αμερικανικου στυλ ;) του τελευταιου μερους του ποστ σου, δε τις σχολιαζω γιατι θα επεφτα στο δικο σου επιπεδο , επισης δειχνουν ελλειψη ψυχραιμιας και επιχειρηματων. Απλα στις επιστρεφω, μια και σε χαρακτηριζουν. Το επιπεδο του καθενος, φαινεται απ αυτα που γραφει

Δημοσ.

Το επιπεδο του καθενος, φαινεται απ αυτα που γραφει

Αλληλούια bro είπες και κάτι σωστό μετά απο 3 σελίδες

Κάτσε να μιλήσω με τον εαυτό μου λίγο για να δω αν θα συνεχίσω το topic όπως μου προτείνεις :

- Ρε συ εαυτέ να συνεχίσω να του απαντάω ?

- Τι λες τώρα αφού βλέπεις τι σου λέει !!!

- Δηλαδή τι προτείνεις ?

- Κοίτα να σου πω έχω την εντύπωση ότι δεν σε καταλαβαίνει αφού σου είπε ότι λες και (βλαχο-ειρωνιουλες)

- Δηλαδή με έβρισε ? Μπας και έβρισε και την επαρχία μαζί με μένα ? Λες να είναι και ρατσιστής και να μισεί τους Αμερικάνους ?

- Όχι. Απλά έκφραση απόγνωσης ήταν

- Ωραία ΟΚ δεν κατάλαβα τι προτείνεις ?

- Θέλεις την ειλικρινή μου γνώμη ?

- Και βέβαια τι λέμε τώρα

- Πιστεύω ότι ο άνθρωπος κάτι ξέρει αλλά οι εμπειρίες του στο συγκεκριμένο τομέα είναι περιορισμένες και προσπαθεί μέσα από αυτές να γενικολογήσει για όλη τη χρήση του paypal. Από την άλλη του την είπες και συ χοντρά. Κάτσε κάλα opts. Ξέρει δεν ξέρει ο άνθρωπος διάλογο προσπαθεί να κάνει όπως μπορεί καλύτερα

- Εντάξει μάλλον έχεις δίκιο αυτό θα κάνω. Και τι θα γίνει με αυτό το επίπεδο που λέει ότι δεν πέφτει στο δικό μου τι εννοεί ?

- Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι το επίπεδο του είναι υψηλότερο από το δικό σου αλλά μην κολλάς σʼαυτό οι περισσότεροι αυτό λένε

Λοιπόν al-ex εντάξει διάλογο κάνουμε όπως λες

Δηλώνω επίσημα ότι δεν ξέρω τίποτα όχι τίποτα αλλά μιας και η κατάσταση είναι όντως για να τραβάμε τα μαλλιά μας τουλάχιστον να προσπαθήσω να σώσω καμιά ρίζα

ΕΙΜΑΙ Ο OPTS και είμαι ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ξέρω ΤΙΠΟΤΑ από paypal

Αντε βρε απλώνω το χέρι συμφιλίωσης, και πάλι φίλοι bro ή μπας και δεν το φτάνεις λόγο διαφορά επιπέδου ?

Δεν αξίζει το paypal για να έχουμε τόσο έντονες διαφωνίες al-ex

Ξέρεις/δεν ξέρεις, ξέρω/δεν ξέρω όλα ΟΚ στο τέλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...