Προς το περιεχόμενο

ξαφνικό πρόβλημα αναγνώρισης κάρτας ήχου

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τρέχω xp sp3 ενημερωμένα ,έχω κάρτα ήχου soundblaster audigy se και ξαφνικά μετά από μία επανεκκίνηση ενώ η καρτούλα δεν είχε πρόβλημα μου βγάζει ένα θαυμαστικό στη ''Συσκευή ήχου στο δίαυλο High Definition Audio'' και δεν την...βλέπει καθόλου...

Προσπάθησα να ξαναπεράσω τους drivers που έχω και σε κάθε επαναγκατάσταση περνάω και δε μου τους δέχετε ούτε με αναζήτηση οδηγού ούτε αν τρέξω το executable αρχείο.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πψς επειδή σύνδεσα τη κάρτα γραφικών με τη hdmi σύνδεση στη τηλεόραση πλέον μου αναγνψρίζει συσκευή ήχου hdmi...

όμως εγώ θέλω τη παλιά μου κα΄ρτα ήχου soundblaster.

Kάνω κατάργηση του ήχου αυτού αλλά ξαναεγκαθίσταται η ίδια συσκευή και όταν πάω να ξανακάνω install τη καρτα ήχου μου δε με αφήνει και μου λέει ότι δεν ααναγνωρίζεται η κάρτα αυτηή στο σύστημα.Τι κάνω?

Δημοσ.

Το πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από φορμάτ που έκανα και χωρίς το καλώδιο hdmi συνδεδεμένο...Γνωρίζει κανείς τι γίνετε?

Δημοσ.

Βρε παιδιά δεν έχει ιδέα κανείς τι παίζει?

Είμαι εδώ και πόσες μέρες χωρίς μουσική και κάρτα ήγχου και σπάω το κεφάλι μου να δω τι γίνετε.

Διότι έχω και vista και σε αυτά δε μου αναγνωρίζει τη κάρτα ΄γχου αλλά μόνο μια hdmi συσκευή ήχου η οποία δεν απεγκαθίσταται με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...