Προς το περιεχόμενο

.net Framework

Αmbient

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να έκανα μεγάλη μλκ με το NET FRAMEWORK....

Λπν να εξηγηθώ έχω windows vista 64 sp1 και είχα την έκδοση net framework 1.1 και μάλλον είχε κάνει και τα update του και ήμουν κομπλέ μια χαρά.

Καποια στιγμή αποφασίζω να βάλω το λεγόμενο πρόγραμμα cryptload για να κατεβάζω από rapidshare χωρισ να είμαι κολλυμένος με τον υπολογιστή! Το προγραμματάκι λπν άνοιγε κανονικά με το net framework 1.1 και ας έλεγε από εκεί που το κατέβασα οτι θέλει την έκδοση 2.0! Παρ'ολ'αυτα δεν λειτουργούσε(λογο δικιάς μου απροσεξίας) και έτσι αποφάσισα να βάλω την πιο νέα έκδοση του net framework απο την microsoft πάντα που ήταν η 3.5!το κατεβάζω το κάνω εγκατάσταση και εκεί που κάνει εγκατάσταση ο υπολογιστής κάνει reboot...ε λέω οκ εντάξει δεν θα άλλαξε τίποτα και ένα λαθάκι απλά δεν έγινε η εγκατάσταση της 3.5! Έλα όμως που μετά δεν άνοιγε το cryptload και μου έβγαζε το εξής μύνημα:

Error parsing

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\config\machine.config

Parser returner error 0xC00CE556.

Όμως τώρα ξέρω το λάθος μου για το cryptload αλλά λόγο της μλκς που έκανα με το net framework το οποίο το διέγραψα από το control panel αλλά διατηρεί τα αρχεία του στο φάκελο windows και τα οποία δεν μπορουν να διαγραφούν δεν μπορει να ανοίξει! Όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων(και για το βαρετό διάβασμα των παραπόνων μου)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...