Erwdios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Θα δειξει το memtest παιδες Το memtest ολοκληρώθηκε. Το έτρεχα από χθες στις 4 τα ξημερώματα μέχρι σήμερα το απόγευμα. Για ρίξτε μια ματιά και βοηθήστε με τη διάγνωση, οι κατέχοντες ...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Lol πότε τις πήρες ? πόσα Chip έχουν η κάθε μία 8 ή 16 ? με πόσο ρεύμα τις έχεις ? πολλά λάθη για default.... Rma επίσης εκεί λέει οτι έχεις 4Gb και όχι 2 όπως στην υπογραφή σου τι παίζει με αυτό ? ελπίζω να μην έχεις κάνει κανέναν αχταρμά από μνήμες...
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Lolπότε τις πήρες ? πόσα Chip έχουν η κάθε μία 8 ή 16 ? με πόσο ρεύμα τις έχεις ? πολλά λάθη για default.... Rma επίσης εκεί λέει οτι έχεις 4Gb και όχι 2 όπως στην υπογραφή σου τι παίζει με αυτό ? ελπίζω να μην έχεις κάνει κανέναν αχταρμά από μνήμες... Τις μνήμες τις έχω 45 μέρες όσο και το PC. Ήταν χρονισμένες στο auto 4-4-4-12 και δούλευαν στα 800, ενώ είναι 1066 σε slots 1,3. Άλλαξα slots σε 2,4, ρύθμισα τα timings σε 5-5-5-15 και τσίμπησα το ρεύμα 10% και πήρα τα αποτελέσματα που βλέπεις στο cpu-z παραπάνω, αλλά το memtest δεν μας τα λέει καλά. Εγώ διαβάζω memory 2047 16338 Mb/s. Δεν βλέπω πουθενά να γράφει για 4. Οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο screen, ελπίζω να μην σε μπέρδεψε αυτό. Edit: Σκέφτομαι τώρα, μήπως το e-shop, μου έβαλε τις 6400 που είναι χρονισμένες στα 800 με 4-4-4-12. Πάω να δω το τιμολόγιο...
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 εγώ βλέπω οτι το last error το έφαγε στο 4095.9Mb τέσπα άστο αυτό απάντα και στα υπόλοιπα αν οι μνήμες είναι με τα 8 Chip η κάθε μία παίζει να είχαν το πρόβλημα από την αρχή αν είναι οι άλλες δεν δικαιολογείτε να το κάνουν παίζουν πολλά τώρα από ασυμβατότητα με το board μέχρι degrade αλλά θα δούμε σιγά σιγά
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Είναι αυτές εδώ ακριβώς σύφωνα με το τιμολόγιο και δεν ξέρω πόσα chip έχουν. Τώρα θα βγάλω τη μία για να δω αν είναι όντως αυτές που αναγράφονται στο τιμολόγιο. Edit: Δεν έχουν κάνει λάθος... Στα 1066 είναι...
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 τις μνήμες τις δοκίμασες με το memtest καθόλου σε διαφορετικά slot ή μια μια να δεις αν βγάζει τότε σφάλματα γιατί έμενα όπως έχω ξαναγράψει βρίσκει μόνο όταν είναι μαζί στα κίτρινα slot
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Τις έβγαλα από τα κόκκινα slots και τις έβαλα στα κίτρινα. Επανέφερα τις ρυθμίσεις του bios σε auto (5-7-7-24 και στα 800 MHz) και έκανα memtest. Κανένα error, άρα προφανώς δεν φταίνε οι μνήμες αλλά κάτι άλλο...
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το ίδιο πρόβλημα έχουμε αν κοιτάξεις και σε άλλα φόρουμ πχ thelab.gr υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια προβλήματα με μνήμες crucial σε μητρικές gigabyte
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 το ίδιο πρόβλημα έχουμε αν κοιτάξεις και σε άλλα φόρουμ πχ thelab.gr υπάρχουν και άλλοι με παρόμοια προβλήματα με μνήμες crucial σε μητρικές gigabyte Μήπως το πρόβλημα λέγεται ασυμβατότητα....
XLV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Είδα στα screenshots οτι χρησιμοποίησες το memtest το απλό, που νομίζω οτι έχει να γινει update αρκετο καιρο. Γι' αυτο και δεν αναγνωρίζει ούτε την cpu ούτε το chipset, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το memtest+ http://www.memtest.org/ βασιζεται στο memtest, αλλα είναι πιο ενημερωμένο... Όσο για τις μνήμες, θα σου προτεινα να βάλεις πιο χαλαρα timinigs δηλ απο πχ 5-5-5-15 δοκιμασε 6-6-6-18 κλπ, και αύξησε λιγο το mem voltage.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 lol σιγά μην βάλει Cl6 για ddr2 είναι απλό οι καινούριες ballistix είναι για το πέος είχα και εγώ ένα ζευγάρι από τις παλιές καλές και παίζανε 1200 4-4-4-12 και οι καινούριες ζορίζονται να παίξουν στα defautl τους
XLV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 lol σιγά μην βάλει Cl6 για ddr2 είναι απλό οι καινούριες ballistix είναι για το πέος είχα και εγώ ένα ζευγάρι από τις παλιές καλές και παίζανε 1200 4-4-4-12 και οι καινούριες ζορίζονται να παίξουν στα defautl τους Τουλάχιστον μέχρι να δει ότι δουλέυει σωστα το υπόλοιπο σύστημα, ή να περιμένει κάποιο νέο BIOS που να διορθώνει το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.