Προς το περιεχόμενο

Βιβλία τσέπης

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό είναι, πραγματικά, πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και σύντομα.

Αυτό που λες για τον Λιβάνη ότι έχουν μια σειρά με πιο φτηνά βιβλία, πως μπορώ να το ψάξω και κατ' επέκταση να παραγγείλω κάποια; Είμαι από επαρχία και η πρόσβαση σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο είναι για μένα ολόκληρο ταξίδι.

Από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει επιλογή αναζήτησης οικονομικών τίτλων από την ιστοσελίδα τους. Το ευκολότερο, νομίζω, θα ήταν να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.

Η λίστα είναι σχετικά μικρή ακόμη και για την ώρα περιέχει νέους τίτλους μόνο. Εννοώ, δε θα βρεις το "Οκτώ" ή το "Κώδικας Da Vinci", ή βιβλία του Κοέλιο ή του Μάρκες, σε αυτή, αλλά κυρίως αστυνομικά μυθιστορήματα, μυστηρίου κτλ. λιγότερο γνωστών συγγραφέων. Δεν είναι όπως τα Penguin Classics, ας πούμε, που εκδίδουν κλασικά έργα.

Εναλλακτικά, κάποιες εφημερίδες έχουν δώσει κατά καιρούς περισσότερο ή λιγότερο αξιόλογα βιβλία. Θα μπορούσες, φαντάζομαι, να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις ποιες λίστες έχουν και αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτείς αυτά.

Δημοσ.
Από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει επιλογή αναζήτησης οικονομικών τίτλων από την ιστοσελίδα τους. Το ευκολότερο, νομίζω, θα ήταν να τους κάνεις ένα τηλέφωνο.

Η λίστα είναι σχετικά μικρή ακόμη και για την ώρα περιέχει νέους τίτλους μόνο. Εννοώ, δε θα βρεις το "Οκτώ" ή το "Κώδικας Da Vinci", ή βιβλία του Κοέλιο ή του Μάρκες, σε αυτή, αλλά κυρίως αστυνομικά μυθιστορήματα, μυστηρίου κτλ. λιγότερο γνωστών συγγραφέων. Δεν είναι όπως τα Penguin Classics, ας πούμε, που εκδίδουν κλασικά έργα.

Εναλλακτικά, κάποιες εφημερίδες έχουν δώσει κατά καιρούς περισσότερο ή λιγότερο αξιόλογα βιβλία. Θα μπορούσες, φαντάζομαι, να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις ποιες λίστες έχουν και αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτείς αυτά.

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τις εκδόσεις Λιβάνη ή μήπως είναι της BELL; Γιατί ξέρω ότι η BELL έχει, όντως, μια σειρα (αστυνομικά μυθιστορήματα κυρίως) που βγαίνουν σε πιο οικονομική μορφή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χίλια τα εκατό σίγουρος ότι έχει οικονομική σειρά ο Λιβάνης -πιθανότατα σύντομα θα έχει και ο Ψυχογιός, όμως όχι ακόμη.

Ο Λιβάνης είχε βγάλει μια σειρά από αστυνομικά, με άγνωστους -γενικά- Αμερικανούς συγγραφείς, σύγχρονα όμως βιβλία, γραμμένα από το 2003-4 και μετά.

Επειδή το site τους δεν είναι ό,τι καλύτερο -μη σου πω για τα εταιρικά email, δράμα- θα πρότεινα να τους τηλεφωνήσεις, να μάθεις πόσους τίτλους έχουν. Από ό,τι είδα τώρα, η "οικονομική" σειρά βρίσκεται στα 8 με 8,90 ευρώ, οπότε αν κάνεις μια αναζήτηση από το site των Εκδόσεων Λιβάνη και βάλεις, ας πούμε, όρους αναζήτησης "Λογοτεχνία" και τιμή έως 10 ευρώ, θα σου βγάλει αρκετούς τίτλους (οι περισσότεροι Ελληνικοί, και μερικοί παλιότεροι). Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, όμως, ότι η λίστα είναι ενημερωμένη.

Επίσης, αρκετά προσιτούς και πολύ διαφορετικούς τίτλους προσφέρουν οι Εκδόσεις Τόπος, χωρίς όμως να έχουν αμειγώς "pocket" σειρά. Συγκεντρώνουν καλούς συγγραφείς και θέματα που δε βρίσκεις εύκολα σε άλλους εκδοτικούς οίκους. Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά κι εκεί, έχει αρκετά ενδιαφέροντα βιβλία. Ενδεικτικά, από τα πολύ δυνατά τους βιβλία στην περσινή και αρχές της φετινής σεζόν, θα βρεις τίτλους με 12 και 14 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...