Προς το περιεχόμενο

Drivers για sata

axlgol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια, εχω το εξης απλο προβλημα εχω βαλει ενα σκληρο sata στο pc και θελω να τον κανω format ελα ομως που δεν το βρισκει, μπορει καποιος να μου πει καποιο site για να κατεβασω τους drivers και να τους βαλω σε μια δισκετα και να την τρεξω τοτε που την ζηταει? Ευχαριστω.

Δημοσ.

An έχεις το cd του mobo μην παιδεύεσαι πες του να κάνει ένα flopppy disk ή μπες στο site της κατασκευάστριας εταιρίας και κατέβασε τους drivers.

Δημοσ.

Βασικα φιλε μου δεν εχω κανενα cd απο την mobo, οταν εννοεις τους drivers της κατασκευάστριας εταιρίας απο τον σκληρο ή απο την mobo.

Δημοσ.
Ψάξε στο site της mobo.

Ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει να τους κατεβασω θα μου κανει μεγαλυ εξυπηρετηση, ειμαι ενα βημα πριν παρω κουτι για sata. Η mobo ειναι ASUS TeK P4S800D. Ευχαριστω οπως και να εχει.

Δημοσ.

Θα βρεις drivers εδώ. Λογικά θέλεις τους drivers για RAID (SiS RAID Driver V1.05). Ανάλογα με το λειτουργικό σου κατεβάζεις την αντίστοιχη έκδοση. Για XP πάντως το λινκ είναι αυτό.

Δημοσ.
Θα βρεις drivers εδώ. Λογικά θέλεις τους drivers για RAID (SiS RAID Driver V1.05). Ανάλογα με το λειτουργικό σου κατεβάζεις την αντίστοιχη έκδοση. Για XP πάντως το λινκ είναι αυτό.

Καταρχην σε αυχαριστω για το ενδιαφερον φιλε μου, εκανα οπως μου ειπες εφτιαξα και μια δισκετα και την εβαλα τοτε που την ζητησε, τον ειδε κανονικα τον δισκο μονο που οταν κανει το format και παει να κανει επανεκκινηση για να κανει την εγκατασταση των windows, δεν τον βλεπει. Βασικα εχω ενεργοποιησει στο bios μια επιλογη onchip sata controller, αλλα και παλι απλα τον βλεπει δεν μπορει να μπει μεσα. Λετε να φταιει το pc ουτε σαν δευτερο σκληρο δεν τον βλεπει. Τι αλλο να κανω δε ξερω. Μαλλον ξερω τι θα κανω θα αγορασω κουτι, ποσο ιντσων ειναι ο σκληρος? 2,5 ή 3,5 ? Για αυτο ακουω τελευταιες ιδεες.

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα σε παρόμοια θέση με σένα, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έφτιαξα δισκέτα με sata drivers και η εγκατάσταση των windows έγινε κανονικά στον σκληρό δίσκο από κει και πέρα. Δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τη δική σου περίπτωση.

Ο εσωτερικός σκληρός είναι 3,5 ιντσών (2,5 ιντσών είναι οι πιο μικροί που έχουν οι φορητοί υπολογιστές). Όταν λες ότι θα αγοράσεις κουτί, εννοείς εξωτερική θήκη για τον σκληρό; Τότε θα τον χρησιμοποιείς ως αποθήκη δεδομένων και όχι για boot.

Δημοσ.
Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα σε παρόμοια θέση με σένα, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έφτιαξα δισκέτα με sata drivers και η εγκατάσταση των windows έγινε κανονικά στον σκληρό δίσκο από κει και πέρα. Δεν ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με τη δική σου περίπτωση.

Ο εσωτερικός σκληρός είναι 3,5 ιντσών (2,5 ιντσών είναι οι πιο μικροί που έχουν οι φορητοί υπολογιστές). Όταν λες ότι θα αγοράσεις κουτί, εννοείς εξωτερική θήκη για τον σκληρό; Τότε θα τον χρησιμοποιείς ως αποθήκη δεδομένων και όχι για boot.

Ναι θα τον εχω μονιμος ανοιχτο διπλα του σαν αποθηκη δεδομενων και αν ειναι θα βαλω εναν αλλο atapi για windows, δεν μπορω να κανω κατι αλλο μου εχει φαει την ψυχη. Να σε καλα παντως φιλε μου για ολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...