Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Turbo-X και Operating system not found!

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κανω?

4utf625gwddiv6btprkf.jpg

απο το πουθενα! θεμα σκληρου λετε? γιατι του εκανα φορματ και συνεχισε τα ιδια. το pc ειναι 3ετιας...

επισης αναφερει απο πισω οτι ειναι turbo-x 15SP αν γοηθαει καθολου

Δημοσ.
του εκανα φορματ και συνεχισε τα ιδια

Δηλαδή κάνεις όλη τη διαδικασία της εγκατάστασης του λειτουργικού και όταν την ολοκληρώνεις και bootάρεις εμφανίζει αυτό το μύνημα?

Δημοσ.

ναι φιλε μου. 1~2 φορες μπηκε κανονικα και μετα παλι τα ιδια. μετα παλι φορματ. μπαινει 1~2 φορες και μετα παλι αυτο το μυνημα. οσα restart οσα φορμαυτ κι αν εκανα (4) τπτ. any idea?

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει αυτά που λέει η microsoft?

http://support.microsoft.com/kb/321626

Αν και μπορεί να παίζει κάτι και με τον δίσκο,εφόσον στο κάνει αυτό μετά από format.

Edit: Χμμμ τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και BIOS.Για δες τις φορές που το κάνει αυτό αν μπεις στα BIOS αν βλέπει τον δίσκο.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να προτίνω κάτι ακριβότερο από αυτό που χρειάζεται κανείς, αλλά ο δίσκος είναι κάτι που μπορεί να μείνει οπότε συνιστώ έναν SEAGATE MOMENTUS ST9200420AS. Απλετος χώρος και σούπερ ταχύτητες για έαν από τους καλύτερους σκληρούς για φορητούς της αγοράς.

Δημοσ.

φιλε μου μιχαλη για το συγκεκριμενο pc δε με νοιαζει καθολου μα καθολου η χωριτηκοτητα. συμβατος (ελεω παλαιοτητας) να ειναι με το τεμπεσιρι και δεν με νοιαζει να ειναι και 10gb που λεμε. αυτος που προτεινα και αυτος που προτεινες κανουν σιγουρα για το λαπτοπ?

Δημοσ.
συμβατος (ελεω παλαιοτητας) να ειναι με το τεμπεσιρι

Είδες που με τη ζέστη και τη μπάλα την πάτησαμε (που να συγκεντωθείς...). Θέλεις IDE δίσκο και όχι SΑΤΑ, οπότε πας για αυτόν και παόλο που έγραψες ότι δε σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα καλύτερα να σώσεις 5 ευρώ ακόμα για επιπλέον 40GB και να πάρεις τον 120.

Δημοσ.

Εγώ ένα δέν κατάλαβα ρε παιδιά, πώς γίνεται αφού το bios δέν αναγνωρίζει τον δίσκο να τον αναγνωρίζει το boot cd των window$, μου φένεται λίγο παράξενο.

Δοκίμασες να φτιάξεις τίποτα με το Hiren's BootCD? Έχει μέσα πολλά προγράμματα διόρθωσης (το ένα με έχει σώσει...).

Με καμία linux τον βλέπει?

Στην εγκατάσταση των window$ πατάς γρήγορη εγκατάσταση ή την κανονική (που ελέγχει κιόλας)?

Δημοσ.

κανονικη. με το Hiren's BootCD αφου το βαλω τι κανω μετα για να δουμε αν δουλεψει?

ο σκληρος πρεπει να εχει προβλημα παντως

Δημοσ.

εμένα με παραξενεύει το γεγονός οτι μπορείς να κάνεις format και να περάσεις windows χωρίς πρόβλημα... πριν μπείς σε αυτή τη διαδικασία τσέκαρε το δίσκο σε κάποιο άλλο λάπτοπ

Δημοσ.

Το cd έχει μέσα πολλά προγράμματα επιδιόρθωσης, άρχισε απο την αρχή να τα ψάχνεις όλα μα να χαλάσει ο δίσκος δέν νομίζω:-(, το πολύ πολύ να του κάνεις ένα βαθύ καθάρισμα και μετά ξανά πέρασμα τα win.

Άμα βαριέσαι να τρέξεις όλλα τα προγράμματα πές μου να σου προτείνω 2-3 μα καλύτερα θα είναι να τα τρέξεις όλλα.

Δημοσ.

και να το βαλω αυτο το cd θα το bootαρει μονο του το pc?

edit:

μπουταρει μονο του. δεν ξερω ομως τα προγραμματα που εχει εδω μεσα. αν εχει να προτεινεις καποιος κατι συγκεκριμενο για να δω την κατασταση του δισκου ειμαι ολος "ματια"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...