k_w_t Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αγορασα την πεμπτη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ το ipod touch 16gb http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1013858 Το φορτιζω , παω να το ανοιξω και το μονο που κανει ειναι να μου βγαζει το εικονιδιο του καλωδιου με ενα βελακι προς ενα cd με μια νοτα πανω. Παταω να το κλεισω μου βγαζει να κανω slide προς τα δεξια για να κλεισει το κανω κλεινει κανονικα. Παταω να ανοιξει παλι τα ιδια ... Ουτε το Μενου του βλεπω ουτε τιποτα. Μηπως κανω κατι λαθος γιατι με Ipod δεν ειχα ασχοληθει ποτε ή ειναι χαλασμενο και να το παω πισω? Παιδια βοηθεια γιατι εσκασα 400? και δεν θα το αντεξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Το σήμα που βλέπεις είναι ότι το iPod Touch είναι σε restore mode ή δεν το έχεις συνδέσει ούτε μία φορά με το iTunes. Σύνδεσε το και όταν το αναγνωρίσει πέρνα του κανένα τραγούδι. Αν το iTunes σου βγάλει μύνημα ότι το iPod είναι σε restore mode απλά πήγαινε στο iTunes στην καρτέλα του iPod και πάτα restore. Άντε και μεγειά το iPod Touch! Είναι φοβερό και σε διαβεβαιώνω ότι δεν πήγαν τσάμπα τα 400? (αν και στην Ελλάδα το έχουμε πολύ ακριβό). Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Απλά κατέβασε το itunes και σύνδεσε ipod το στο pc σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Το συνδεσα αλλα το PC το βλεπει σαν φωτογραφικη μηχανη και καλα... Ετρεξα μεσα απο το itunes το διαγνωστικο και μου βγαζει οτι no ipod or iphone found!! Βρεθηκε η λυση επρεπε να παω να βαλω με το χερι αλλο driver! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.