Προς το περιεχόμενο

upgrade σε firefox 3...πως?

chris2060

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hi, εχω στο ubuntu 8.04 το firefox 3beta5.

πως θα γινει να βαλω το firefox 3?

προσπαθησα απο synaptic manager αλλα εκει εχει μονο το 3.5

επισης κατεβασα απο την σελιδα του ff το bz2.

τι πρεπει να κανω αποδω και περα για να αντικατασταθει το 3.5 απο το 3?:rolleyes:

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιξε τον synaptic και πήγαινε στο μενού του Ρυθμίσεις>Repositories και στην πρώτη καρτέλα ενεργοποιήσε ότι υπάρχει εκεί και στην καρτέλα ενημερώσεις ενεργοποιήσε τα πάντα στο πεδίο ubuntu ενημερώσεις. Μετά πάτα κλείσιμο και κάνε μια ανανέωση στον synaptic για να πάρεις τα update.

thanks τελικα χθες εβαλα τον ff2 και μετα εκανα εγκατασταση το αρχειο με τον ff3 που κατεβασα απο την σελιδα του.

chekfire θα το δοκιμασω αυτο που ειπες γιατι στο synaptic δεν μου εμφανιζει καινουργια updates.εχει πχ μονο τον ff2 kai ff3.5....

επισης το ubuntuzilla μου δημιουργησε προβλ....

Kάνε όπως στο είπα. Μπορείς φυσικά να κατεβάσεις τον firefox από την official σελίδα κα να το τρέξεις με μια απλή αποσυμπίεση αλλά καλύτερα για να έχεις μια τάξη στην διανομή σου να το κάνει μέσω synaptic.

και εγω δεν εχω τρελες γνωσεις. λιγο τα μπερδεψα αλλα τελικα το εγκατεστησα.

κατεβασα την 3i version απο την σελιδα του ff.

διπλο κλικ στο αρχειο bz2. τοτε θα δεις στην επιφανεια εργασιας ενα αρχειο-φακελο firefox.

οπως ειναι το αποθηκευσα στο /home/user

μετα μεσα στον φακελο firefox εχει ενα αρχειο firefox. αυτο το βαλα νομιζω στο /usr/bin.

και τελος πας απο το μενου ...system-->preferences-->main menu για να το βαλεις στο menu. ευκολο ειναι αυτο. απλα κανεις browse απο το /usr/bin το firefox....)

Ανοιξε τον synaptic και πήγαινε στο μενού του Ρυθμίσεις>Repositories και στην πρώτη καρτέλα ενεργοποιήσε ότι υπάρχει εκεί και στην καρτέλα ενημερώσεις ενεργοποιήσε τα πάντα στο πεδίο ubuntu ενημερώσεις. Μετά πάτα κλείσιμο και κάνε μια ανανέωση στον synaptic για να πάρεις τα update.

thanks..δεν ηταν τσεκαρισμενο τπτ στο update!!!:shock:

oκ εμφανιζει και τον fierofx 3 τωρα;)

chris2060 το εβαλα κανονικα μονο που στο κυριως μενου λειτουργουσε μονο η συντομευση απο το home και οχι αυτη του usr/bin.

επισης ειδα οτι τωρα μπορω να κανω update και μεσα απο το firefox και επιτελους δειχνει στις σημειωσεις εκδοσης ποια εχω και δε με παει στη σελιδα του ubuntu. να υποθεσω τωρα πως οποιαδηποτε καινουργια εκδοση θα πρεπει να την κανω εγκατασταση με αυτον τον τροπο?

Δεν χρειάζετε να μεταφέρετε το αρχειο που λέτε. Μπορείτε να το τρέχετε μέσα από τον φάκελο του που αποσιμπιέσατε αλλά γιατί δεν το κατεβάζετε μέσω synaptic?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...