geioannou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 συνδεω φορητο με projectora με s-video και δεν δειχνει τιποτα.πρεπει να κανω κατι ? ενω εαν το συνδεσω με το παλαιο καλωδιο (που ειχαν παλια οι οθονες παιζει) !!!!
kpartsi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Πιστεύω ότι ο προτζέκτορ είναι ακόμα σε vga mode (το παλιό καλώδιο) και δεν βλέπει την θύρα s-video που έχεις κάνει την σύνδεση. Αν ο προτζέκτορ είναι καινούργιος πρέπει να έχει ένα κουμπί που κάνει scan τις θύρες αυτόματα ή διαφορετικά πρέπει εσύ να το μετακινήσεις χειροκίνητα από την vga στην s-video.
geioannou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ειναι ετσι οπως τα λες. εχει auto shearch το οποιο το παταω αλλα δεν δειχνει τιποτα.... και το 2ο πιο σημαντικο προβλημα (γιατι εστω και με το vga mode (το παλιό καλώδιο θα παιξει) ειναι το οτι οταν συνδεω στο φορητο την καρτα TV, η εικονα δεν μεταφερετε στον projectora !!!! γιατι γινετε αυτο ? δεν θα επρεπε να ματαδιδετε η εικονα ? καταστρωφη γιατι οπως καταλαβενεις φιλε μου ετοιμαζομε για τον τελικο....
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Αν και κατόπιν τελικού, μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στις ρυθμίσεις του φορητού (κάρτας γραφικών) που δεν επιτρέπει να έχεις ταυτόχρονα εικόνα και στην οθόνη του φορητού και στην εξωτερική συσκευή. Πολλές κάρτες γραφικών (κυρίως ΑΤΙ) έχουν αυτό τον περιορισμό για την διαφύλαξη του copyright των ταινιών Συνήθως υπάρχει ένας συνδυασμός Fn+Fx (όπου Fx=F2 ή F3... κτλ., στο δικό μου είναι Fn+F4) όπου σου επιτρέπει κάθε φορά που τον πατάς να μεταφέρεις την εικόνα μόνο στην εξωτερική συσκευή -> μόνο στην οθόνη του φορητού -> και στις δύο οθόνες (εξωτερική και φορητού). Εσύ θα πρέπει να φέρεις την εικόνα μόνο στην εξωτερική συσκευή. Δοκίμασέ το για να είσαι τουλάχιστον έτοιμος για το Μουντιάλ σε δύο χρόνια!!!!
geioannou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πολλες φορες στην προσπαθεια να συνδεσω το φορητο με τον projectora μπλοκαρει και μια δειχνει και μια δεν δειχνει, κανοντας ενα ηχω σαν να βγαζει καποιος USB πανω απο το μηχανημα.μου συμβαινει συχνα μιας και κανω την ιδια συνδεση για να παιζω κανα παιχνιδι σε μεγαλητερες διαστασης.... και εκει αφου μου το κανει αρκετα...καποια στιγμη του περναει. δεν εχω καταλαβει ομως που ειναι το προβλημα ακομα, παρολο που εχω ψαξει την καρτα παρα πολυ. τωρα εαν συμβαινει κατι πιο extreme σαν αυτο που μου λες εσυ σε σχεση με τα Fn και λοιπα....δεν το κατεχω το αθλημα. ισως πρεπει να ασχολειθω περοσσοτερο με τις καρτες γενικοτερα. αυτο που δεν ξερω ειναι μηπως υπαρχει προβλημα που η καρτα TV ειναι USB....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.