kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Καλησπερα,ειμαι στ Ubuntu,συνδεω το usb stick,αμεσως μου εμφανιζει τα περιεχομενα του,παω να μεταφερω απο το home στο usb ενα αρχειο,η μια σελιδα,η ενα τραγουδι και μου βγαζει,οτι δεν εχω δικαιωματα,η εχω δικαιωματα μονο για read,τι πρεπει να κανω για ναχω πληρη δικαιωματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 http://www.computerhope.com/unix/uchmod.htm αυτό θα σε βοηθήσει πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ενταξει , σ'ευχαριστω, λυθηκε το προβλημα,εδωσα sudo chmod a+rwx /media/sdc1 και τακανα ολα,αλλα δεν ξερω αν ειναι προσωρινο η μονιμο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ενταξει , σ'ευχαριστω, λυθηκε το προβλημα,εδωσα sudo chmod a+rwx /media/sdc1 και τακανα ολα,αλλα δεν ξερω αν ειναι προσωρινο η μονιμο ? μόνιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.