Προς το περιεχόμενο

Drivers για Toshiba Satellite A300-15A???

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. χθες μου ηρθε ο Satellite A300-15A. προσεξα ομως οτι δεν ειχε ουτε ενα cd μεσα με drivers ή οτιδηποτε που θα χρειαζοταν σε περιπτωση format.

[1]προβλεπεται το τιποτα στους πελατες?

[2]τι κανω για να βρω το installation cd για μητρικη, καρτα δικτυου, γραφικων, ηχου, blue tooth κλπ?

[3]μπορω να το κατεβασω απο καπου?

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχει κρυφο partition στο σκληρό ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις recovery cd. Διάβασε στο manual με ποιό τρόπο θα το δημιουργήσεις. Μάλλον υπάρχει ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα στον υπολογιστή για να μπορείς να το κάνεις.

Edit.

Στο link που έδωσες στα προγράμματα που συνοδεύουν τον υπολογιστή είναι και το Toshiba Disk Creator. Αυτό είναι μάλλον το πρόγραμμα για την δημιουργία του recovery cd. Διάβασε προσεκτικά το manual ώστε να κάνεις σωστά την διαδικασία γιατί πιθανότατα να σε αφήσει να δημιουργήσεις το/τα recovery cd μία και μόνο φορά. Και βέβαια να χρησιμοποιήσεις ποιοτικά και μάρκας δισκάκια!!!!

Δημοσ.

παραξενο ειναι, γιατι ακομα και αν εχει ρεκοβερυ παρτισιον (που εχει) θα επρεπε να υπαρχει ηδη το cd. Σε 3 τοσιμπα που πηρα μεσα στον τελευταιο χρονο υπήρχε κανονικά το δισκακι. Ρωτα απο εκει που τον πηρες, αλλα οδηγους βρισκεις σe αυτη τη σελιδα http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&banner_id=HOME_RSL_DRIVERS

Δημοσ.

εχει ενα δευτερο δισκο μεσα στο my coputer. τον D:

αυτο λογικα ειναι το partition

θα κοιταξω και στις παραπανω σελ που λετε και αν δε βρω ακρη θα δω για τη δημιουργια recovery cd που αναφερθηκε.

edit:

παραξενο ειναι, γιατι ακομα και αν εχει ρεκοβερυ παρτισιον (που εχει) θα επρεπε να υπαρχει ηδη το cd. Σε 3 τοσιμπα που πηρα μεσα στον τελευταιο χρονο υπήρχε κανονικά το δισκακι. Ρωτα απο εκει που τον πηρες, αλλα οδηγους βρισκεις σe αυτη τη σελιδα http://eu.computers.toshiba-europe.c...ME_RSL_DRIVERS

στο λινκ που δινεις δεν εχει το μοντελο A300-15A. ποιο εναλλακτικο να διαλεξω?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε τελικά, τα κατάφερες? Μου φαίνεται παράξενο πάντως ειδικά για laptop να μην σου έδωσαν και τα σχετικά CDs. Πάντως παρήγγειλα το ίδιο laptop από e-shop και περιμένω να το πάρω τη Δευτέρα 25/8. Θα σου πω τι θα βρω και από εδώ....το πολύ πολύ να σου κάνω καμιά κόπια από το δικό μου CD και να στο στείλω (Αν υπάρχει τελικά CD....)

Δημοσ.

βρηκα κατι drivers εδω αλλα δεν ξερω κατα ποσο κανουν και αν ειναι τελικα για το δικος μας μοντελο. αν σου ερθει τη δευτερα το λαπτοπ και σου δωσουν το cd plz πες μου μπας και βγαλουμε καμια ακρη. να σαι καλα φιλος ;)

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε το Laptop.Ούτε κι εγώ πήρα CD μαζί με το μηχάνημα.Αλλά στο πρώτο άνοιγμα έκανε εγκατάσταση Windows και έκανε όλες τις εγκαταστάσεις μόνο του.Αυτό φαίνεται και στη διαχείριση συσκευών όπου όλα δείχνουν Οκ.Έκανα και ένα δισκάκι recovery από το εργαλείο που διαθέτει το PC και όλα κομπλέ.Διάβασε τις οδηγίες.Λέει ότι αν θέλεις το επαναφέρεις στη εργοστασιακή κατάσταση με format αλλά εγώ προσωπικά δε θα πειράξω ποτέ το partition D γιατί εκεί έχει το αρχείο που τα κάνει όλα σε περίπτωση που γίνει στραβή.Εξάλου μου κάναν δώρο ένα 500άρη σκληρό εξωτερικό γιατί να πειράξω το PC?Και στο e-shop που ρώτησα σχετικά μου παν ότι τα Toshiba πλέον έτσι έρχονται.Οπότε DVD με Windows τέλος.Όλα τα κατεβάζεις από το δίκτυο και τα ενεργοποιείς με τον κωδικό στη βάση του Υπολογιστή.

Δημοσ.
στο πρώτο άνοιγμα έκανε εγκατάσταση Windows και έκανε όλες τις εγκαταστάσεις μόνο του

και σε εμενα το ιδιο

Έκανα και ένα δισκάκι recovery από το εργαλείο που διαθέτει το PC και όλα κομπλέ.

πως?

Λέει ότι αν θέλεις το επαναφέρεις στη εργοστασιακή κατάσταση με format

που το λεει αυτο και δεν το προσεξα?

σε ευχαριστω παντως για την ενημερωση

Δημοσ.

Στο εγχειρίδιο χρήσης Κεφάλαιο"Επιλογές αποκατάστασης συστήματος και αποκατάσταση του προεγκατεστημένου λογισμικού" σελ. 3-10,11,12.

Για δημιουργία δίσκου αποκατάστασης υπάρχει στα προγράμματα που έρχονται εγκατεστημένα από την Toshiba.Ψάξε στην "Εναρξη" έχει δημιουργία recovery disk....

Να ξέρεις όμως όλα χάνονται αν φορμάρεις το partition D στο σκληρό και χαθεί ο αντίστοιχος φάκελος που υπάρχει γι' αυτή τη δουλειά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει (το recovery disk)κάπου:cry:... Το θέλω για να επιδιορθώσω το boot ton vista(έβαλα χρ και το χάλασα)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...