Hamurabi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Παιδια η mobo GIGABYTE GA-MA78GM-S2H , απτην HDMI θυρα της βγαζει εικονα ΚΑΙ ηχο; ή μονο εικονα; παρακαλω να απαντησει οποιος ξερει σιγουρα, ευχαριστω
sapphire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σίγουρα δεν ξέρω να σου πω, επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μέσα από το λειτουργικό μου βλέπει 2 κάρτες ήχου, μια ATI HDMI και την ενσωματωμένη Realtek, επομένως φαντάζομαι ότι βγάζει ήχο. Στο manual γράφει και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις ο ήχος να βγαίνει στο HDMI. Δες παρακάτω: HDMI PortThe HDMI (High-Definition Multimedia Interface) provides an all-digital audio/video interface to transmit the uncompressed audio/video signals and is HDCP compliant. Connect the HDMI audio/video device to this port. The HDMI Technology can support a maximum resolution of 1920x1080p but the actual resolutions supported depend on the monitor being used. • After installing the HDMI device, make sure the default device for sound playback is the HDMI device. (The item name may differ by operating system. Refer the figures below for details.), and enter BIOS Setup, then set Onboard VGA output connect to D-SUB/ HDMI under Advanced BIOS Features. • Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) Ίσως στην αρχή όταν περνάς drivers δημιουργήσει λίγα προβλήματα, επειδή και οι δύο κάρτες ήχου είναι high definition audio... και τα windows xp μπερδεύονται... αλλά θα τα λύσεις διαβάζοντας αυτό: http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/FAQ_Model.aspx?FAQID=2538&ProductID=2758 Είναι από το faq της Gigabyte... Κατά τ' άλλα είναι θαυμάσια μητρική με εξαιρετική ενσωματωμένη, εγώ έπαιζα Prostreet 1280x1024 όλα Low ή 1024x768 όλα medium στα 20-25fps, πολύ καλές επιδόσεις για ενσωματωμένη... Τώρα βέβαια με την 8800GT είναι αλλιώς...
pnsdls Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 η θυρα hdmi ειναι κατασκευασμενη να μεταδιδει και εικονα και ηχο μαζι... οποτε θα το κανει και η δικια σου.... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 δες εκει πο λεει hdmi για επιβαιβεβωση
Nimrod7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Το έχω αυτό το mobo αποκλειστικά να βλέπω ταινίες σε media center. Η HDMI βγάζει εικόνα και ήχο κανονικά (Stereo, DD, DTS 5.1).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.