Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε διαφωνώ,αν και πλέον είναι αρκετά φτηνές οπότε δε τίθεται τόσο θέμα μεταξωτών βρακιών, αλλά άλλο να παίρνεις μεγάλη οθόνη μόνο για παιχνίδια :P

Εγώ πχ θέλω 30αρα κάποια στιγμή αλλά σίγουρα 1+2) Ταινίες- Ανάλυση-χώρος στην οθόνη να κάνω τη δουλειά μου 3) τα υπόλοιπα

Και ξαναλέω υπάρχουν οθόνες που έχουν φοβερό downscaling :)

Δημοσ.

Δεν ισχύει ότι στις μεγάλες αναλύσεις δεν παίζει και τόσο ρόλο ο επεξεργαστής?

Οπότε πιθανώς να αρκεί μια κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
Δεν ισχύει ότι στις μεγάλες αναλύσεις δεν παίζει και τόσο ρόλο ο επεξεργαστής?

Οπότε πιθανώς να αρκεί μια κάρτα γραφικών.

Tα πάντα παίζουν ρόλο.Δεν μπορείς να βάλεις 4850 radeon σε celeron επεξεργαστή!Πάνε χαμένα τα λεφτά της κάρτας.

Δημοσ.

ωραια σε λιγο καιρο θα αλαξει οθονη το κατευαστιρι....(θα του βαλω την 19'' ρα μου και θα παω καπου πιο ψηλα....)

Δημοσ.

nickolas αν μιλάμε για έναν mid end cpu ναι αν πάρεις πχ έναν 4300 σε σχέση με έναν 8500 σε μια τεράστια ανάλυση δεν θα δεις μεγάλες διαφορές 5-10 fps αλλά θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αν βάλεις celeron όπως είπαν όμως είναι ζήτημα αν θα ξεκινάνε τα καινούρια games :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, την παλεύετε να στέκεστε στο γραφείο μπροστά από ένα τεράστιο πράγμα 24+ ιντσών? Σας βολεύει αυτό το πράγμα? Δεν ξέρω, πάνω από 20" μου φαίνονται τραγικά άβολες...

Δημοσ.

Είναι κουραστικές για το μάτι είναι η αλήθεια.Εγώ είχα πονοκεφάλους όταν πέρασα απ'την 17άρα στην 24άρα για κανα μήνα. :mrgreen:

Μετά απλά γίνεται συνήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...