Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ερευνητών της αγοράς, οι τιμές των οθονών τεχνολογίας LCD θα μειωθούν δραματικά μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό μεταφράζεται σε χαμηλότερες τιμές αγοράς των επίπεδων οθονών από τους τελικούς καταναλωτές. Αιτία της μεγάλης πτώσης τιμών είναι η υπερπαραγωγή.

Όπως υπολογίζουν οι ερευνητές της εταιρείας DisplaySearch, οι κατασκευαστές πάνελ έχουν μπει σε μια φάση υπερπαραγωγής, γεγονός που θα δημιουργήσει πλεόνασμα. Ως αποτέλεσμα, οι κατασκευαστές οθονών θα μπορούν να αγοράζουν φθηνότερα τις πρώτες ύλες και το όφελος των χαμηλότερων τιμών θα το περάσουν μερικώς στους καταναλωτές. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μείωση των τιμών της τάξης του 30-45%.

Source.png Πηγή: pathfinder.gr

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά μια samsung που κοιτάω εγώ από το Plaisio λίγες μέρες τώρα και περιμένω να πληρωθώ για να την πάρω πριν λίγες μέρες έκανε 280κάτι και τώρα έχει 250...

Δημοσ.

λογικα αφου η πηγη αναφερει για lcd ειναι και για υπολογιστες και tv's.

παντως πολυ μου αρεσε αυτο γιατι σχεδιαζω και για λαπτοπ να παρω :D

Δημοσ.
εγω...αν πεσουν αρκετα οι τιμες ... σκεφτομαι να καλυψω τους τοιχους με Lcd οθονες ... για ζεστη τον χειμωνα...

Φοβερη ιδεα !!!

Την Δ.Ε.Η. την ρωτησες αν της αρεσει ?

Υγ. δεν νομιζω να μην της αρεσει ....

Δημοσ.

περα απο την πλακα και επειδη ενδιαφερομαι για full high definition 37''

για το υπνοδωματιο μου

καθως μαλιστα σκεφτομαι να αλλαξω και την 46'' του σαλονιου για μια 52''

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ αυτα τα ευχαριστα ???

Δημοσ.

αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε αρκετούς....Εξηγώ... Έχω εναν αθλο 4400χ2 με μια 7900 κ 2γβ μνήμη. Αν παρω 24αρα οθονη θα πρεπει να παιζω στα 1920*1200. Η καρτα γραφικων δεν θα την παλευει σε αυτην την αναλυση,οποτε θελουμε καινουρια. αν παρω καινουρια και αρκετα ισχυρη θα καθυστερει απο τον επεξεργαστη. Κατα συνεπεια φευγει και ο επεξεργαστης,ακολουθουμενος απο τη μητρικη η οποια αν δεν βγει ΒΙΟς δεν προκεται να σηκωσειι φενομ.τωρα να παρω καινουριο επεξεργαστη και να τον εχω με μνημες του κιλου στα 667;Αντε και καινουριες μνημες. Φυσικα με τροφοδοτικο 450βατ που δεν το ξερει κανένας ειναι σαν να πηγαινω ξυπολητος στα αγκαθια,αρα αντε και τροφοδοτικο καινουριο. Που θα μπουνε ολα αυτα;;;;Στο παλιο κουτι; Και ο παλιος υπολογιστης θα πεταχτει; οχι φυσικα. Παμε και για νεο κουτι λοιπον και να πως μια μειωση στις τιμες των οθονων κανει την αγορα να κινειται και τη τσεπη μου να αδειαζει ταχιστα.

Δημοσ.

Δε σε υποχρεώνει κανένας όμως να παίζεις στα 1920 ;)

Υπάρχουν οθόνες που έχουν πολύ καλό downscaling και θα είσαι 1 χαρά :)

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι να κάνεις downscale καλύτερα να μην πάρεις μεγάλο monitor...

τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...