Προς το περιεχόμενο

Siemens CL-110 και disconnections

opts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικα το siemens θα πρεπε να κανει reconnect αυτοματα.αλλα εχω ακουσει οτι μετα απο καποιο σημειο ισως να μην κανει.το ακουσα απο αυτους που χρησιμοποιουν rapid share και το βαζουν να κανει connect disconect.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κανονικα το siemens θα πρεπε να κανει reconnect αυτοματα.αλλα εχω ακουσει οτι μετα απο καποιο σημειο ισως να μην κανει.το ακουσα απο αυτους που χρησιμοποιουν rapid share και το βαζουν να κανει connect disconect.

manual ή με πρόγραμμα ?

Εχεις ιδέα με SIP και H.323 στο πιο πάνω link

Δεν βρίσκω κάποιον να ξέρει

Δημοσ.

manual ή με πρόγραμμα ?

Εχεις ιδέα με SIP και H.323 στο πιο πάνω link

Δεν βρίσκω κάποιον να ξέρει

Δημοσ.

κανονικα μονο του θα πρεπε να κανει reconnect αμα πεσει το connection.δηλαδη οσες φορες εκανα το wizard κα ιτο σεταρα αν εχανε συγχρονισμο ξανα συνδεοταν.τωρα αμα πεσει μονο το ppp παλι θα πρεπε αλλα δεν μπορω να θυμηθω καποιο παραδειγμα ουτε εχω ακουσει καποιο παραπανο μαζικο.τι να πω ισως εξαρτατε κα ιτην γρμαμη.για το sip θα σε γελασω.εχω αλλα ειναι preconfigured.apla ξερω οτι πρεπει να διαλεξεις codec να βαλεις username kai password και μετα τους servers της ετερειας.τωρα εσενα τι θελει ποιοι ειναι οι servers θα σε γελασω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...