opts Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Εχω ένα Siemens CL-110 και είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση του Η γραμμή είναι μικρή αλλά σταθερή οπότε βαρέθηκα να την ψάχνω με τον ΟΤΕ γιατί θα γεράσω ψάχνοντας Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με κάποια disconnect που κάνει σε τυχαία διαστήματα μετά απο 2-3 μέρες Το PPP λαμπάκι σβήνει και πρέπει να πάω απο το admin interface να του κάνω reconnect ενώ είναι ήδη ρυθμισμένη η επιλογή για autoconnect Υπάρχει πρόγραμμα ή άλλη ρύθμιση ή οτιδήποτε άλλο να μη γυρίζω και βλέπω το router off ώστε να πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία ?
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 κανονικα πρεπει να ξανασηκωσει μονο του ppp μετα απο λιγο οποτε αν δεν το κανει ισως χριαστει reboot .δεν εχω δει αν υπαρχει καποιο αλλο firmware
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα! Εκεί που είμαι στο internet κανονικά, τραβάει D/C και αν δεν το κάνω reboot, τίποτα... Πολλές φορές κιόλας ο μόνος τρόπος να ανοίξει είναι να κλείσω το PC και να κάνω reboot το router και μετά να ανοίξω το PC! Πιστεύω πως φταίει η θερμοκρασία του, χαλαρά ψήνεις μπιφτέκια πάνω
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 γενικως ειναι ζεστο απο την αλλη βεβεα εχουμε και εμεισ να βαρανε 45 το καλοκαιρι απο ζεστη οποτε λογικο να ψηνεται για αυθτο εχει και μεγαλους εξαερισμους .απο την αλλη ισως με κανα firmware να διορθωθει απλα δεν το κανει σε πολλους.τι να πω.συνηθως αμα πεσει το ppp και δεν πεσει το username απο την forthnet θελει μετα 1,5 με 2 λεπτα για να ξαναμπεις.
opts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και μου αρέσει το cl 110 υπάρχει κανα νέο σχετικά με το θέμα ? Μερικές φορές ακόμα και switch-off-on και αφού μπαίνει κανονικά πάλι κάνει disconnect Αλλες κάθεται λες και δεν τρέχει τίποτα και ενώ το περιμένεις να πέσει δεν σε απογοητεύει
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 μπορει ν ακανει και σκαμπανεβασματα η γραμμη.δες κατα ποσο ειναι σταθερο το margin.
tYrAnOs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 η θορυβος γραμμης ή θερμοκρασια κ εγω με το δικο μ τα ιδια μ εκανε μεχρι που μια μερα πεθανε :Δ . το πηγα στην φορθνετ κ μ δωσανε καινουργιο αλλα και το καινουργιο τα ιδια εκανε κ τλκ πιγα και πηρα ενα Linksys κ βρικα την ηγεια μου
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 στα τελευτεα του νομιζω κανει disconects καμια φορα λιγο πριν πεθανει.εκτος αν ειναι της γραμμης οποτε αλλο αυτο.απο το margin φαινεται.ωραιο ρουτερ και κριμα για την siemens.να ηταν crypto θα ελεγα οκ.
opts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το margin είναι απο 4-6 Απο το μεσημέρι μέχρι ΑΡΓΑ το βράδυ δουλεύει καλά Το πρωί το βλέπω off χωρίς να προσπαθεί για re-connect (μόνιμο disconnect) Ακόμα και με software reconnect ξαναμπαίνει και δουλεύει πάλι μια χαρά Δεν φαίνονται σημάδια αποβίωσης
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 an μπορουσες να κανεις δοκιμη με κανα αλλο ρουτερ θα ηταν καλη φαση να δεις τι γινετε.το 4 ειναι λιγο χαμηλα.θα μπορουσες με το gtm πως λεγεται να κλειδωνες το margin παραπανω να δεις εκει τι κανει.
opts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εχω 2 siemens cl-110 (και το άλλο i σε isdn) Και τα 2 έχουν το ιδιο πρόβλημα το άλλο έχει 15 και κάθεται 2-3 μέρες Αλλα και τα 2 στο τέλος κάθονται σε μόνιμο disconnect Οταν λες gtm ?
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 αμα καθονταιθ σε μονιμο disconect τοτε δοκιμασε με αλλο ρουτερ.β.απλα το dtm gtm κολλησα πως το λενε σε κανει να αλλαζεις το margin gia na mhn εχει disconects.και στην forthnet αμα παρεις τηλ γινετε βεβεα.αλλα αμα μου λες και οτι με το αλλο εχειςθεμα τοτε παρε κανα αλλο ρουτερ.
gtsamour Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Aν συνδέεστε γύρω στα 8mbit τότε δεν υπάρχει λόγος να έχετε το router σε ADSL2+ mode. Βάλτε το σε setting απλού ADSL, έτσι και αλλιώς και το απλό μέχρι τα 8 πάει. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα με τα disconnects, τώρα δεν έχω κανένα.. Ακόμα και πχ στα 10 να συνδέεσαι, είναι προτιμότερο 8 και σταθερά παρά 10 με disconnects.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ειαι και αυτο μια πατεντα αμα δεν θες να αλλαξεις το noise margin.g.dmt η adsl2
opts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Τα disconnect δεν με πειράζουν τόσο όσο το μη auto-reconnect Γι'αυτό υπάρχει τίποτα ή και γι'αυτή την περίπτωση πάμε σε άλλο router? Θυμίζω απο το αρχικό post αυτού του topic "Το PPP λαμπάκι σβήνει και πρέπει να πάω απο το admin interface να του κάνω reconnect ενώ είναι ήδη ρυθμισμένη η επιλογή για autoconnect"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.