999.999 visitor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα, αν και δεν είμαι προχωρημένος στον προγραμματισμό, ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται να γίνει σε ένα πρόγραμμα ώστε να τρέχει χωρίς να το "πιάνει" ο taskmanager. Αν κάποιος γνωρίζει, θα ήθελα πολύ να μου το πει!!! Αν γίνεται θα ήθελα να γράψετε τον κώδικα σε C. Ευχαριστώ!!!
Aesmade Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Γιατί, τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις; =P Τέσπα, νομίζω για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να μπεις σε kernel mode και να κάνεις unlink το πρόγραμμα που δεν θες να εμφανίζεται. Αμα δεν είσαι προχωρημένος, άστο... Μπορείς βέβαια να κλείνεις τον task manager όποτε εμφανίζεται, αλλά μάλλον αυτό είναι πιο εμφανές απ'ό,τι θες.
ntaryl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 καλησπερα Σε τι επιπεδο θελεις να φτασεις το invisible ? αν ειναι ring0 τοτε μιλαμε για kernel Mode (driver etc)αρκετα δυσκολο. Αν παλι κατι πιο βατο ring3 μιλαμε για user mode .μπορεις να κανεις Hook καποια api και να κρυψεις την εφαρμογη . Μπορεις να κανεις disable το taskmanager Τι ακριβως προσπαθεις να κρυψεις ? απο που ? δες αυτο ¨.http://www.pscode.com/vb/scripts/BrowseCategoryOrSearchResults.asp?optSort=Alphabetical&txtCriteria=hide+task++&blnWorldDropDownUsed=TRUE&txtMaxNumberOfEntriesPerPage=10&blnResetAllVariables=TRUE&lngWId=3&B1=Quick+Search καλο βραδυ
dark_banishing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ένας πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις replace τον κανονικό task manager με έναν δικό σου που δεν θα εμφανίζει ότι δεν θες ..
ntaryl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δεν ειναι απαραιτητα Ιος μπορει να χρειστει σε οποιοδηποτε προγραμμα ετσι ωστε να μπορει να λειτουργει χωρις κανενας να μπορει να το κοψει
Directx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μπορείτε να δοκιμάσετε την διαγραφή του item που επιθυμείτε από το TaskManager ListView control σε Ring 3 δίχως hook, αυτή η μέθοδος έχει μόνο ένα πολύπλοκο σημείο (εκτός από τα τυπικά, δηλαδή τον εντοπισμό των κατάλληλων HWND), το να μπορέσετε να διαβάσετε το κείμενο (που βρίσκεται σε μια LVITEM δομή) κάθε item διότι βρίσκεστε σε διαφορετικό process address space εκτός και αν φορτωθείτε είτε ως DLL είτε παίξετε με τις VirtualAllocEx/ReadProcessMemory & WriteProcessMemory -δίχως να είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε βέβαια, ενώ φυσικά αυτή η μέθοδος μπορεί να σπάσει σε περίπτωση αλλαγής του TaskManager implementation, παρ' όλα αυτά την έχω δει παλαιότερα να υλοποιείται από κάποια κακόβουλα λογισμικά, κανένα Normal software δεν έχει τέτοια ανάγκη προστασίας για αυτό και το σύστημα δεν παρέχει πια τέτοιες δυνατότητες απόκρυψης καθώς ο Χρήστης πρέπει να είναι πάντα σε θέση να διακόπτει όποιο πρόγραμμα επιθυμεί (δεδομένων των access rights του πάντα) - αυτό είναι βασική αρχή των Windows specifications - τα υπόλοιπα, για "αθάνατα & αόρατα προγράμματα" είναι εκ του πονηρού
999.999 visitor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους και ιδαίτερα τον ntaryl(είσαι φοβερός), για τις πληροφορίες. Δεν ειναι απαραιτητα Ιος μπορει να χρειστει σε οποιοδηποτε προγραμμα ετσι ωστε να μπορει να λειτουργει χωρις κανενας να μπορει να το κοψει
ntaryl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 καλησπερα Τιποτα φιλε μου καλωσορισες . Ενα προγραμμα δεν ειναι απαραιτητα πονηρο για να κρυβεται . ενα κρυφο προγραμμα μπορει να κανει οτιδηποτε χωρις να γινεται ευκολα αντιληπτο(καλο -κακο) . Παραδειγμα : Μια εταιρια εχει εγκαταστησει ενα προγραμμα το οποιο ελεγχει την εισερχομενη-εξερχομενη κινηση .Χρησιμοποιει καποια φιλτρα ετσι ωστε να μην μπορει ο καθε ενας υπαλληλος να σερφαρει οπουδηποτε . χρησιμοποιει φιλτρα (hack-ακατταληλα ) κτλπ. Κατ την γνωμη μου αυτο το προγραμμα πρπει να ειναι κρυφο και να μην αφηνει ιχνη γιατι ο καθε ενας θα μπορουσε να το εντοπισει και να το τερματισει . Ενας ακομα τροπος φιλε 999.999 visitor ειναι να υλοποιησεις την εφαρμογη σου σαν Dll και να την κανεις inject σε ενα process που τρεχει συνεχως . αυτο θα σου δωσει την δυνατοτητα το προγραμμα σου να μην φαινεται μεν αλλα και να μην μπορει να σβηστει αφου παντα θα ειναι ενσωματομενο σε καποια αλλη εφαρμογη . καλο βραδυ Δεν εχω ιδεα απο C συγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.