markgio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Καλημέρα. με την είσοδό μου σε ένα site σχετικά με υποτροφίες, το pc άρπαξε με τη μία worms και trojan.. Με τα κατάλληλα tools και πολύ κόπο, βγήκαν όλα, αλλά έχει μείνει κάτω (δίπλα στο ρολόι) το κόκινο σηματάκι με το προειδοποιητικό χ και μου έχει σπάσει στην κυριολεξία τα νεύρα, να μου βγαίνει συνεχώς η προειδοποίηση οτι ο υπολογιστής μου κινδυνεύει. Πως να το απενεργοποιήσω; εχω win XP sp2. Ευχαριστώ.
SeKoS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Το κόκκινο σηματάκι είναι απο το Security Center των XP? Εάν ναι : Click Start and click Control Panel. Double click the Security Center applet. Under the list of Resources, click Change the way Security Center alerts me. Remove the check beside the option you want. Εάν όχι ξέρεις τι είναι; Μήπως δεν το καθάρισες πλήρως;
markgio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ... το είχα ήδη κάνει αυτο που λες... αλλα τα ίδια... tespa... το πιο ζόρικο worm που εχω μια υποψία ότι δεν έχει βγει εντελώς είναι το : worm/Nuwar. αν ξέρεις κάτι και γιαυτό.. πες μου.. ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.