nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μαλλον κολλημενα pixels... ειναι μεγαλη εκταση δεν ειναι μονο 1. Σου ειχε πεσει κατι πανω μηπως? Ψαξε πιο πισω παιζουν καποια pixel testers που ξεκολανε τα κολλημενα η σου δειχνουν τα καμμενα...
driftingcris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν θυμαμε να επεσε τιποτα πανω... Θα δω.. Ευχαριστω
sakisRho Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εδω και πολλα χρονια αγοραζω απο συνοικιακο μαγαζι οτιδηποτε εχει σχεση με υπολογιστη. Την τελευταια φορα που αγορασα υπολογιστη,2-3 μερες μετα,χαλασε η καρτα ηχου.Την ιδια μερα τον πηρα πισω και την αλλαξε. Επισης την οθονη την δοκιμασαμε πριν την αγορασω,για τυχον καμμενο pixel. Το ιδιο ακριβως μηχανημα το αγοραζα απο e-shop,100-120 ευρω λιγοτερα,αλλα προτιμησα να πληρωσω παραπανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Απο μεγαλα καταστηματα αγοραζω μονο παιχνιδια,αντε και κανενα mouse,ηχεια,πληκτρολογιο.Τιποτα αλλο.
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν άνοιγες τη συσκευασία της οθόνης και τη χρησιμοποιούσες, έστω και στο μαγαζί, και είχε καμμένο pixel, τι θα έκανε ο μαγαζάτορας, και τι εσύ;
nikosspeed Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Erwdios οι LG εχουν 0 pixel μονο για τις 20"και κατω leo6diam να στην αλλάξουν απο εγγύηση δεν... απ την καλη τους την καρδια παλι δεν... την κρατας και περιμενεις να καουν κι αλλα (η καψτα μονος σου)looooooool δικιο εχει . γιατι αγορασα και εγω μια lg 23' μου ειχαν καει δυο pixel την τριτη μερα και δεν μου την αλλαζανε . μετα καηκαν γυρω στα 200 pixel το ενα μετα το αλλο και μου την αλλαξανε
sakisRho Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν άνοιγες τη συσκευασία της οθόνης και τη χρησιμοποιούσες, έστω και στο μαγαζί, και είχε καμμένο pixel, τι θα έκανε ο μαγαζάτορας, και τι εσύ; Θα μου εδινε μια αλλη.Πολυ απλα γιατι ειμαι 10 χρονια πελατης του.
Rn. Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 lol η μεγαλη φαντασια εχετε,η ζητε σε μια ονειρικα πλασμενη κοινωνια.ολοι κερδος ψαχνουνε και μιας και μιλαμε για e-shop σιγουρα εαν την στελνανε για ελεγχο θα περιμενες το λιγοτερο 1μιση μηνα ειδικα τωρα.επεισης πιστεψε με sakisRho δεν επειδη σαγαπαει ουτε επειδη εισαι 10 χρονια πελατης του.εαν μπορουσε δεν θα στην αλλαζε καν.επεισης driftingchris ειναι καμια 100αρια πιξελς αλλ αδν νμζω να ειναι καμενα
sakisRho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Nαι αλλα αυτο που θελω να πω,ειναι οτι προτιμω να δινω κατι παραπανω σε εναν γνωστο για να ψωνιζω απ το μαγαζι του παρα να πηγαινω σε αλυσιδες καταστηματων,και ν'αγορασω κατι που αν τυχει και ειναι ελατωματικο,θα μου κανουν την ζωη πατινι.Αυτη ειναι η γνωμη μου.
lagoudakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 δικιο εχει . γιατι αγορασα και εγω μια lg 23' μου ειχαν καει δυο pixel την τριτη μερα και δεν μου την αλλαζανε . μετα καηκαν γυρω στα 200 pixel το ενα μετα το αλλο και μου την αλλαξανε Η lg αλλαζει οθονες και με 1 καμμενο πιξελ αν εισαι εντος εγγυησης,2 φορες μου εχουν αλλαξει οθονες χωρις κουβεντα,απλα μιλας μαζι τουςκαι οχιμετο μαγαζι πουτην αγορασες
trubiat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ναι, εγώ πάντως έχω αγοράσει ηλεκτρονικά από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και όλα μου έχουν βγει χάλια. Από τηλεόραση, ηλεκτρική σκούπα, φούρνο μικροκυμάτων κ.α. Απλώς θέλω να πω ότι και το μαγαζί από το οποίο αγοράζουμε παίζει ρόλο. Καμιά φορά είναι προϊόντα δεύτερης διαλογής φτιαγμένα σε άλλα εργοστάσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.